Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

o man tas seselis pas Bonda patinka, veidukas kad ne pilnai apsviestas, ir rankyte kad seselyje, man patinka biggrin.gif nelabai tik pats foto formatas unsure.gif o jau ryskumas, kasytes, vaikas - tai super thumbup.gif wub.gif

Bonda, man tai ziurisi mirksiukas.gif dar jei gautusi tas ryskias demes ant saldytuvo(?) nuklonuot, but liuks biggrin.gif
Atsakyti
Baccardi, nieko tau dievulis nepagailejo, o kaip tik dave pakankamai ziniu ir geranoriskumo, kad galetum draugiskai nurodyti kitiems ju klaidas. Va, jei dabar butum kukliai nutylejus, tai niekas ir nebutu ta tema susimastes. 4u.gif

Zitlali, dziaugiuosi, kad grizai! Imk bucki! oro_buckis.gif

C-girl, oficialiai pareiskiu, kad po paskutines diskusijos cia nebera jautriu pradziamoksliu, kurios bijotu kritikos. schmoll.gif biggrin.gif Mes kritikus labai mylim ir vertinam, o jei nesutinkam su issakyta kritika, tai vis tiek esame labai dekingi uz mums skirta laika ir pastangas. aciuks.gif. O pazengusiuju kritika tai is vis aukso verta. wub.gif Todel labai labai prasome drasiai sakyti savo nuomone, mes tik dziaugsimes ir atsidekodamos tobulesim tobulesim tobulesim. biggrin.gif

Peppi, aha, zinok, ir man per tamsu. Toks tamsus pilkumas, teko visaip dangstyti ekrana, kad imatyciau. tongue.gif Bet vat kas man patinka - tai samoningas darbas su sviesa, o ne kaip papuole, taip ir nufotografavau. biggrin.gif

Bonda, jei atvirai, sitas tavo kadras man kaip pasaliniam asmeniui nera labai idomus (cia as apie kadra, ne apie vaika - nes smagu buvo pamatyti be kepures biggrin.gif ). Kur mes anksciau gudriai teoriskai kalbejom apie istorijos pasakojima, tai sitoj foto nelabai matau kokios nors info, cia tiesiog grazi mergaite stambiu planu. g.gif Tavo aprasyta istorija apie kasytes idomi, bet nuotraukoj jos nesimato, tas pats butu, jei sakytum - siandien leido nukirpti nagucius, ar uzmauti geltonas kojines. tongue.gif Nu bet aisku kokybes is taves neatimsi...

Ruste, puikus saulelydis! Kita karta kelk foto i tema. 4u.gif

O dabar paklausiu labai protingai didis.gif , nes naudosiu Kelbio knygeles terminologija - gal kas turite koki triuksmo mazinimo iskiepi, pvz., Noiseware Professional, Noise Ninja arba Dfine 2.0? Gal galite pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 23 balandžio 2009 - 12:17
Imetu keleta Annie Leibowitz portretu (rezisuriniu)
user posted image

user posted image

Dar vienas, bet tik linkas cia

Paskutinis, tiesa reklaminis smile.gif
user posted image

user posted image

Arba stai kitokie portretai, Richard Avedon:
cia

Cia siaip, pamastymam apie portretus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 23 balandžio 2009 - 12:20
QUOTE(Rustė @ 2009 04 23, 12:04)

čia buvo žaidimas pajūrį su WB balansu.

http://images44.fotk...11/PIC_5583.jpg

labai didele foto ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 12:08)

na visai fainas tas kadravimas, jei tik kalbant apie tai smile.gif kaip visad zinoma rysku pas tave smile.gif kaip i seimynini albumeli - labai grazus kadras atsiminimui apie pirmasias kasytes smile.gif

4u.gif

vel as prie seimyninio albumo tongue.gif ka turit visos omenyje, kad tiks i seimos albuma biggrin.gif ? tipo nieko gero, bet tiks? tongue.gif
o kam dar jus fotkinat? g.gif parodom? g.gif biggrin.gif as cia rimtai klausiu -nes tas i seimos albuma -cia vos nekeiksmazodis..na -ne tik cia biggrin.gif nes as jau spausdinu foto tik mano akim geriausias arba is kokiu tai progu (kai nieko nesigauna, tai nors kokia viena lotuliukas.gif )

Puke, aciu wub.gif o formato pailgesnio noris? ax.gif mirksiukas.gif cia kirpau as desines daugiau ir virsaus truputi ax.gif o nuklonuot -nu cia zaprasta biggrin.gif , jei darysiu popierine -tai taip ir bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 13:16)
Ruste, puikus saulelydis! Kita karta kelk foto i tema.  4u.gif

įkėliau jau. rolleyes.gif
neveikia mano Photobucketas, kuris įkeliant sumažina iš karto foto...šitą kėliau per fotki...teko per naują dėti, bo toookia kilometrinė gavosi...kad ištryniau kodus ir palikau tik nuorodą...
dabar jau visas kardas temoje smile.gif

ačiū už vertinimą smile.gif čia foto iš tos serijos, kai nežinojau dar nieko apie taisykles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 13:11)
aciu mirksiukas.gif o tai vaiko kadravimas taip ziuris? blush2.gif

gerai mirksiukas.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 23, 13:13)
jo, fainas meetukas buvo  bigsmile.gif
o paperoni, tu dabar ne vilniete?  g.gif jo, leksiu as i ta oro dalyka  bigsmile.gif  biggrin.gif sake, ten nereali spalvu terapija, o kai megstantiems, tai jega jauciu butu  biggrin.gif

ir as scheutes noriu prasyt, super berete, noriu ir as  lotuliukas.gif

as VISADA buvau kauniete hihihi.gif merginos - NETURIU BERETES SCHEMOS lotuliukas.gif is galvos jinai wink.gif

Ruste - saule is centro patrauk biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 13:21)
Ruste - saule is centro patrauk  biggrin.gif  tongue.gif

katron pusėn būtų gražiau?

daugiau debesų ar mažiau?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 13:19)
o kam dar jus fotkinat? g.gif  parodom?  g.gif  biggrin.gif  as cia rimtai klausiu -nes tas i seimos albuma -cia vos nekeiksmazodis..na -ne tik cia biggrin.gif  nes as jau spausdinu foto tik mano akim geriausias arba is kokiu tai progu (kai nieko nesigauna, tai nors kokia viena lotuliukas.gif )

Bonda, tas i seimos albuma - tai reiskia, mano manymu, kad foto MAN kazka reiskia, AS joje matau kazkoki prisiminima, ar siaip miela vaiko israiska (katros kiti tikrai nepamatys) - t.y. silti/naminiai/buitiniai kadrai, katrie vertingi seimai/mamai/teciui/vaikams.. smile.gif tavuoju atveju - foto vertinga del to, kad ten pirmosios kasytes ir tu ta zinai wink.gif o as be sitos info, tai matau tik bevalgancia mergyte wink.gif

cia velgi tas istorijos pasakojimas savo foto ko gero gaunas g.gif - arba yra istorija ir ji idomi pasaliniams asmenims, arba nera istorijos, nes ji liko uz kadro, bet Tu ja zinai - tuomet vadinasi i Seimynini albuma wink.gif

nu va kiek cia prirasiau biggrin.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 12:29
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 23, 12:16)
Bonda, jei atvirai, sitas tavo kadras man kaip pasaliniam asmeniui nera labai idomus (cia as apie kadra, ne apie vaika - nes smagu buvo pamatyti be kepures biggrin.gif ). Kur mes anksciau gudriai teoriskai kalbejom apie istorijos pasakojima, tai sitoj foto nelabai matau kokios nors info, cia tiesiog grazi mergaite stambiu planu.  g.gif Tavo aprasyta istorija apie kasytes idomi, bet nuotraukoj jos nesimato, tas pats butu, jei sakytum - siandien leido nukirpti nagucius, ar uzmauti geltonas kojines.  tongue.gif Nu bet aisku kokybes is taves neatimsi...

aciu 4u.gif kad neidomu -buvau garantuota, kad kazkas pasakys mirksiukas.gif normalu biggrin.gif deja su istorijom man sudetingai sekas... (nors as cia matau kazka lotuliukas.gif bet kai viska zinau tik turbut biggrin.gif ). pirma bent jau turima technika bandau ivaldyt ir siek tiek kadravima, kompozicija bla bla bla pradet suprast mirksiukas.gif
aisku galejau uzvadint kokie susimaste pusryciai ar kazkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet su pavadinimais man dar sunkiau tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu ceki i knygyna ir galvoju kokia knyga pirkti. Ar verta pirkti tas abi Skaitmenine fotografija, Scott Kelby? Kazkaip man jos tokios normalesnes, kitos nilabai nilabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 23, 13:22)
katron pusėn būtų gražiau?

daugiau debesų ar mažiau?

palik daugiau kaires gal.. g.gif ir apacia iki juros rezciau lauk ax.gif

BN - aciu uz nuorodas 4u.gif wub.gif
Papildyta:
va pvz sita Marijos foto:
user posted image

nu tikrai neidomi kitam - vaikas ir tiek... ax.gif (kaip ir ta vakar kur ikeliau ax.gif ) bet sita laikau del to, kad cia jinai nutaisius tokia mina, katros daugiau pas ja nesu macius ne karto... g.gif todel ir eina i seimynini albuma... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 12:37
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 12:19)
Puke, aciu wub.gif o formato pailgesnio noris? ax.gif 

nu, zink, man norisi to tradicinio 3 prie 2 blush2.gif

BN, kokie portretai, ypac tas pirmasis vonioje bigsmile.gif
Atsakyti