Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

http://tv.delfi.lt/video/JdW8awLK/
matet?
geras video,o idomu pas save kompe issisaugot eitu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 23 balandžio 2009 - 10:43
Na pradedu truputuka biggrin.gif

Pukes Aistute
user posted image

user posted image

Pukes Miglute - zaidziam kukuuuu, kadre maniske kibina, klykdama is uz medzio ant viso parko KUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU lotuliukas.gif
user posted image

O cia Peperoni su vyresnele wub.gif taip toli stovejau, galvojau, kad tik nesudrebint, kad tik sufokusuot, nes tik sujudinsiu ir amen - ale gavosi karsta.gif
user posted image

O cia maniske vijurkas biggrin.gif Kol Miglute ja kalbindavo, tai dar sustingdavo, tai jau as tada guldavau ant zemes ir fotkindavau biggrin.gif
user posted image

Cia veidukas labai jau seselyje, tiesiog pagautas momentas su gelyte smile.gif
user posted image

Na stai, kol kas tiek sutaisytu fotkiu - veliau gal dar ka isspausiu smile.gif
Atsakyti
Rasytce thumbup.gif o kokiu Tu cia abjektyvu fotkinai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:51)
Rasytce  thumbup.gif  o kokiu Tu cia abjektyvu fotkinai?  ax.gif

aneee? bigsmile.gif nu man is Taves pagyru gaut - tai apsaaala visa sirdis biggrin.gif wub.gif

niugi su tuo paciu kasdieniniu, kaip as ji vadinu wink.gif - 18-200 mm, f/3.5-5.6, norejau dar diedo isismest 50-ka f/1.4, bet ai, pamaniau, ir maniskis gerai bus ivairiems momentams - ir is arti ir portretui ir pritraukus. patinka jis man kuo toliau, tuo labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 10:28)
tai vat, kad per daug...  biggrin.gif  bet kaip nustot noret??? biggrin.gif

tai ir gerai noret-tik stimulas thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 10:53)

man ypac kur peperoni su dukra bei taviske stacia su gelyte thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 11:53)
aneee?  bigsmile.gif nu man is Taves pagyru gaut - tai apsaaala visa sirdis  biggrin.gif  wub.gif

niugi su tuo paciu kasdieniniu, kaip as ji vadinu wink.gif - 18-200 mm, f/3.5-5.6, norejau dar diedo isismest 50-ka f/1.4, bet ai, pamaniau, ir maniskis gerai bus ivairiems momentams - ir is arti ir portretui ir pritraukus. patinka jis man kuo toliau, tuo labiau  biggrin.gif

nu saunuole tu!!! o su stabilizatorium tavo obj.? as irgi noriu tokio biski tele,o tai tingiu stiklus keitinet blush2.gif gal gali pilna pavad. parasyt obj. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 11:53)
aneee?  bigsmile.gif nu man is Taves pagyru gaut - tai apsaaala visa sirdis  biggrin.gif  wub.gif

niugi su tuo paciu kasdieniniu, kaip as ji vadinu wink.gif - 18-200 mm, f/3.5-5.6, norejau dar diedo isismest 50-ka f/1.4, bet ai, pamaniau, ir maniskis gerai bus ivairiems momentams - ir is arti ir portretui ir pritraukus. patinka jis man kuo toliau, tuo labiau  biggrin.gif

as pavydziu to bokeh blush2.gif biggrin.gif nu reik taupyt pinigus, panasu kad... ir pas Tavo vyra blata gaut (jei dar tuo uzsiima g.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 11:57)
man ypac kur peperoni su dukra bei taviske stacia su gelyte thumbup.gif

ax.gif rolleyes.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 11:58)
nu saunuole tu!!! o su stabilizatorium tavo obj.? as irgi noriu tokio biski tele,o tai tingiu stiklus keitinet  blush2.gif gal gali pilna pavad. parasyt obj. blush2.gif

oi, dekui smile.gif taip, su stabilizatoriumi. canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:59)
as pavydziu to bokeh  blush2.gif  biggrin.gif  nu reik taupyt pinigus, panasu kad... ir pas Tavo vyra blata gaut (jei dar tuo uzsiima g.gifbiggrin.gif

jis visuomet tame kaip sakant verda wink.gif buna, pasitaiko labai geri varijantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 12:05)
ax.gif  rolleyes.gif
oi, dekui smile.gif taip, su stabilizatoriumi. canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS  4u.gif
jis visuomet tame kaip sakant verda wink.gif buna, pasitaiko labai geri varijantai smile.gif

o sis obj.netiks 5D ane ?
Atsakyti
ediper, - nea, netiks biggrin.gif, nes 5D - pilnakadris fotikas ir jam reikalingi pilnakadriai objektyvai, o va - kurie tinka 5D, tie tinka ir kitiems canon biggrin.gif tai as is diedo taip ir karasinu karts nuo karto sau rolleyes.gif
Atsakyti
Rasytce, visai neblogi kadrai, labiausiai patiko Peperoni su dukrele thumbup.gif
Peperoni, ten kur Puke su dukrele fainas kadras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 12:20)
ediper, - nea, netiks biggrin.gif, nes 5D - pilnakadris fotikas ir jam reikalingi pilnakadriai objektyvai, o va - kurie tinka 5D, tie tinka ir kitiems canon  biggrin.gif  tai as is diedo taip ir karasinu karts nuo karto sau rolleyes.gif

geras! tai gal man tada i pilnakadrius obj pasidairyt g.gif bet isivaizduoju kiek jie kainuoja!! MB sake,kol pirmos vietos neuzimsiu-nepirks-jokio(apie tokius mandrus ne nedrysau dar uzsiminti) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 23 balandžio 2009 - 11:30