Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(A.M @ 2009 04 21, 23:05)
Fotografuoju gal pusmeti,esu tikru tikriausias pradziamokslis  ax.gif Tiesiog paskutiniu metu turiu tam daugiau laiko, tai ir mokaus. Fotografuoju su Canon D40, Canon 50mm- F1,4USM ir Canon 24-70mm F2.8 L USM...Niekur kitur nesu prisijunges, dar ne laikas  blush2.gif Ikelsiu foto po futbolo  smile.gif

drinks_cheers.gif busim bendrafotoaparaciais wink.gif ziuriu L klases objektyvas - fain fain wink.gif

p.s. nu tikras vyras - futbolas sventas reikalas biggrin.gif

Edeva, o gal jis jau ne berniukas hihihi.gif
Atsakyti
Fotografuoju gal pusmeti,esu tikru tikriausias pradziamokslis  ax.gif Tiesiog paskutiniu metu turiu tam daugiau laiko, tai ir mokaus. Fotografuoju su Canon D40, Canon 50mm- F1,4USM ir Canon 24-70mm F2.8 L USM...Niekur kitur nesu prisijunges, dar ne laikas  blush2.gif Ikelsiu foto po futbolo  smile.gif

aham - futbolo myletojas cool.gif biggrin.gif
ale del tavo technikos ne viena cia padusaus... biggrin.gif

ok - siunciu ta slaptazodi, ane merginos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 21, 22:05)
Ikelsiu foto po futbolo  smile.gif

tikras vyras tongue.gif thumbup.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 22:09)

taip taip -nusipelno mikliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojus namu darbu, tikrai vertos nuotraukos thumbup.gif
A.M sveikas prisijunges 4u.gif
Pagalvojau, kad musu albume sukursiu laikinai nauja albuma g.gif , Suomijos nuotraukoms, o paskui istrinsiu, kad nesimaisytu. Nes i tema daug darbo sukelt.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 21, 21:08)
Edeva, o gal jis jau ne berniukas hihihi.gif

blush2.gif hihihi.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 21:09)
aham - futbolo myletojas  cool.gif  biggrin.gif
ale del tavo technikos ne viena cia padusaus...  biggrin.gif

nu siaip priklausytu.bet tos kurios auto dare kazin nieko kad vyrukai prades ziurinet? g.gif cia tik pamastymas biggrin.gif
Atsakyti

na as tai del objektyvu padusausiu biggrin.gif ech...

Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 04 21, 23:27)
blush2.gif hihihi.gif
nu siaip priklausytu.bet tos kurios auto dare kazin nieko kad vyrukai prades ziurinet? g.gif cia tik pamastymas  biggrin.gif

tai va g.gif nors is kitos puses,juk mes gatveje juk irgi nesislepiam biggrin.gif ir papludimy su bikiniais g.gif bet vis vien ateiciai,gal reiktu kazka dar sugalvot g.gif
Atsakyti
A.M, sveikas prisijunges 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 21, 23:06)
Nauji techniniai ND - STIKLAS  cool.gif nuotraukas dedam iki 05.10

unsure.gif net nz nuo ko pradeti mintis delioti blush2.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 21, 23:27)
blush2.gif hihihi.gif
nu siaip priklausytu.bet tos kurios auto dare kazin nieko kad vyrukai prades ziurinet? g.gif cia tik pamastymas  biggrin.gif

As nelabai noreciau, kad tik ND atlike visi i albuma eitu blush2.gif Cia nieko asmenisko, bet gal reiktu daugiau ND surasyti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 21, 23:46)
A.M, sveikas prisijunges 4u.gif
unsure.gif  net nz nuo ko pradeti mintis delioti blush2.gif
As nelabai noreciau, kad tik ND atlike visi i albuma eitu blush2.gif Cia nieko asmenisko, bet gal reiktu daugiau ND surasyti bigsmile.gif  lotuliukas.gif

galim auto rakint atskirai ir tarkim slaptazodi duot tik po meeto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 21, 15:17)
Cia is siandienos, tarsymui:
user posted image

ple nu nesuprantu, kazkoks geltonas veidukas.. o kompe normaliai rodo... nerrrrvina  doh.gif

zinok, as irgi tokiu pat siandien pripleskinau, taip liudna, o toki faina modeliuka turejau verysad.gif ir diafragma keiciau, ir atstuma, ir apsvietima (t.y. pati vaiksciojau tai is sono, tai is priekio ir pan), suds su razinom vis tiek gavos verysad.gif unsure.gif perskaiciau dabar, kad apsvietimas buvo ne soninis, tame esme g.gif gal ir tiesa doh.gif unsure.gif dar vietom ISO iki 400 uzkeliau, gal dar tas prisidejo, zodziu, nusivylus savim esu sad.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 21, 17:26)
Labukas, nu is bandziaus actiona, didelis aciu wyshnia, noriu kritikos blush2.gif
user posted image

o man patinka wub.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 21, 19:33)
Ir dėkui už balsus mano "Stairway To Heavan" 4u.gif

tai tu visai netoli manes kazkur bludijai biggrin.gif galejai i sveciu uzsukt mirksiukas.gif

Sveikinu as irgi nugaletojas, dar nebuvau albume, bet speju, kad Sadi vel pirmoj vietoj bigsmile.gif wub.gif kur ta sunkvezimi pagavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 21 balandžio 2009 - 23:02
QUOTE(Sadi @ 2009 04 21, 23:47)
galim auto rakint atskirai ir tarkim slaptazodi duot tik po meeto smile.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 00:00)
*zinok, as irgi tokiu pat siandien pripleskinau, taip liudna, o toki faina modeliuka turejau verysad.gif ir diafragma keiciau, ir atstuma, ir apsvietima (t.y. pati vaiksciojau tai is sono, tai is priekio ir pan), suds su razinom vis tiek gavos verysad.gif  unsure.gif perskaiciau dabar, kad apsvietimas buvo ne soninis, tame esme g.gif gal ir tiesa doh.gif  unsure.gif  dar vietom ISO iki 400 uzkeliau, gal dar tas prisidejo, zodziu, nusivylus savim esu sad.gif
**o man patinka wub.gif

* Nu jau Pukė, nepatikesiu tikrai, kad tau nesigauna tongue.gif Man visos tavo foto su vaikuciais labai mielos wub.gif

** Aciu blush2.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 21 balandžio 2009 - 23:20
Aciu uz psw 4u.gif paziurejau jusu fotkes thumbup.gif man dar toli toli iki jusu...Aciu kad priemet i savo rata smile.gif O kodel jus pergyvenat del auto ir kt nuotrauku? As ten tikrai nepamaciau nieko, ko negaliu pamatyt kasdien, kaip kad kazkuri minejo, kad ir toj pacioj gatvej wink.gif Del lensu tai ner ko pavydet, as labiau pavydziu jums jusu minciu ir sugebejimu 4u.gif
Atsakyti
Gal galit patarti,koki nuotraukos dydi dedat is photobucket(medium,large) ?
Atsakyti