o man tas seselis pas Bonda patinka, veidukas kad ne pilnai apsviestas, ir rankyte kad seselyje, man patinka nelabai tik pats foto formatas o jau ryskumas, kasytes, vaikas - tai super
Bonda, man tai ziurisi dar jei gautusi tas ryskias demes ant saldytuvo(?) nuklonuot, but liuks
Baccardi, nieko tau dievulis nepagailejo, o kaip tik dave pakankamai ziniu ir geranoriskumo, kad galetum draugiskai nurodyti kitiems ju klaidas. Va, jei dabar butum kukliai nutylejus, tai niekas ir nebutu ta tema susimastes.
Zitlali, dziaugiuosi, kad grizai! Imk bucki!
C-girl, oficialiai pareiskiu, kad po paskutines diskusijos cia nebera jautriu pradziamoksliu, kurios bijotu kritikos. Mes kritikus labai mylim ir vertinam, o jei nesutinkam su issakyta kritika, tai vis tiek esame labai dekingi uz mums skirta laika ir pastangas. . O pazengusiuju kritika tai is vis aukso verta. Todel labai labai prasome drasiai sakyti savo nuomone, mes tik dziaugsimes ir atsidekodamos tobulesim tobulesim tobulesim.
Peppi, aha, zinok, ir man per tamsu. Toks tamsus pilkumas, teko visaip dangstyti ekrana, kad imatyciau. Bet vat kas man patinka - tai samoningas darbas su sviesa, o ne kaip papuole, taip ir nufotografavau.
Bonda, jei atvirai, sitas tavo kadras man kaip pasaliniam asmeniui nera labai idomus (cia as apie kadra, ne apie vaika - nes smagu buvo pamatyti be kepures ). Kur mes anksciau gudriai teoriskai kalbejom apie istorijos pasakojima, tai sitoj foto nelabai matau kokios nors info, cia tiesiog grazi mergaite stambiu planu. Tavo aprasyta istorija apie kasytes idomi, bet nuotraukoj jos nesimato, tas pats butu, jei sakytum - siandien leido nukirpti nagucius, ar uzmauti geltonas kojines. Nu bet aisku kokybes is taves neatimsi...
Ruste, puikus saulelydis! Kita karta kelk foto i tema.
O dabar paklausiu labai protingai , nes naudosiu Kelbio knygeles terminologija - gal kas turite koki triuksmo mazinimo iskiepi, pvz., Noiseware Professional, Noise Ninja arba Dfine 2.0? Gal galite pasidalinti?
Zitlali, dziaugiuosi, kad grizai! Imk bucki!
C-girl, oficialiai pareiskiu, kad po paskutines diskusijos cia nebera jautriu pradziamoksliu, kurios bijotu kritikos. Mes kritikus labai mylim ir vertinam, o jei nesutinkam su issakyta kritika, tai vis tiek esame labai dekingi uz mums skirta laika ir pastangas. . O pazengusiuju kritika tai is vis aukso verta. Todel labai labai prasome drasiai sakyti savo nuomone, mes tik dziaugsimes ir atsidekodamos tobulesim tobulesim tobulesim.
Peppi, aha, zinok, ir man per tamsu. Toks tamsus pilkumas, teko visaip dangstyti ekrana, kad imatyciau. Bet vat kas man patinka - tai samoningas darbas su sviesa, o ne kaip papuole, taip ir nufotografavau.
Bonda, jei atvirai, sitas tavo kadras man kaip pasaliniam asmeniui nera labai idomus (cia as apie kadra, ne apie vaika - nes smagu buvo pamatyti be kepures ). Kur mes anksciau gudriai teoriskai kalbejom apie istorijos pasakojima, tai sitoj foto nelabai matau kokios nors info, cia tiesiog grazi mergaite stambiu planu. Tavo aprasyta istorija apie kasytes idomi, bet nuotraukoj jos nesimato, tas pats butu, jei sakytum - siandien leido nukirpti nagucius, ar uzmauti geltonas kojines. Nu bet aisku kokybes is taves neatimsi...
Ruste, puikus saulelydis! Kita karta kelk foto i tema.
O dabar paklausiu labai protingai , nes naudosiu Kelbio knygeles terminologija - gal kas turite koki triuksmo mazinimo iskiepi, pvz., Noiseware Professional, Noise Ninja arba Dfine 2.0? Gal galite pasidalinti?
QUOTE(Rustė @ 2009 04 23, 12:04)
labai didele foto
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 12:08)
na visai fainas tas kadravimas, jei tik kalbant apie tai kaip visad zinoma rysku pas tave kaip i seimynini albumeli - labai grazus kadras atsiminimui apie pirmasias kasytes
vel as prie seimyninio albumo ka turit visos omenyje, kad tiks i seimos albuma ? tipo nieko gero, bet tiks?
o kam dar jus fotkinat? parodom? as cia rimtai klausiu -nes tas i seimos albuma -cia vos nekeiksmazodis..na -ne tik cia nes as jau spausdinu foto tik mano akim geriausias arba is kokiu tai progu (kai nieko nesigauna, tai nors kokia viena )
Puke, aciu o formato pailgesnio noris? cia kirpau as desines daugiau ir virsaus truputi o nuklonuot -nu cia zaprasta , jei darysiu popierine -tai taip ir bus
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 13:16)
įkėliau jau.
neveikia mano Photobucketas, kuris įkeliant sumažina iš karto foto...šitą kėliau per fotki...teko per naują dėti, bo toookia kilometrinė gavosi...kad ištryniau kodus ir palikau tik nuorodą...
dabar jau visas kardas temoje
ačiū už vertinimą čia foto iš tos serijos, kai nežinojau dar nieko apie taisykles
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 13:11)
gerai
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 23, 13:13)
jo, fainas meetukas buvo
o paperoni, tu dabar ne vilniete? jo, leksiu as i ta oro dalyka sake, ten nereali spalvu terapija, o kai megstantiems, tai jega jauciu butu
ir as scheutes noriu prasyt, super berete, noriu ir as
o paperoni, tu dabar ne vilniete? jo, leksiu as i ta oro dalyka sake, ten nereali spalvu terapija, o kai megstantiems, tai jega jauciu butu
ir as scheutes noriu prasyt, super berete, noriu ir as
as VISADA buvau kauniete merginos - NETURIU BERETES SCHEMOS is galvos jinai
Ruste - saule is centro patrauk
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 13:21)
Ruste - saule is centro patrauk
katron pusėn būtų gražiau?
daugiau debesų ar mažiau?
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 13:19)
o kam dar jus fotkinat? parodom? as cia rimtai klausiu -nes tas i seimos albuma -cia vos nekeiksmazodis..na -ne tik cia nes as jau spausdinu foto tik mano akim geriausias arba is kokiu tai progu (kai nieko nesigauna, tai nors kokia viena )
Bonda, tas i seimos albuma - tai reiskia, mano manymu, kad foto MAN kazka reiskia, AS joje matau kazkoki prisiminima, ar siaip miela vaiko israiska (katros kiti tikrai nepamatys) - t.y. silti/naminiai/buitiniai kadrai, katrie vertingi seimai/mamai/teciui/vaikams.. tavuoju atveju - foto vertinga del to, kad ten pirmosios kasytes ir tu ta zinai o as be sitos info, tai matau tik bevalgancia mergyte
cia velgi tas istorijos pasakojimas savo foto ko gero gaunas - arba yra istorija ir ji idomi pasaliniams asmenims, arba nera istorijos, nes ji liko uz kadro, bet Tu ja zinai - tuomet vadinasi i Seimynini albuma
nu va kiek cia prirasiau
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 12:16)
aciu kad neidomu -buvau garantuota, kad kazkas pasakys normalu deja su istorijom man sudetingai sekas... (nors as cia matau kazka bet kai viska zinau tik turbut ). pirma bent jau turima technika bandau ivaldyt ir siek tiek kadravima, kompozicija bla bla bla pradet suprast
aisku galejau uzvadint kokie susimaste pusryciai ar kazkas bet su pavadinimais man dar sunkiau
QUOTE(Rustė @ 2009 04 23, 13:22)
palik daugiau kaires gal.. ir apacia iki juros rezciau lauk
BN - aciu uz nuorodas
Papildyta:
va pvz sita Marijos foto:
nu tikrai neidomi kitam - vaikas ir tiek... (kaip ir ta vakar kur ikeliau ) bet sita laikau del to, kad cia jinai nutaisius tokia mina, katros daugiau pas ja nesu macius ne karto... todel ir eina i seimynini albuma...
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 12:19)
Puke, aciu o formato pailgesnio noris?
nu, zink, man norisi to tradicinio 3 prie 2
BN, kokie portretai, ypac tas pirmasis vonioje