Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 06:49)
vat as galiu paaiskint blush2.gif  lotuliukas.gif nes ir tokiu kadru turiu blush2.gif  kai fotkinu ne su 50-tuku ar 35-tuku, ir is vis net ne su veidrodziu -tai reik labai mastyt ir bandyt, kad tas fonas paplauktu blush2.gif  todel ir gaunas daznai tik galva ax.gif

bigsmile.gif vo viena suprato mane thumbup.gif as jau kitini vos ne i sukles ismeciau dabar lauzau 50-150mm tai kai ji gerai priaartini jis liuks isbliurina tai reiskias nieko nugaroj nesimato nesvarbu kad buitiakas thumbup.gif bet va kai turesiu 50mm ale velnias koks brangus doh.gif bet tikiuosi jau greit galesiu daugiau foto det blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 23, 08:41)
bigsmile.gif vo viena suprato mane  thumbup.gif as jau kitini vos ne i sukles ismeciau dabar lauzau 50-150mm tai kai ji gerai priaartini jis liuks isbliurina tai reiskias nieko nugaroj nesimato  nesvarbu kad buitiakas thumbup.gif bet va kai turesiu 50mm  ale velnias koks brangus  doh.gif bet tikiuosi jau greit  galesiu daugiau foto det  blush2.gif

Tuo atveju bandyk kadruoti taip, kad akis ne per viduri nuotraukos butu - maziau kepures, daugiau kakliuko ir siek tiek krutines gal tilps, o dar kodel nepabandzius vertikalaus kadro? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 23 balandžio 2009 - 10:01
smagios foto is meetuko thumbup.gif ir daug lengviau atsidusau,kai pamaciau normalius kadrus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 09:30)
Puke su savo didziaja derina pozavimo klausimus  biggrin.gif

va sita ko gero geriausiai pavykusi ryskumo, kadravimo ir kokybes atzvilgiu gavos...  g.gif

sitos abi man thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 04 23, 10:00)
Tuo atveju bandyk kadruoti taip, kad akis ne per viduri nuotraukos butu - maziau kepures, daugiau kakliuko ir siek tiek krutines gal tilps, o dar kodel nepabandzius vertikalaus kadro? g.gif  smile.gif

isidejau jau i savo galvos stalciuka thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 11:03)
smagios foto is meetuko thumbup.gif ir daug lengviau atsidusau,kai pamaciau normalius kadrus  bigsmile.gif

cia katrie normalus? lotuliukas.gif

O vat Rasytces maziukes taip ir nepagavau normaliai.. unsure.gif viena vienintele foto yra su veiduku, bet ir tas sesely... jau vijurkas koks biggrin.gif blink.gif mama po prakaitu turi varyt, kad vaiks kur nepabegtu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 10:07
QUOTE(wyshnia @ 2009 04 23, 11:00)
Tuo atveju bandyk kadruoti taip, kad akis ne per viduri nuotraukos butu - maziau kepures, daugiau kakliuko ir siek tiek krutines gal tilps, o dar kodel nepabandzius vertikalaus kadro? g.gif  smile.gif

Aciu 4u.gif labai naudingas patarimas

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:05)
cia katrie normalus?  lotuliukas.gif

O vat Rasytces maziukes taip ir nepagavau normaliai..  unsure.gif  viena vienintele foto yra su veiduku, bet ir tas sesely... jau vijurkas koks  biggrin.gif  blink.gif  mama po prakaitu turi varyt, kad vaiks kur nepabegtu hihihi.gif

visi tongue.gif as save paskut.metu vis gruzinu,kad is ivykiu parsinesu tokias paprastas ,bet Neprastas,foto blush2.gif nes matau,kaip kiti is manes jau po truputi tikisi to kazko biggrin.gif tikrai nenoriu pastoviai pozuotu foto ir pastoviai galvoti apie fotografavima schmoll.gif nors ziuriu,kad jau darosi ivykiu fiksavimas kadrais doh.gif ir jei ta minute atrodo,kad ai nebus idomu,net ir netraukiu fotiko-oi nigerai taip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 11:16)
Aciu  4u.gif labai naudingas patarimas
visi  tongue.gif as save paskut.metu vis gruzinu,kad is ivykiu parsinesu tokias paprastas ,bet Neprastas,foto  blush2.gif nes matau,kaip kiti is manes jau po truputi tikisi to kazko biggrin.gif tikrai nenoriu pastoviai pozuotu foto ir pastoviai galvoti apie fotografavima schmoll.gif nors ziuriu,kad jau darosi ivykiu fiksavimas kadrais doh.gif ir jei ta minute atrodo,kad ai nebus idomu,net ir netraukiu fotiko-oi nigerai taip schmoll.gif

drinks_cheers.gif as is esmes jau noriu persokt savo bamba ko gero unsure.gif - ir kad bais grazu butu (nu mianas hihihi.gif ) ir kad paprastas gyvenimas tuose kadruose matytusi.... (nu va kaip Sea_ pvz ax.gif ) ir bais nervuojuos, kai taip nesigauna... unsure.gif

zdz... ir grazi, ir protinga noriu but... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 10:21
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:20)
zdz...  ir grazi, ir protinga noriu but...  doh.gif  lotuliukas.gif

A ne per daug nori? lotuliukas.gif taip nebūna...arba graži, arba protinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 23, 11:23)
A ne per daug nori?  lotuliukas.gif  taip nebūna...arba graži, arba protinga  biggrin.gif

tai vat, kad per daug... biggrin.gif bet kaip nustot noret??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 23, 00:09)
imetu update kam neatidaro PS CS3  RAW failu (sitas veikia ir su canon 40d).Patikrinau veikia thumbup.gif

gerai, kad tau veikia, man net parsipust neleidzia - ismeta kad tas saitas temporary unvailable ar kas ten g.gif o gal turi tu ta failiuka - galetum man permest i pasta? ax.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 09:40)
cia ne kritikai, siaip paziurejimui smile.gif vienos det negavau leidimo, nors ji man patiko biggrin.gif

kas cia su fotkem g.gif visi konturai kaip subanguoti unsure.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 11:05)
O vat Rasytces maziukes taip ir nepagavau normaliai..

oi, sunkus cia reikalas - reikia su ja ir zeme sliauzti ir zema starta imt, ir begt septynmyliais zingsniais, kad ja pagaut i kadra biggrin.gif

Peperoni, fainai man pirstukus nukapojai, bet foto tai zavi wub.gif
ir jei jau mano imetei - tai ir as su Tavim ir vyresnele imesiu smile.gif , na labai noriu, okei? smile.gif

Atsakyti
meskit meskit ir kuo daugiau!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 23, 11:32)
Peperoni, fainai man pirstukus nukapojai, bet foto tai zavi  wub.gif
ir jei jau mano imetei - tai ir as su Tavim ir vyresnele imesiu smile.gif , na labai noriu, okei? smile.gif

okei biggrin.gif

nu vat dziaugiuos wub.gif , kad labai nepyksti del tu pirstuku blush2.gif is tikro ten momentinis tas spinduliukas buvo - buciau taikius pirstus - nebutu tokios sviesos... doh.gif tai vat ir gavos va kaip blush2.gif turiu ir visu ugiu ir su dyyydeliu objektyvu ant kaklo, ale ana ne tokia sharminga smile.gif
Atsakyti