http://tv.delfi.lt/video/JdW8awLK/
matet?
geras video,o idomu pas save kompe issisaugot eitu?
Na pradedu truputuka
Pukes Aistute
Pukes Miglute - zaidziam kukuuuu, kadre maniske kibina, klykdama is uz medzio ant viso parko KUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
O cia Peperoni su vyresnele taip toli stovejau, galvojau, kad tik nesudrebint, kad tik sufokusuot, nes tik sujudinsiu ir amen - ale gavosi
O cia maniske vijurkas Kol Miglute ja kalbindavo, tai dar sustingdavo, tai jau as tada guldavau ant zemes ir fotkindavau
Cia veidukas labai jau seselyje, tiesiog pagautas momentas su gelyte
Na stai, kol kas tiek sutaisytu fotkiu - veliau gal dar ka isspausiu
Pukes Aistute
Pukes Miglute - zaidziam kukuuuu, kadre maniske kibina, klykdama is uz medzio ant viso parko KUKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
O cia Peperoni su vyresnele taip toli stovejau, galvojau, kad tik nesudrebint, kad tik sufokusuot, nes tik sujudinsiu ir amen - ale gavosi
O cia maniske vijurkas Kol Miglute ja kalbindavo, tai dar sustingdavo, tai jau as tada guldavau ant zemes ir fotkindavau
Cia veidukas labai jau seselyje, tiesiog pagautas momentas su gelyte
Na stai, kol kas tiek sutaisytu fotkiu - veliau gal dar ka isspausiu
Rasytce o kokiu Tu cia abjektyvu fotkinai?
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:51)
Rasytce o kokiu Tu cia abjektyvu fotkinai?
aneee? nu man is Taves pagyru gaut - tai apsaaala visa sirdis
niugi su tuo paciu kasdieniniu, kaip as ji vadinu - 18-200 mm, f/3.5-5.6, norejau dar diedo isismest 50-ka f/1.4, bet ai, pamaniau, ir maniskis gerai bus ivairiems momentams - ir is arti ir portretui ir pritraukus. patinka jis man kuo toliau, tuo labiau
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 10:28)
tai vat, kad per daug... bet kaip nustot noret???
tai ir gerai noret-tik stimulas
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 10:53)
man ypac kur peperoni su dukra bei taviske stacia su gelyte
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 11:53)
niugi su tuo paciu kasdieniniu, kaip as ji vadinu - 18-200 mm, f/3.5-5.6, norejau dar diedo isismest 50-ka f/1.4, bet ai, pamaniau, ir maniskis gerai bus ivairiems momentams - ir is arti ir portretui ir pritraukus. patinka jis man kuo toliau, tuo labiau
nu saunuole tu!!! o su stabilizatorium tavo obj.? as irgi noriu tokio biski tele,o tai tingiu stiklus keitinet gal gali pilna pavad. parasyt obj.
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 11:53)
as pavydziu to bokeh nu reik taupyt pinigus, panasu kad... ir pas Tavo vyra blata gaut (jei dar tuo uzsiima )
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 11:57)
man ypac kur peperoni su dukra bei taviske stacia su gelyte
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 11:58)
nu saunuole tu!!! o su stabilizatorium tavo obj.? as irgi noriu tokio biski tele,o tai tingiu stiklus keitinet gal gali pilna pavad. parasyt obj.
oi, dekui taip, su stabilizatoriumi. canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:59)
as pavydziu to bokeh nu reik taupyt pinigus, panasu kad... ir pas Tavo vyra blata gaut (jei dar tuo uzsiima )
jis visuomet tame kaip sakant verda buna, pasitaiko labai geri varijantai
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 12:05)
oi, dekui taip, su stabilizatoriumi. canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
jis visuomet tame kaip sakant verda buna, pasitaiko labai geri varijantai
o sis obj.netiks 5D ane ?
ediper, - nea, netiks , nes 5D - pilnakadris fotikas ir jam reikalingi pilnakadriai objektyvai, o va - kurie tinka 5D, tie tinka ir kitiems canon tai as is diedo taip ir karasinu karts nuo karto sau
Rasytce, visai neblogi kadrai, labiausiai patiko Peperoni su dukrele
Peperoni, ten kur Puke su dukrele fainas kadras
Peperoni, ten kur Puke su dukrele fainas kadras
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 12:20)
ediper, - nea, netiks , nes 5D - pilnakadris fotikas ir jam reikalingi pilnakadriai objektyvai, o va - kurie tinka 5D, tie tinka ir kitiems canon tai as is diedo taip ir karasinu karts nuo karto sau
geras! tai gal man tada i pilnakadrius obj pasidairyt bet isivaizduoju kiek jie kainuoja!! MB sake,kol pirmos vietos neuzimsiu-nepirks-jokio(apie tokius mandrus ne nedrysau dar uzsiminti)