Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:31)
Vilnietes - pas jus pastate kazkokias oro pilis - jauciu idomu ten su fotiku prasieit (jei tik leidzia hihihi.gif)

paziurejau ta filmiuka - nu kaip buuut faaain rolleyes.gif diedui sakau, tai ka daryt - kaip fotkint, negi eisiu su stovu fool.gif, tai sako, uzsikrausi ISO 1600 ir pirmyn biggrin.gif na nebus ten superines kokkybes, bet ir nebutu visiskas slamstas, esu bandzius su tokiu ISO - visai nieko, be abejo diedo fotikui tai ten butu kaip nieko, ale tokiais dalykais jo nesudominsi cool.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 13:19)
vel as prie seimyninio albumo tongue.gif  ka turit visos omenyje, kad tiks i seimos albuma biggrin.gif ? tipo nieko gero, bet tiks?  tongue.gif

viskas laaabai gerai su tuo seimyniniu ;)Reik ismest ir sita zodi kaip ir miaaana is musu pokalbiu konteksto biggrin.gif, nes ziuriu tai tas ar anas kliuna vis

taigis, Bonduke, tu tai zinai apie ka ta foto, ir tu pati zinai ir matai kad tau ji puikiai isejo - spalvomis, ryskumu ir t.t., o dar priedo ir su kasytemis biggrin.gif - as tai tikrai tokia butinai dar ir spausdinciaus 4u.gif
Atsakyti
Kaktuke - fotkin raw biggrin.gif tongue.gif

Nikke - neturiu to Tavo mandro pamineto daikto... ax.gif ar gavai vakar rawa mano?
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 23, 12:17)
Cia siaip, pamastymam apie portretus smile.gif

dekui uz akiracio pletima thumbup.gif
ale va itariu rastume prie kai kuriu kur prikibt, ane? tongue.gif doh.gif lotuliukas.gif

Peperoni, dekui, supratau mirksiukas.gif vat as kai fotkinu apie kitus kazkaip niekad negalvoju -na ka kiti galvos/pamatys blush2.gif o jus galvojat? g.gif g.gif na nebent ND biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:36)

va pvz sita Marijos foto:

kokia grazi gymborine tongue.gif mergyte wub.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 12:38)
nu, zink, man norisi to tradicinio 3 prie 2  blush2.gif 

4u.gif o su PS galima kazkaip nusistatyt, kad akrpant koki tai formata islaikytu? g.gif kaip? ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 12:40)

taigis, Bonduke, tu tai zinai apie ka ta foto, ir tu pati zinai ir matai kad tau ji puikiai isejo - spalvomis, ryskumu ir t.t., o dar priedo ir su kasytemis biggrin.gif - as tai tikrai tokia butinai dar ir spausdinciaus  4u.gif

aciu 4u.gif ne viskas taip puikiai, deja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 13:44)
Nikke - neturiu to Tavo mandro pamineto daikto...  ax.gif  ar gavai vakar rawa mano?

Oi, sorry, pamirsau tau atsakyti, vakar buvau pradejus rasyti, bet teko staigiai begti pas vaikus. biggrin.gif Gavau, labai aciu 4u.gif , bet PS jo neatidare. Vakare bandysiu dar kelis skirtingus Camera Raw susiinstaliuoti, ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 13:47)
Peperoni, dekui, supratau mirksiukas.gif  vat as kai fotkinu apie kitus kazkaip niekad negalvoju -na ka kiti galvos/pamatys blush2.gif o jus galvojat? g.gif  g.gif na nebent ND biggrin.gif
kokia grazi gymborine tongue.gif  mergyte wub.gif

nu nzk negalvoju, bet noreciau ismokt ta daryt ax.gif

hihihi.gif matosi iskart? biggrin.gif ir dar gapin'e man rods ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 13:50)
Oi, sorry, pamirsau tau atsakyti, vakar buvau pradejus rasyti, bet teko staigiai begti pas vaikus.  biggrin.gif Gavau, labai aciu 4u.gif , bet PS jo neatidare. Vakare bandysiu dar kelis skirtingus Camera Raw susiinstaliuoti, ziuresim.

hmmm... nu idomiai... neiko tada nebesuprantu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 12:51
cia visiskas off topikas, tad neskaitykit 4u.gif blush2.gif tongue.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:52)
hihihi.gif matosi iskart?  biggrin.gif  ir dar gapin'e man rods  ax.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif cia be manes dar bent dvi skuduru zinoves lankos tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai matos -nes gymboree man, aisku gap'as irgi neatsilieka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 23 balandžio 2009 - 12:56
o su PS galima kazkaip nusistatyt, kad akrpant koki tai formata islaikytu? g.gif  kaip? ax.gif

su PS nebandziau karpyt, o ACDSee tai tikrai turi karpymo formatus - labai patogu, kai noriu ka greit greit sumeistravot biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 13:55)
lotuliukas.gif cia be manes dar bent dvi skuduru zinoves lankos

viesini viesas paslaptis devil.gif cool.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:44)
Kaktuke - fotkin raw  biggrin.gif  tongue.gif

aciu, vis pamirstu apie rawo pliusus.
va jau nufotkino oro pili

vat is Rasytces vyro puse kaimynu fotikus susipirkom biggrin.gif dar dziaugiames biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 23 balandžio 2009 - 13:05
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 13:55)
cia visiskas off topikas, tad neskaitykit 4u.gif  blush2.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif cia be manes dar bent dvi skuduru zinoves lankos tongue.gif  lotuliukas.gif 

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 14:02)

viesini viesas paslaptis devil.gif  cool.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

zinooojau as biggrin.gif tongue.gif ir siaip nuskanavus gerai vaiku foto galima isvadas pasidaryt biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 23, 14:04)

vat is Rasytces vyro puse kaimynu fotikus susipirkom  biggrin.gif  dar dziaugiames  biggrin.gif

nerealiai..... wub.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 12:47)
4u.gif  o su PS galima kazkaip nusistatyt, kad akrpant koki tai formata islaikytu? g.gif  kaip? ax.gif

as tiesiog imu viena krastine ir su calculator blush2.gif padalinu is 1,5 - tada zinau kita krastine, tada pazymi virsuj kazkoks ten irankis, nusistatai fixed size ir surasai tuos skaiciukus, tada galima stumdyt kaip tik nori ta pazymejima i aki jau tinka viskas tada image/crop. as taip darau, gal yra koks geresnis budas biggrin.gif

mano buna 24 ant 16, 22 ant 14,66, 20 ant 13,33, 18 ant 12 ir t.t. biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 12:55)
lotuliukas.gif cia be manes dar bent dvi skuduru zinoves lankos tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taigi is skuduru temos cia persokom wub.gif thumbup.gif labai tuom dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 23, 14:04)
aciu, vis pamirstu apie rawo pliusus.

vat is Rasytces vyro puse kaimynu fotikus susipirkom  biggrin.gif  dar dziaugiames  biggrin.gif

ooo, kaip fain bigsmile.gif

bet dar pajuokavau vyrui, nu sakau, ot bus bajeris, kad kas is musu temos cia perka hihihi.gif labai smagu, kad visas tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti

4u.gif  o su PS galima kazkaip nusistatyt, kad akrpant koki tai formata islaikytu? g.gif  kaip? ax.gif

Gimpe tai budavo visi sitie dalykai - labai patigiai naudojami thumbup.gif
o va su PS - tai juodai nervuodavaus, kiekviena kart skaiciuot... doh.gif schmoll.gif pabradziojus po neta radau va toki dalyka

http://www.atrise.com/golden-section/

nu labai man patinka thumbup.gif ir visos ten tos spirales yra, ir gridas zdz super thumbup.gif tik tiek, kad trial versija - tai po kiek laiko pradeda raudonai mirkset ... ax.gif reiktu susirast nuskausminta varianta... ax.gif
Atsakyti