Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 08:43)
kad bet koki actiona uzdejus -iki natur spalvu, kaip iki menulio biggrin.gif

puke
, grazios foto mirksiukas.gif  tik kas pirmoj Migles akytem? unsure.gif

nezinau, man kompe normaliai rodo g.gif cia atrodo lyg butu persharpinta unsure.gif kazkoks dar juodas taskelis atsirado ant veiduko - pas mane kompe ner taip doh.gif vat tau ir flicras schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 08:48)
nezinau, man kompe normaliai rodo g.gif cia atrodo lyg butu persharpinta unsure.gif kazkoks dar juodas taskelis atsirado ant veiduko - pas mane kompe ner taip doh.gif vat tau ir flicras schmoll.gif  lotuliukas.gif

tai turbut, kaip peperoni rase mirksiukas.gif kiba tas fl... dar paryskina tongue.gif lotuliukas.gif
o cia tavo pacios fotkyta ane? mirksiukas.gif blyn jauciu as tikria nikono noriu tada tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 08:54)
tai turbut, kaip peperoni rase mirksiukas.gif  kiba tas fl... dar paryskina tongue.gif  lotuliukas.gif
o cia tavo pacios fotkyta ane? mirksiukas.gif  blyn jauciu as tikria nikono noriu tada tongue.gif  lotuliukas.gif

pacios, pacios, bet kad nematei dar su canonu darytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 08:59)
pacios, pacios, bet kad nematei dar su canonu darytu biggrin.gif

vakaryksciu tai nemaciau mirksiukas.gif bet macius gi is anskciau mirksiukas.gif plius darbe pas mus irgi canon mirksiukas.gif
Atsakyti
Puke, man trečia patinka,nieko su PS nedarei?Labai ryšku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 23, 09:04)
Puke, man trečia patinka,nieko su PS nedarei?Labai ryšku wub.gif

spalvoms nieko nedariau, ryskumui sharpinau nedaug smile.gif nemegstu persharpintu foto doh.gif vat pirma tokia atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 09:54)
o cia tavo pacios fotkyta ane? mirksiukas.gif  blyn jauciu as tikria nikono noriu tada tongue.gif  lotuliukas.gif

Baik tu čia, aš pati tuoj persigalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
dar kita debesiniu kalnu saule ,kirpta ziauriai daug doh.gif siaip kuo dziaugiuosi savo fotiku,tai jis leidzia gan daug kirpti thumbup.gif niu bet sikart,tai cia tikrai labai labai daug biggrin.gif man nikonas irgi kazkaip graziai piesia,bet po to pasiziurejau,kad canonas is tikro naturaliau tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Bonda,jau turiu visus duomenis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kelias ant greicio sutvarkiau is vakar ir as... blush2.gif sudesiu cia kol kas - jei kas nepatiks - sakykit - isimsiu wink.gif kai turesiu daugiau laiko - aptvarkysiu ir kitas...

einu kraut i Flick'ra ax.gif
Papildyta:

Va cia labai "nuostabiai" nukapojau Rasytcei pirstus blush2.gif ir isauginau medi is galvos doh.gif bei issvilinau dangu , bet vat patinka man ta sviesa ir nieko su savim negaliu padaryt blush2.gif biggrin.gif
user posted image

Puke su savo didziaja derina pozavimo klausimus biggrin.gif
user posted image

va sita ko gero geriausiai pavykusi ryskumo, kadravimo ir kokybes atzvilgiu gavos... g.gif

user posted image

Merginos isdykavo bigsmile.gif

user posted image

O cia va kaip gudriai mano mazoji i begikus isirase hihihi.gif
user posted image

Man kazkaip dedant per Flickra large dydi - labai pablogina kokybe... g.gif nesuprantu, anksciau taip nebuvo lygtais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 10:02
Peperoni, ta su begikais thumbup.gif lotuliukas.gif su maze savo as irgi turiu panasiu kadru smile.gif mano tik akiniai kyso, tai tegu cia buna lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 10:34)
Peperoni, ta su begikais thumbup.gif  lotuliukas.gif su maze savo as irgi turiu panasiu kadru smile.gif mano tik akiniai kyso, tai tegu cia buna lotuliukas.gif  blush2.gif

biggrin.gif turiu ir ne tik su akinukais, bet ta tai jau veliau sutvarkysiu ax.gif

ir myliu, ir nekenciu tu rawu doh.gif
Atsakyti