Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

Vilnietes - pas jus pastate kazkokias oro pilis - jauciu idomu ten su fotiku prasieit (jei tik leidzia hihihi.gif)

niekaip delfi to filmuko neuzkrana man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:31)

niekaip delfi to filmuko neuzkrana man  doh.gif

letas netas?
as tai buvusi paneles zurnalo skaitytoja(nuo pirmo nr biggrin.gif ),tai jau taip zavedavausi A.Krisciuno foto blush2.gif ir dabar man jis vis dar patinka blush2.gif ir cia taip paprastai viska desto thumbup.gif
Atsakyti
Nu smagios foto iš meeto thumbup.gif .

peperoni, labai graži beretė panelės wub.gif (gal kokią schemutę turi? blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 22, 21:29)
juk portretas tai nėra tik galva
p.s. įdomi būtų kitų nuomonė šiuo klausimu. 4u.gif

Portretas
tiesiog natūraliai žmogus galvoja, kad portretas tai - veidas...o juk aplinka, kurioje tas veidas pasako kur kas daugiau ax.gif
net sakyčiau taip - kai rodai vien veidą tai tarsi "va, mano vaikas", o kai įtrauki daugiau elementų tai tarsi "va, apie mano vaiką" smile.gif
priklauso koks fotografijos tikslas...ką nori parodyti...gerai jei veidas iš arti ir net matosi odos faktūra, čia vėl kitas žanras, pvz mano avataras - dalis veido tik
čia beje auto ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 21:58)
Čia šviežias bandymas naktinės fotografijos, katik grįžau iš naktinio pasivaikščiojimo biggrin.gif
Ar kas nors čia gero gavos? g.gif Gal geriau jb?
user posted image

nelabai čia kas gero biggrin.gif priminei man mano pirmus (ir paskutinius lotuliukas.gif ) naktinės fotografijos bandymus biggrin.gif
štatyva naudojai?

QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 22:07)
Imetu fotke,laukiu kritikos.......
user posted image

nu man labai patiko...ypač moters veidas, gal reikėtų jį labiau akcentuoti, kirpti biškį kairės padarant kvadratą ax.gif taip moteris priartėtų šiek tiek...
šiaip ir pati mielai pamanipuliuočiau ką nors jei gaučiau originalą rolleyes.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 22:32)
dabar tik zinute pamaciau... blush2.gif  supratau as  biggrin.gif  siaip butu idomu kada padiskutuot ta tema  mirksiukas.gif

natūraliai tas įvyks su laiku smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:31)
Vilnietes - pas jus pastate kazkokias oro pilis - jauciu idomu ten su fotiku prasieit (jei tik leidzia hihihi.gif)

aha, reikės kažkaip nukakti ten rolleyes.gif

noriu įdėti vieną foto kritikai...man pačiai kirba mintis, kad per tamsu...ale jei daryti šviesesnę tai atsiranda šlykštokas pilkumas g.gif
kokie pirmi įspūdžiai? davai tik be laužymūsi, aš turiu storą odą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 12:36)
letas netas?

nu nea... bet kazkodel snd va taip nekrauna... ax.gif

o Krisciuno ir to jo jauno mokinuko - N.Bieranco http://fotokudra.lt/aut.php?aut=5388 darbai ir man patinka... na kartais perspaudzia to popso - ale paziuret visai smagu bigsmile.gif
Atsakyti
uzknisiu dabar as cia visas su tais kadravimais, erdvem ir pan -uzsikepiau, kad man nors kazkiek pasciai daeitu blush2.gif aisku, cia kadras nespindi doh.gif ale kai savo tamsiuose namuos su savo fotiku -tai puse... ax.gif bet va ar taip kadruot yra gerai? ar cia irgi skaitos vien galva? ax.gif ar nugaroj palikt daugiau erdves? (aisku, sitoj situacijoj ir atsitraukt labiau negalejau -nebent per langa islipt tongue.gif , bet ateiciai idomu)
o kadras darytas visisku ekspromtu, siandien ankstyva ryta, cia is dziaugsmo lotuliukas.gif mat mano pana pirma syki paprase supint kasytes blink.gif tai vos supyniau, lekiau fotika issitraukt biggrin.gif - pirmas kasytes, o ne bizytes butina iamzint gi blush2.gif (kazkuri is sio ryto fotkintu tikrai keliaus i albuma -tik patvarkyta, aisku ax.gif biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 23 balandžio 2009 - 11:54
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 23, 12:47)
peperoni, labai graži beretė panelės  wub.gif (gal kokią schemutę turi?  blush2.gif ).

neturiu - is galvos cia biggrin.gif

Peppi
- dar turiu pamastyt apie ta foto... ax.gif

nu ziurejau ziurejau, kraipiau galva visaip biggrin.gif vienintelis trukumas man cia - tai tas vazeles (?) lietimasis i krasta... ax.gif neturi originale toj vietoj erdves? ax.gif

ir dar man norisi verst horizontaliai - net nzn kodel... g.gif bet seseliu zaismas tuose ziedlapiuose taip man wub.gif

O Bondos ryyyyskus kadras thumbup.gif blasko tik tas visiskai tamsus plotas, dalinantis kadra pusiau ir metantis seseli ant veiduko ir ant rankytes ax.gif
Papildyta:
Peppi dar pamaciau viena dalyka... per moniko atspindzius nesimate, kad fonas netolygus... ax.gif as bandyciau ji dar pajuodint... ax.gif tiksliau visa foto kontrastinciau dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 12:08
bandau saulę įdėti ir aš.

čia buvo žaidimas pajūrį su WB balansu.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 23 balandžio 2009 - 12:15
QUOTE(lamella @ 2009 04 23, 12:25)
Rasytce, visai neblogi kadrai, labiausiai patiko Peperoni su dukrele thumbup.gif

o jeeeeee - as visa jau palaimoj siandien biggrin.gif tiek pagyru rolleyes.gif wub.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 12:29)
geras! tai gal man tada i pilnakadrius obj pasidairyt g.gif bet isivaizduoju kiek jie kainuoja!! MB sake,kol pirmos vietos neuzimsiu-nepirks-jokio(apie tokius mandrus ne nedrysau dar uzsiminti)  lotuliukas.gif

hihihi.gif stenkis stenkis - zinosi del ko biggrin.gif

kaip pvz Canon obj. 24-70mm f/2.8L EF USM - cia kainuoja 4500 Lt unsure.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 12:51)
uzknisiu dabar as cia visas su tais kadravimais,

na visai fainas tas kadravimas, jei tik kalbant apie tai smile.gif kaip visad zinoma rysku pas tave smile.gif kaip i seimynini albumeli - labai grazus kadras atsiminimui apie pirmasias kasytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:03)

O Bondos ryyyyskus kadras  thumbup.gif  blasko tik tas visiskai tamsus plotas, dalinantis kadra pusiau ir metantis seseli ant veiduko ir ant rankytes  ax.gif

aciu mirksiukas.gif o tai vaiko kadravimas taip ziuris? blush2.gif

jo, fonas ir man nepatinka doh.gif ale tokie namai jau pas mane doh.gif cia siaip durys atdaros i kolidoriu cool.gif (kuris labai ilgas) o vaikas ziuri i langa, i kuri vos ne spygina saule -mat is rytu doh.gif uztat toks kontrastas gavos ir tie seseliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:31)

paziurejau ta filmuka, bandysiu nuvaziuoti ten.

tik, galvoju, kaip wb nusistatyti tokioj vietoj, kai dar kinta apsvietimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 23, 12:47)
peperoni, labai graži beretė panelės  wub.gif (gal kokią schemutę turi?  blush2.gif ).

jo, fainas meetukas buvo bigsmile.gif
o paperoni, tu dabar ne vilniete? g.gif jo, leksiu as i ta oro dalyka bigsmile.gif biggrin.gif sake, ten nereali spalvu terapija, o kai megstantiems, tai jega jauciu butu biggrin.gif

ir as scheutes noriu prasyt, super berete, noriu ir as lotuliukas.gif
Atsakyti