Vilnietes - pas jus pastate kazkokias oro pilis - jauciu idomu ten su fotiku prasieit (jei tik leidzia )
niekaip delfi to filmuko neuzkrana man
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:31)
letas netas?
as tai buvusi paneles zurnalo skaitytoja(nuo pirmo nr ),tai jau taip zavedavausi A.Krisciuno foto ir dabar man jis vis dar patinka ir cia taip paprastai viska desto
Nu smagios foto iš meeto .
peperoni, labai graži beretė panelės (gal kokią schemutę turi? ).
peperoni, labai graži beretė panelės (gal kokią schemutę turi? ).
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 22, 21:29)
Portretas
tiesiog natūraliai žmogus galvoja, kad portretas tai - veidas...o juk aplinka, kurioje tas veidas pasako kur kas daugiau
net sakyčiau taip - kai rodai vien veidą tai tarsi "va, mano vaikas", o kai įtrauki daugiau elementų tai tarsi "va, apie mano vaiką"
priklauso koks fotografijos tikslas...ką nori parodyti...gerai jei veidas iš arti ir net matosi odos faktūra, čia vėl kitas žanras, pvz mano avataras - dalis veido tik
čia beje auto
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 21:58)
Čia šviežias bandymas naktinės fotografijos, katik grįžau iš naktinio pasivaikščiojimo
Ar kas nors čia gero gavos? Gal geriau jb?
Ar kas nors čia gero gavos? Gal geriau jb?
nelabai čia kas gero priminei man mano pirmus (ir paskutinius ) naktinės fotografijos bandymus
štatyva naudojai?
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 22:07)
nu man labai patiko...ypač moters veidas, gal reikėtų jį labiau akcentuoti, kirpti biškį kairės padarant kvadratą taip moteris priartėtų šiek tiek...
šiaip ir pati mielai pamanipuliuočiau ką nors jei gaučiau originalą
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 22:32)
dabar tik zinute pamaciau... supratau as siaip butu idomu kada padiskutuot ta tema
natūraliai tas įvyks su laiku
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:31)
Vilnietes - pas jus pastate kazkokias oro pilis - jauciu idomu ten su fotiku prasieit (jei tik leidzia )
aha, reikės kažkaip nukakti ten
noriu įdėti vieną foto kritikai...man pačiai kirba mintis, kad per tamsu...ale jei daryti šviesesnę tai atsiranda šlykštokas pilkumas
kokie pirmi įspūdžiai? davai tik be laužymūsi, aš turiu storą odą
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 12:36)
nu nea... bet kazkodel snd va taip nekrauna...
o Krisciuno ir to jo jauno mokinuko - N.Bieranco http://fotokudra.lt/aut.php?aut=5388 darbai ir man patinka... na kartais perspaudzia to popso - ale paziuret visai smagu
uzknisiu dabar as cia visas su tais kadravimais, erdvem ir pan -uzsikepiau, kad man nors kazkiek pasciai daeitu aisku, cia kadras nespindi ale kai savo tamsiuose namuos su savo fotiku -tai puse... bet va ar taip kadruot yra gerai? ar cia irgi skaitos vien galva? ar nugaroj palikt daugiau erdves? (aisku, sitoj situacijoj ir atsitraukt labiau negalejau -nebent per langa islipt , bet ateiciai idomu)
o kadras darytas visisku ekspromtu, siandien ankstyva ryta, cia is dziaugsmo mat mano pana pirma syki paprase supint kasytes tai vos supyniau, lekiau fotika issitraukt - pirmas kasytes, o ne bizytes butina iamzint gi (kazkuri is sio ryto fotkintu tikrai keliaus i albuma -tik patvarkyta, aisku )
o kadras darytas visisku ekspromtu, siandien ankstyva ryta, cia is dziaugsmo mat mano pana pirma syki paprase supint kasytes tai vos supyniau, lekiau fotika issitraukt - pirmas kasytes, o ne bizytes butina iamzint gi (kazkuri is sio ryto fotkintu tikrai keliaus i albuma -tik patvarkyta, aisku )
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 23, 12:47)
neturiu - is galvos cia
Peppi - dar turiu pamastyt apie ta foto...
nu ziurejau ziurejau, kraipiau galva visaip vienintelis trukumas man cia - tai tas vazeles (?) lietimasis i krasta... neturi originale toj vietoj erdves?
ir dar man norisi verst horizontaliai - net nzn kodel... bet seseliu zaismas tuose ziedlapiuose taip man
O Bondos ryyyyskus kadras blasko tik tas visiskai tamsus plotas, dalinantis kadra pusiau ir metantis seseli ant veiduko ir ant rankytes
Papildyta:
Peppi dar pamaciau viena dalyka... per moniko atspindzius nesimate, kad fonas netolygus... as bandyciau ji dar pajuodint... tiksliau visa foto kontrastinciau dar
bandau saulę įdėti ir aš.
čia buvo žaidimas pajūrį su WB balansu.
čia buvo žaidimas pajūrį su WB balansu.
QUOTE(lamella @ 2009 04 23, 12:25)
Rasytce, visai neblogi kadrai, labiausiai patiko Peperoni su dukrele
o jeeeeee - as visa jau palaimoj siandien tiek pagyru
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 12:29)
geras! tai gal man tada i pilnakadrius obj pasidairyt bet isivaizduoju kiek jie kainuoja!! MB sake,kol pirmos vietos neuzimsiu-nepirks-jokio(apie tokius mandrus ne nedrysau dar uzsiminti)
stenkis stenkis - zinosi del ko
kaip pvz Canon obj. 24-70mm f/2.8L EF USM - cia kainuoja 4500 Lt
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 12:51)
uzknisiu dabar as cia visas su tais kadravimais,
na visai fainas tas kadravimas, jei tik kalbant apie tai kaip visad zinoma rysku pas tave kaip i seimynini albumeli - labai grazus kadras atsiminimui apie pirmasias kasytes
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 12:03)
O Bondos ryyyyskus kadras blasko tik tas visiskai tamsus plotas, dalinantis kadra pusiau ir metantis seseli ant veiduko ir ant rankytes
aciu o tai vaiko kadravimas taip ziuris?
jo, fonas ir man nepatinka ale tokie namai jau pas mane cia siaip durys atdaros i kolidoriu (kuris labai ilgas) o vaikas ziuri i langa, i kuri vos ne spygina saule -mat is rytu uztat toks kontrastas gavos ir tie seseliai
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:31)
paziurejau ta filmuka, bandysiu nuvaziuoti ten.
tik, galvoju, kaip wb nusistatyti tokioj vietoj, kai dar kinta apsvietimas
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 23, 12:47)
jo, fainas meetukas buvo
o paperoni, tu dabar ne vilniete? jo, leksiu as i ta oro dalyka sake, ten nereali spalvu terapija, o kai megstantiems, tai jega jauciu butu
ir as scheutes noriu prasyt, super berete, noriu ir as