Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

ar pasiutot panos, vel kiek priplepeta ir prispaminta doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 22:23)
Ten parduotuves vitrina,uosvienes akys blizgejo nuo vitrinos  biggrin.gif

bigsmile.gif kaip idomiai ziurisi

QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 23:09)
imetu update kam neatidaro PS CS3  RAW failu (sitas veikia ir su canon 40d).Patikrinau veikia thumbup.gif
http://www.adobe.com....jsp?ftpID=3736

man neveikia neatidaro vis tiek doh.gif su 50D

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 11:05)
oi, dekui smile.gif taip, su stabilizatoriumi. canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS  4u.gif

dabar gailiuosi, kad sito objektyvo neimiau, nes buvo kartu arba kitinis 17-85mm arba tas 18-200mm doh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 11:51)
(kazkuri is sio ryto fotkintu tikrai keliaus i albuma -tik patvarkyta, aisku ax.gif  biggrin.gif )

user posted image

grazus kadras wub.gif merginos jau susake kritika 4u.gif

matau ir meetas ivyko, grazus kadrai thumbup.gif
Atsakyti
bet Peperoni, tada reik kruva dalyku komp turet - sita tavo imesta, kad apkirpt, gimpas, PS'as, dar raw tvarkymui kai kas kompakta atskira instaliuojas doh.gif mane vyras is namu isvarytu lotuliukas.gif ir tai burba, kad PS antro musu laptopas nepaveza doh.gif geriau paskaiciuosiu, kol man neisinstalino ir jo lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(peppi @ 2009 04 23, 12:48)
noriu įdėti vieną foto kritikai...man pačiai kirba mintis, kad per tamsu...ale jei daryti šviesesnę tai atsiranda šlykštokas pilkumas g.gif
kokie pirmi įspūdžiai? davai tik be laužymūsi, aš turiu storą odą biggrin.gif

Patinka man spalva foto, gal vos vos šviesesnės norėtųsi, bet labai nedaug, matyt mano monitorius pakankamai šviesiai ją rodo smile.gif tik nelabai patinka kadravimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 14:17)
bet Peperoni, tada reik kruva dalyku komp turet - sita tavo imesta, kad apkirpt, gimpas, PS'as, dar raw tvarkymui kai kas kompakta atskira instaliuojas doh.gif mane vyras is namu isvarytu lotuliukas.gif ir tai burba, kad PS antro musu laptopas nepaveza doh.gif geriau paskaiciuosiu, kol man neisinstalino ir jo lotuliukas.gif  blush2.gif

nea uztenka tik PS ir sitos programytes - jinai maziuke mirksiukas.gif
gimpa cia tik siaip paminejau biggrin.gif sentimentai uzpuole hihihi.gif

mano tai brolis amziais keikias... lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasytce, kokie ten blatai ax.gif aš turiu numačiusi kelis pirkinius rolleyes.gif blush2.gif

ačiū už komentarus, pagrindas medis su raštu...vat tas ima matytis kai šviesinasi...
daugiau kairės nėra, galvojau vazelės išvis kirpti daugiau bet ana dabar čia tarsi koks grafinis elementas įsipaišo...ai bus dar tų žibučių biggrin.gif kažkaip nemėgstu grįžinėti prie to paties kadro ir perdarinėti...
Nikke, taip, stengiuos su šviesa dirbti...jau kai įsisąminini, kad šviesa yra viskas tada net sakyčiau apskritai požiūris į fotografiją susistato į vietą...tada nebeini fotografuoti vidurdienį biggrin.gif

nutariau pasidaryti šviesdėžę bigsmile.gif sakė senis vietos garaže išskirs ir strypeliai senukuose nebrangūs ax.gif aš šiaip natūralaus apšvietimo šąlininkė bet nu tiesiog negaliu neišmėginti šito reikalo, dievinu fotografuoti daiktus rolleyes.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 23, 12:29)
Turiu ceki i knygyna ir galvoju kokia knyga pirkti. Ar verta pirkti tas abi Skaitmenine fotografija, Scott Kelby? Kazkaip man jos tokios normalesnes, kitos nilabai nilabai  biggrin.gif

verta biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 23, 13:04)
aciu, vis pamirstu apie rawo pliusus.
va jau nufotkino oro pili

ech po tokių foto rankos nusvyra biggrin.gif

BN, tu malačius su nuorodomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 13:02)

viesini viesas paslaptis devil.gif  cool.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

nei vieno niko nepaminejau 4u.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 23, 13:04)

eik tu sau blink.gif wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 13:08)
as tiesiog imu viena krastine ir su calculator blush2.gif padalinu is 1,5 - tada zinau kita krastine, tada pazymi virsuj kazkoks ten irankis, nusistatai fixed size ir surasai tuos skaiciukus, tada galima stumdyt kaip tik nori ta pazymejima i aki jau tinka viskas tada image/crop. as taip darau, gal yra koks geresnis budas biggrin.gif

mano buna 24 ant 16, 22 ant 14,66, 20 ant 13,33, 18 ant 12 ir t.t. biggrin.gif

na, as irgi taip bandziau tom foto, kurias jau nest spausdint zadejau ax.gif gaila nera, kaip kitose programose tu santykiu 3:2 ir pan doh.gif doh.gif -kur zaprasta viskas cool.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 13:14)
pabradziojus po neta radau va toki dalyka

http://www.atrise.com/golden-section/

aciu, reiks paziuret mirksiukas.gif o paskui ka vel is naujo isirasai, kai baigais galiot? ax.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 14:28)

aciu, reiks paziuret mirksiukas.gif o paskui ka vel is naujo isirasai, kai baigais galiot? ax.gif  g.gif

nzn - dar nesibaige hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 23, 13:23)
Nikke, taip, stengiuos su šviesa dirbti...jau kai įsisąminini, kad šviesa yra viskas tada net sakyčiau apskritai požiūris į fotografiją susistato į vietą...tada nebeini fotografuoti vidurdienį biggrin.gif

fotografuoti vidurdienį galima ne vien iš nežinojimo, bet siekiant tam tikrų paminėtos šviesos efektų
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 14:28)
aciu, reiks paziuret mirksiukas.gif o paskui ka vel is naujo isirasai, kai baigais galiot? ax.gif  g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 14:30)
nzn - dar nesibaige hihihi.gif

jau susitvarkiau - kam reikes - sakykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 04 23, 13:23)

ech po tokių foto rankos nusvyra biggrin.gif

ne nusvirti turi, bet pakilti ir dar fotika pakelti biggrin.gif

del apkarpymo 3:2 Ps-e, as tiesiog uzrasau virsutinej eilutej 20:30 300px ir vsio, krastiniu proporcijas islaiko ax.gif

tiesa, kazkas klause del noise ninja iskiepio biggrin.gif , turiu nulauzta, tik reikia patikrinti ar vis dar veikia
Atsakyti
Merginos, tai jus PS nusistatykite tą santykį...

Bent aš darau taip: pasirenku Rectangular Marquee Tool (M)... Prie Style pasirenku Fixed Ratio ir nurodau santykį (w: 3, h:2)... Kerpu greitai klavišais Alt+i+p (per meniu: Images -> Crop)...
Atsakyti
Ninin, dekui, einu bandyt tada biggrin.gif mazu gausis kazkas biggrin.gif

nu bet man su situ, tai vis is naujo ir is naujo reik pradet, ne kaip su crop tool? ar as kazkaip ne taip darau? blush2.gif g.gif na kai tas punktyrinis pasidaros staciakampis, tai apskui jo nesigauna nei sumazint nei padidint..jei atitrauki pirsta nuo peles -vel is naujo reik g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 23 balandžio 2009 - 14:07