Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 14:46)
jau susitvarkiau - kam reikes - sakykit smile.gif

Man reikia, bet dabar aš ne prie savo pc smile.gif

Peppi, na taip fotkinau su stovu, čia pirmi bandymai tokie buvo blush2.gif Ir turbūt su muiline nelabai kas gaunas su naktine fotografija g.gif

O Tavo nuotraukoj man nepatinka, kad remiasi į kraštą vazelė ax.gif Bet švesa tai patika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 23 balandžio 2009 - 14:11
QUOTE(sayonara @ 2009 04 23, 13:41)
fotografuoti vidurdienį galima ne vien iš nežinojimo, bet siekiant tam tikrų paminėtos šviesos efektų

arbe dar kai neturi iš ko rinktis smile.gif
pvz praktiškai visos krikštynos būna vidurdienį... doh.gif vestuvės taip pat...

QUOTE(lamella @ 2009 04 23, 14:09)
Peppi, na taip fotkinau su stovu, čia pirmi bandymai tokie buvo blush2.gif Ir turbūt su muiline nelabai kas gaunas su naktine fotografija g.gif

O Tavo nuotraukoj man nepatinka, kad remiasi į kraštą vazelė ax.gif Bet švesa tai patika 4u.gif

kažkada kažkas buvo įkėlęs nuordą į foto galeriją kur viskas su mobiliaku fotkinta smile.gif patikėk...nustebtum doh.gif
Atsakyti
nu žinokit doh.gif nuo vakar pietų neprisijungiau ir jau neįmanoma perskaityti doh.gif
Atsakyti

Rasytce, o sita http://www.warehouse...spx?sku=1010309 pvz tiktu mano 30D ir tada 5D? blush2.gif bet ji ant mano bodzio tai vis vien paprastai fotkins,ta prasme nepasidarys full frame biggrin.gif panasiai kaip taviske,ania? blush2.gif
baisu kokios kainos tu kitu tele blink.gif tikrai MB nepirks man tokiu(kazkaip hobiui per brangu schmoll.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 23 balandžio 2009 - 15:11
QUOTE(peppi @ 2009 04 23, 14:23)
Rasytce, kokie ten blatai ax.gif aš turiu numačiusi kelis pirkinius

ai, tokie ir blatai - kartais pasitaiko geru variantu smile.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 16:09)
Rasytce, o sita http://www.warehouse...spx?sku=1010309 pvz tiktu mano 30D ir tada 5D? blush2.gif  bet ji ant mano bodzio tai vis vien paprastai fotkins,ta prasme nepasidarys full frame  biggrin.gif panasiai kaip taviske,ania? blush2.gif
baisu kokios kainos tu kitu tele  blink.gif tikrai MB nepirks man tokiu(kazkaip hobiui per brangu  schmoll.gif )

visi EF tinka ir pilnakadriams kaip 5D ir tokiems kaip musu 30D. 40D ir t.t. , o visi EF-S tinka visiems kaip 30D, 40 D ir t.t. TIK ne pilnakadriams - net pabandyt uzdet negalima, nes sulauzysi veidrodi - diiiideli bus nuostoliai rolleyes.gif

ir teisingai pastebejai, kad uzsidejus EF obj ant saviskio, - full frame vistiek neisgausi, nes fotikas kaip ir mano skaitosi croppiniai, reikia ir fotiko pilnakadrio, kad butu efektas su EF obj smile.gif , bet uztat mm tai padaugeja uzsidejus EF ant musiskiu thumbup.gif t.y. jei uzsidesiu EF 400 mm ant savo, tai turesiu NET 640 mm biggrin.gif , isivaizduoji efekta cool.gif

jooo, kainikes tai pagerintos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 23 balandžio 2009 - 15:34
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 16:31)

ir teisingai pastebejai, kad uzsidejus EF obj ant saviskio, - full frame vistiek neisgausi, nes fotikas kaip ir mano skaitosi croppiniai, reikia ir fotiko pilnakadrio, kad butu efektas su EF obj smile.gif , bet uztat mm tai padaugeja uzsidejus EF ant musiskiu  thumbup.gif t.y. jei uzsidesiu EF 400 mm ant savo, tai turesiu NET 640 mm biggrin.gif , isivaizduoji efekta  cool.gif

jooo, kainikes tai pagerintos  doh.gif

4u.gif nu tai sita tada ir medziosiu bigsmile.gif
o pvz tamronai ir visi kiti netinka tokiam variantui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 23 balandžio 2009 - 15:38
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 16:36)
o pvz tamronai ir visi kiti netinka tokiam variantui?

yra yra wink.gif 28-200mm ; 28-300mm; 28-300mm su stabilizacija ir/arba su vibracijos kompensacija - tiks ir ant to ir ant ano biggrin.gif

Atsakyti
Isiverzia temos darkytoja blush2.gif sveikutes 4u.gif

pazadu daugiau cirku nekresti rolleyes.gif gal galit kuri pasakyti koks ten actionas, kur dauguma is jusu naudojat, toks lyg siek tiek zalsvas... is kur ji galima butu parsisiusti??? blush2.gif

Pabandysiu siandien perdaryt wb dirbtiniam apsvietime ax.gif
Atsakyti
Bonda, man patiko tavasis portretas, net labai wub.gif lekstes spalvos smagiai susigrojo su ryskiom saldytuvo detalem, mergaites zvilgsnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 16:45)
yra yra wink.gif  28-200mm ; 28-300mm; 28-300mm su stabilizacija ir/arba su vibracijos kompensacija - tiks ir ant to ir ant ano biggrin.gif

oba reiks pasinagrineti ir anuos tada thumbup.gif
Papildyta:
bet uztat mm tai padaugeja uzsidejus EF ant musiskiu  thumbup.gif t.y. jei uzsidesiu EF 400 mm ant savo, tai turesiu NET 640 mm biggrin.gif , isivaizduoji efekta  cool.gif

kol kas ne lotuliukas.gif
gal gali uzsidet SB stikla ant savo bodzio ir parodyt bandomuju kadru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 23, 09:00)
Tuo atveju bandyk kadruoti taip, kad akis ne per viduri nuotraukos butu - maziau kepures, daugiau kakliuko ir siek tiek krutines gal tilps, o dar kodel nepabandzius vertikalaus kadro? g.gif  smile.gif

4u.gif aciu labai aciuks.gif

dar karta dedu foto lotuliukas.gif blush2.gif laukiu kritikos cool.gif kaip su erdve cia g.gif ar labai jos truksta ir kaip tas isdegimas doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 13:16)
Baccardi, nieko tau dievulis nepagailejo, o kaip tik dave pakankamai ziniu ir geranoriskumo, kad galetum draugiskai nurodyti kitiems ju klaidas. Va, jei dabar butum kukliai nutylejus, tai niekas ir nebutu ta tema susimastes.  4u.gif

C-girl, oficialiai pareiskiu, kad po paskutines diskusijos cia nebera jautriu pradziamoksliu, kurios bijotu kritikos.  schmoll.gif  biggrin.gif Mes kritikus labai mylim ir vertinam, o jei nesutinkam su issakyta kritika, tai vis tiek esame labai dekingi uz mums skirta laika ir pastangas. aciuks.gif. O pazengusiuju kritika tai is vis aukso verta.  wub.gif Todel labai labai prasome drasiai sakyti savo nuomone, mes tik dziaugsimes ir atsidekodamos tobulesim tobulesim tobulesim.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Peppi, man irgi per tamsi foto unsure.gif

Bonda, ryyyyski kokia dukrytes foto bigsmile.gif Nors, kitokios tau ir nepatinka biggrin.gif

ir teisingai pastebejai, kad uzsidejus EF obj ant saviskio, - full frame vistiek neisgausi, nes fotikas kaip ir mano skaitosi croppiniai, reikia ir fotiko pilnakadrio, kad butu efektas su EF obj smile.gif , bet uztat mm tai padaugeja uzsidejus EF ant musiskiu  thumbup.gif t.y. jei uzsidesiu EF 400 mm ant savo, tai turesiu NET 640 mm biggrin.gif , isivaizduoji efekta  cool.gif

Rasytce, tai jei ant croppinio uzsidedu 24-70, tai realiai irgi daug daugiau iseina g.gif , as maniau, jog jei L klases dedi ant croppinio, tai kaip tik realiai apsikarpo blush2.gif

Labai grazios nuotraukytes is meet'o mirksiukas.gif
Atsakyti