Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 23:15)
visai netoli as mirksiukas.gif

Tai gerai, reiks prisitaikyt kada ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 23:17)
man atrodo bandyk JB. Nu bet biški pavojinga ką, tokiais takais naktį bastytis  g.gif o fotkinai kaip - su stovu?

Jooo, pavojinga pasirodo tam mano miestely ax.gif Taip fotografavau su stovu 20s išlaikymu smile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 23:26)
Lamella, as Kauko laiptu kvartale esu smile.gif

Gerai, dabar žinosiu kur jūs bazuojatės, prisitaikysiu kada ax.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 09:05)
Puke,juk susikurti yahoo pasta kelios minutes mirksiukas.gif as turiu 2dez.,tai dabar nors ramiakas su flikru ir siaip gerai i viena dedu savo geriausius rolleyes.gif  kadrus i kita visa kita  biggrin.gif

Reiks ir man taip pasidaryti drinks_cheers.gif

Ačiū už komentarus mano šviečiantiems stulpams, bet taip ir nežinau ar spalvota ar nespalvota biggrin.gif

Peperoni, Man pirma nuotrauka labiau patinka, tokia įdomesnė, jau flirke buvau užmačius smile.gif
AM, įdomi labai nuotrauka bigsmile.gif Daugiau nežinau net ką pakomentuoti blush2.gif
Olo, visai patiko Tavo saulė mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta biggrin.gif

QUOTE(O @ 2009 04 23, 00:09)
Peperonija, man abu geri portretai seimos albumui  pirmas mano galva per stipriai pakreiptas (nors pats visai neblogas, gal as kiek ji atsukciau), o antras- tiesiog neblogas portretas, bet norisi istorijos, kodel butent tokia israiska, ka ji mato, todel man truksta erdves 

su tais krapymais tai liga kokia tai igavau biggrin.gif pamatytumet kiek vakaryskciu va taip nukraipaliotu ismeciau siuksliadezen hihihi.gif

bet konkreciai sitoj - tai kreipdama norejau pabrezt to kalno auksti - cia Laimes ziburio kalnas su 90 laipteliu biggrin.gif ir mergina jau 3-ia kart ant jo uzlipus, nes vis suklysdavo skaiciuodama lotuliukas.gif

jo - su tom istorijom, man dar sudetinga bais... g.gif va sito man labiausiai irgi truksta cia ax.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 00:09)
Pepperoni, kokybe liuks ir sviesa graziai veidukus apsviecia

aciukas 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 23, 00:12)
Gal taip šilčiau?o kadravimas kaip? jei kirpt kairės tada neina formato išlaikyt normalaus 

Dabar lyg ir silciau, bet kadravimas ir taip jau apspaustas, o Tu dar nori kirpt biggrin.gif Duok erdves savo panom mirksiukas.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 04 23, 00:17)
, antra- galetu kepure i nuotraukos krasta nesiremt ir pakirpkt motin mergytei kirpciukus, o tai akiu nesimato biggrin.gif
Kokios grazios Tavo mergaites wub.gif

hihihi.gif blush2.gif nespeju kirpt - auga kaip ant mieliu doh.gif ryt jau varom i kirpykla - gal nors kiek ilgiau tas kirpimas laikys doh.gif

aciu labai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 08:29
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 23, 09:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oj kaip makaulę skauda šiandien  doh.gif

Niekaip niekur neužmačiau su kokiu objektyvu fotografuoja Sea  blush2.gif  bandau suvokti kokio man reikėtų obj. pradžiai, nes kitinio nusprendžiau, kad nenoriu...tikiuosi ten, kur pirksiu bus galima ir be kitinio nusipirkt fotiką  g.gif  ot dilema  doh.gif

Jei atmintis neslubuoja, tai su 50-tuku f/1,8 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oj kaip makaulę skauda šiandien  doh.gif

Niekaip niekur neužmačiau su kokiu objektyvu fotografuoja Sea  blush2.gif  bandau suvokti kokio man reikėtų obj. pradžiai, nes kitinio nusprendžiau, kad nenoriu...tikiuosi ten, kur pirksiu bus galima ir be kitinio nusipirkt fotiką  g.gif  ot dilema  doh.gif

Va man ir tokia dilema ir tikrai įdomu su kokiu Sea fotografuoja g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 23, 00:18)
va sita supratau ir as,kaip svarbu sukurti istorija ir nuotaika ar pastebeti ta, laiku nuspaudziant mygtuka.

as suprast tai suprantu, ale dar nemoku to igyvendint... g.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 23, 00:40)
Peperoni,pirmoji man labai patinka,ir kadravimas ir spalvos liuks.Antroje man spalvos nelabai.Pastebejau,kad paskutiniu metu tokios spalvos vyrauja paskutinese tavo rodytose foto.

aha - cia velgi actionas... hihihi.gif bet sitam tai turiu pasiteisinima biggrin.gif sitos visos foto is keliones i etnografine sodyba - tai norejos siek tiek to retro prieskonio.. ax.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 09:09)
man pirma siaip labai patinka  ...tik biski nevalingai galva kreipiu ziuredama 

jo, gal biski noris biggrin.gif specialiai dejau, kad kita akis paziuretu... ax.gif

O jau Zitlali, kad prigeltonavo - savaites temos postas hihihi.gif

Stikline - 50-ukas pas Sea, 1.8 smile.gif
Atsakyti
Aciu komentavusiems mano foto,pritariu Nikkei,kad reiketu daugiau virsaus,o ne debesu ir pati ta norejau padaryti,bet ...

su 50mm 1.8 sake fotografuoja(isidemejau ,nes pas ja toks pat body ir toks pat obj.,) ,bet turbut ji turi dar ir kitokiu stiklu smile.gif
Papildyta:
maciau kalbejot apie actionus, mano asmenine nuomone actionas turi tik papildyti nuotrauka,o ne kad ziuri i foto ir matai tuos actionus ir visas per daug nenaturalias spalvas tongue.gif pasisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 09:35)
Aciu komentavusiems mano foto,pritariu Nikkei,kad reiketu daugiau virsaus,o ne debesu ir pati ta norejau padaryti,bet ...
su 50mm 1.8 sake fotografuoja(isidemejau ,nes pas ja toks pat body ir toks pat obj.,) ,bet turbut ji turi dar ir kitokiu stiklu  smile.gif

Kiek zinau, tai tik su 50-uku mirksiukas.gif (pabusiu Sea_ atstove spaudai hihihi.gif ) zinau, del to, kad pati toki pat turiu ir nemoku isgaut tokio ryskumo blush2.gif

Del actionu Tau labai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 balandžio 2009 - 08:38
Ačiū moteros 4u.gif
Atsakyti
cia ne kritikai, siaip paziurejimui smile.gif vienos det negavau leidimo, nors ji man patiko biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 08:37)

maciau kalbejot apie actionus, mano asmenine nuomone actionas turi tik papildyti nuotrauka,o ne kad ziuri i foto ir matai tuos actionus ir visas per daug nenaturalias spalvas  tongue.gif pasisakiau  biggrin.gif

kad bet koki actiona uzdejus -iki natur spalvu, kaip iki menulio biggrin.gif

puke
, grazios foto mirksiukas.gif tik kas pirmoj Migles akytem? unsure.gif
Atsakyti
Pukė, man pirma ir trecia wub.gif Tik pirmoj sharpo daugokai, ar man vaidenasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 23 balandžio 2009 - 08:46
QUOTE(bonda @ 2009 04 23, 09:43)

puke
, grazios foto mirksiukas.gif  tik kas pirmoj Migles akytem? unsure.gif

Manau, kad Flickras suspausdamas savo darba negera padare g.gif

Puke - sauniai 4u.gif
Atsakyti