Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 11:16)
O dabar paklausiu labai protingai didis.gif , nes naudosiu Kelbio knygeles terminologija - gal kas turite koki triuksmo mazinimo iskiepi, pvz., Noiseware Professional, Noise Ninja arba Dfine 2.0? Gal galite pasidalinti?  4u.gif

Jei vel giedosit, tai neturiu biggrin.gif O jei be giesmiu, tada eisiu rasiu biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2009 04 23, 12:23)
Nikke, taip, stengiuos su šviesa dirbti...jau kai įsisąminini, kad šviesa yra viskas tada net sakyčiau apskritai požiūris į fotografiją susistato į vietą...tada nebeini fotografuoti vidurdienį biggrin.gif 

drinks_cheers.gif nebent kazkokiu efektu noredamas, arba kai iseities nera biggrin.gif
Atsakyti
Chm, taip ir maniau, kad Wyshnia klausa turi, jos cypavimais nepapirksi. schmoll.gif biggrin.gif

Kaktuke jau ikele i albuma Noise Ninja (aciukas!), jei tu turi kazkuri kita - butume dekingos, jei pasidalintum. 4u.gif

O del sviesos tai man vis labiau rupi sita tema. bigsmile.gif Pries kelias savaites cia deklaravau, kad man idomiausia fotografijoje yra kompozicija, bet jau ta pacia diena pagalvojau, kad visgi fotografija yra sviesa, o ne teisingai sukomponuoti objektai, ir labai jau knieti bent kiek pazinti apsvietimo subtilumus. Va, praejusi savaitgali fotografavau zoles pries saule (kur cia buvau ikelus nevykusia foto su isdeginimais) - cia grynai del sviesos, nes siaip gelyciu fotografija nelabai man idomi. biggrin.gif O ir siaip, dabar vis apsidairau aplinkui - sita sviesa netinkama fotografavimui, sita butu super. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 23 balandžio 2009 - 18:06
i sviesos tema 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 23, 17:33)
4u.gif aciu labai aciuks.gif

dar karta dedu foto  lotuliukas.gif  blush2.gif laukiu kritikos  cool.gif kaip su erdve cia  g.gif ar labai jos truksta ir kaip tas isdegimas  doh.gif

visai kitas reikalas thumbup.gif aisku tas isdegimas tai cia nelabai koks, bet visa kita - nepalyyyginamai geriau thumbup.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 23, 18:02)
Jei vel giedosit, tai neturiu biggrin.gif O jei be giesmiu, tada eisiu rasiu biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 19:15)
i sviesos tema 4u.gif

nu jau sita kokiam man nereali - tai numirt galima.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Eres, jei tu Vilniuj galiu abi Kelbio knygas paskolinti - paskaitysi ir nuspresi (manau uztenka minimaliu jo konspektu, bent as dabar jau jo nepirkciau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 23 balandžio 2009 - 19:18
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 17:15)
i sviesos tema 4u.gif

mega_shok.gif doh.gif verysad.gif eina sau pavydas bamba uzgriauze blush2.gif mano nevykeles akim nuostabus kadras arba tiksliau nepakartojamas ir tu pagaut taip g.gif aisku tu pati viska zinai blush2.gif ka cia ir be pridursi 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 17:39)
visai kitas reikalas  thumbup.gif  aisku tas isdegimas tai cia nelabai koks, bet visa kita - nepalyyyginamai geriau  thumbup.gif

bigsmile.gif va vis tik eilini karta isitikinau kad gerai mergaites daro kad rezia viska tiesiai sviesiai be isvedziojimu wub.gif irnesakyk.gif aisku toli grazu iki gero kadro bet as po milimetra tikiuosi stumuosi blush2.gif

norejau paklaust jei saule sviecia per langa kaip siojo ft is sono ka reiktu daryt g.gif jei as blykste nukreipciau i ta puse ar nebutu geriau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:31)
Vilnietes - pas jus pastate kazkokias oro pilis - jauciu idomu ten su fotiku prasieit (jei tik leidzia hihihi.gif)

Is nuotraukau idomus dalykas atrodo. Reiks pasidometi, iki kada jis bus Vilniuje. Speju, iki geg. 9 d. nebeliks...

Mergaites, is Jusu meeto nuotraukytes thumbup.gif Ypac patiko ta, kur Peperoni su vyresnele wub.gif

Sea, I sviesos tema - likau be zodziu is susizavejimo. wub.gif

Sudomino musu naujojo vyruko nuotraukos. Laukiame daugiau. mirksiukas.gif

Aciu uz visus actionus. 4u.gif
Idedu viena bandyma su actionu gelbeti nevykusi kadra. O nevykes jis ko gero del to, kad vidudienio sviesoje fotografuotas.
Paparace. (Drauges dukra, su kuria dazniausiai einame fotografuoti. Daugiau savo aplinkoje neturiu su kuo. Laukiu, kol Valetta gris namo tongue.gif )

user posted image

Atsakyti
i sviesos tema 4u.gif

Nirialiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 23, 17:37)
Rasytce, tai jei ant croppinio uzsidedu 24-70, tai realiai irgi daug daugiau iseina g.gif , as maniau, jog jei L klases dedi ant croppinio, tai kaip tik realiai apsikarpo blush2.gif

Labai grazios nuotraukytes is meet'o mirksiukas.gif

na, nea, vat mm tai neapsikarpo, o kaip tik pasididina, reikia daugint is 1.6 smile.gif

i sviesos tema 4u.gif

o jeeetus bigsmile.gif - naa nereaaaalu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 23, 19:18)
Eres, jei tu Vilniuj galiu abi Kelbio knygas paskolinti - paskaitysi ir nuspresi (manau uztenka minimaliu jo konspektu, bent as dabar jau jo nepirkciau)

aciu 4u.gif bet as labai toli tuo Vilniaus, prie juros smile.gif Siandien pirma nulekiau nusipirkt, sedziu visa vakara ir skaitau, ir patinka thumbup.gif Aisku po to jau ji bus gal ir per silpna ir konspektu uztektu, bet dabar pats tas thumbup.gif aciu uz gerus norus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 18:15)
i sviesos tema 4u.gif

Nuostabu rolleyes.gif

Imetu ir as i sviesos tema, kai kurios jau gal ir mate ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Edeva, uzmaciau tavo paskutini portretuka- jau geriau mirksiukas.gif

Patiko naujoko vyruko idetas uosvienes portretas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo c-girl: 23 balandžio 2009 - 21:07
Man dabar labai įdomu dėl kraštinių dydžio karpant foto, aš tai prieš kropinant nustatau 10*15cm ir tada kerpu. Kažin ar čia negerai, nes čia visos kažkokius mandrus skaičiavimus naudoja g.gif blink.gif
Atsakyti