Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 21:06)

ale su ekspo tai irgi pripjoviau grybu  biggrin.gif  dangus visur isdeges...  blush2.gif

o tai kai taip sauleta, ka daryt, akd neisdegtu tas dangus? mazint ta EV? g.gif blush2.gif ar ant manual bandyt paciai reguliuot ir diafragma, ir islaikyma, ir EV? blush2.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 22, 21:15)
Labai laukiu prisijungimo duomenu  ax.gif

ar gavai? biggrin.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 22, 21:18)
norejau paklaust kaip sitoj ft su isdegimu vis tik jis yra ar ne  unsure.gif

man tai yra mirksiukas.gif jei nebutu ant veido -tai dar dzin -nu man bent taip tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 22, 21:29)
Nebesusilaikau, tik nepykit, prašau - Edeva kodėl dedi (jau nebe pirmas kartas) vaiko "portretą" kur tik galva? Tau gražu? Man tai visiškai negraži tokia foto (ne vaikas, bet pati foto.) Ir ne tu viena tą darai,
p.s. įdomi būtų kitų nuomonė šiuo klausimu. 4u.gif

vat as galiu paaiskint blush2.gif lotuliukas.gif nes ir tokiu kadru turiu blush2.gif kai fotkinu ne su 50-tuku ar 35-tuku, ir is vis net ne su veidrodziu -tai reik labai mastyt ir bandyt, kad tas fonas paplauktu blush2.gif todel ir gaunas daznai tik galva ax.gif
nu bet jei kokia emocija pagauta- tai tikrai realiai tik mimikos uztenka unsure.gif -na tik galvos ar ne? irgi idmus klausimas g.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 22, 21:44)
Kaip jums sitas buitiakas? Ar labai truksta kasytes? Ar ryskumo pakanka? Ar nesiskaito cia tik galva?  ax.gif

ryskumo man mazoka ax.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 22, 21:52)
Turiu ir aš "saulę" savaitės temai !

nelabai matau ax.gif
Atsakyti
Kuku biggrin.gif nu cia ir bangas sukelet blink.gif daba bus daug spamo biggrin.gif

Nikke user posted image as tavo posta perskaiciau ne ta intonacija ir ne taip supratau doh.gif paprastai cia forume kai raso su dauuuuug sypseneliu reiskia, kad zmogus saiposi, o ne draugiskai juokauja. Nemegstu forumu del to, kad gali savaip interpretuoti postus, kai negirdi balso intonacijos, o man po savaites nemigo ir vaiko isteriju jau samokslai vaidenasi lotuliukas.gif Tad atsiprasau uz nesusipratima 4u.gif tegyvuoja taika ir ramybe user posted image

Sadi as ne i visus jos komentarus atrasiau, kad man patinka, atidziau kita karta isiskaityk prasau mirksiukas.gif parasiau, kad man patinka juodas fonas ir juodi rubai, del apsvietimo parasiau, kad tos dalies as neismanau, ji teisi smile.gif as negaliu i visus komentarus reaguoti linksedama galva, t.y. juos sau pritaikyti, del to, kad tuomet jokio savitumo neliks smile.gif taip, as turiu reaguoti i kritika techninei atlikimo pusei, bet ne i pati sumanyma, menine ( ar ne menine, kaip jau bepavadinsite) dali smile.gif manau visos mes atsirenkame sau naudinga info, o likusia metam lauk smile.gif antraip viska susikisus i galva neliks jokios isvis naudos. Cia mano nuomone 4u.gif

Kitoms merginoms - panos nu ir PRISPAMINOT lotuliukas.gif user posted image

O db pasiguosiu ir pasisakysiu - man smagu cia bendrauti ir atsiprasau jei cia sukeliau tokias bangas. Mano vaikas mane siek tiek is proto varo, be miego be maisto baigiu gala gaut lotuliukas.gif tad truputi dingstu is eterio kol nors kiek pailsesiu, kad nesiukslint daugiau temoje... kai turesiu ka parodyt atleksiu su vejeliu biggrin.gif o kritika man visai neskaudi, kai ja teisingai suprantu doh.gif juk iki siol viska priemiau, tiesiog pervargus siek tiek smile.gif geru kadru ir iki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 balandžio 2009 - 08:02
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:18)
va sita supratau ir as,kaip svarbu sukurti istorija ir nuotaika ar pastebeti ta, laiku nuspaudziant mygtuka.

drinks_cheers.gif

del myto foto - nervuoja, kad mano flickras uzsigrudes ir dar savaite, kol gausiu vietos ten doh.gif blush2.gif bile kur nesiori det foto, paskui sakysit neryskios biggrin.gif o nauja susikurt reik yahoo pasto naujo doh.gif doh.gif doh.gif

Peperoni, man pirmoji lb patiko bigsmile.gif

Sadi, o kam tu nori dar kirpt kaires? nekirpk, erdves mazoka ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 21:58)
Čia šviežias bandymas naktinės fotografijos, katik grįžau iš naktinio pasivaikščiojimo biggrin.gif

ritmas bigsmile.gif biggrin.gif biski gal per geltona mirksiukas.gif bet visd tiek man ta geltonoji gerokai artimesne nei j/b mirksiukas.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 22, 22:06)
Daba turbūt geras dydis !

va dabar thumbup.gif

Papildyta:
kad kritikuojat, tai labai gerai mirksiukas.gif thumbup.gif man buna, pradzioj viduj biski nepatenkinta lieku blush2.gif lotuliukas.gif ale permastau permastau ir tik i gera iseina thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 22:23)
Ten parduotuves vitrina,uosvienes akys blizgejo nuo vitrinos  biggrin.gif

kazkaip prajuokino tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 22:34)

Kad būtų į temą postas - kaip spalvos? mėlynos ir šaltos?

su veido spalva tai tikria kazkas nevisai taip g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 22:39)

as tai susirgau nepagydomai spalvomis biggrin.gif

bet tavo spalvos thumbup.gif wub.gif

o del actionu -as dar tik dviem vaiko foto esu uzdejus ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vieninteliai ND tongue.gif lotuliukas.gif ir man actionai kokybe tik pablogina, galeciau pasakyt ax.gif na bent ryskuma ( lotuliukas.gif ) tai tikrai 4u.gif (nes neryskias kol kas vis tebetrinu lauk ax.gif blush2.gif )
Atsakyti
Ehehei, pavaro kaip visad.. kol perskaitau... kol suziuriu, net ant lapuku ka kam pasakysiu susirasty turiu biggrin.gif
Ediper patiko tavo debesiukas, bet kaip jau kazkas sake man ir gi virsaus daugiau noretusi, o "svajokliam" kirpciau apacia, nes bendram vaizde demesys koncentruojasi butent i viduri (kol kas dar nesinori man lauzyt tu taisykliu, tai taip ir matau).

Lamella pirmosiose (na tose gelsvose smile.gif) patiko expresyvumas, bet man tikresnes, gal ne tokios apdirbtos foto noretusi smile.gif. Broliukas "nekabino", gal tikrai jautesi, akd pavarges (nors kartais kaip tik kai pavarges modelis, tai veido israiskos buna naturalesnes, nes uzknise jau buna biggrin.gif). Na ir drasuole tu vaikstineti naktimi wink.gif.. patiko svieseles j/b man geriau, tik maziau apacios noretusi, nieko nepasako man tas tamsus juodas plotas smile.gif, o zibureliai va i toli veda.

QUOTE(Medona @ 2009 04 22, 22:44)
Kaip jums sitas buitiakas? Ar labai truksta kasytes? Ar ryskumo pakanka? Ar nesiskaito cia tik galva?  ax.gif

mergaites jau issake kritika ir as jai taip apt pritariu, labai jau melyna ir zalia viskas. Kaip buitiako, pats kadravimas visai nieko.

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 23, 01:03)
[A.M, fotogeniska uosviene biggrin.gif , labai idomi foto! Pasikartosiu, is pradziu kazkoks bardakelis atrode blush2.gif , o veliau isnagrinejus, super 4u.gif

Pritariu, man ir pradziai toks chaosas, bet po to pradejo kabinti ir kilti noras detaliau issinagrineti.

Peperoni, man abu portretukai liux, spalvytes.. apsvietimas.. jau tikrai tik ne tau dejuot, kad nesigauna kazkas tongue.gif.. antrajai gal noreciauk okio cm virs kepurytes mergaites.

Turiu ir as pastebejima, kaip, kad Bacardi sake tikrai reikai moketi uzpildyti kadra, jei yra tik veidukas.. ir pati labai greita kritika issakyti, kad kartais tiesiog neidomus tas portretukas, kai per visa foto vien veidas.. bet kai pasiziuriu savo foto doh.gif , praktiskai kas antra tokia blush2.gif
Atsakyti
Puke,juk susikurti yahoo pasta kelios minutes mirksiukas.gif as turiu 2dez.,tai dabar nors ramiakas su flikru ir siaip gerai i viena dedu savo geriausius rolleyes.gif kadrus i kita visa kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:03)

tai tieisog ikelsiu dabar tai, ka turiu... 

man pirma siaip labai patinka thumbup.gif ...tik biski nevalingai galva kreipiu ziuredama tongue.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 07:52)
o nauja susikurt reik yahoo pasto naujo doh.gif  doh.gif  doh.gif

kelios minutes ir naujas pastas mirksiukas.gif dafai greiciau tik mirksiukas.gif
Atsakyti
Kritika yra labai gerai, tik aišku nemalonu unsure.gif bet verčia susimąstyti. Va, kai Bacardi pasakė, kad tik veidukas yra negerai, aš supratau kad ir man nėra idomu tokios foto. Aišku ir pas mane yra tokių foto, bet juk pamažu mes mokomės mirksiukas.gif .

Lamela, man spalvota gražiau 4u.gif .

Peperoni, man pirma idomesnė.

A.M. man visko per daug unsure.gif .

sadi, antras variantas geresnis ,

Zitali 4u.gif , kai bus geresnės nuotaikos gal kokį meetą suorganizuosim dienos metu wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 23, 08:05)
Puke,juk susikurti yahoo pasta kelios minutes mirksiukas.gif as turiu 2dez.,tai dabar nors ramiakas su flikru ir siaip gerai i viena dedu savo geriausius rolleyes.gif  kadrus i kita visa kita  biggrin.gif

ai, nemegstu as registruotis bile kur nete blush2.gif turbut vyras (IT srity dirba )isauklejo lotuliukas.gif

bet uzsiregistravau vis tik asmeniskai doh.gif pirmai flickro registracijai naudojau bendra pasta vieno skyrelio blush2.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Laba ryta

Saules temos kogero jau nebespesiu padaryt, sergam visi, tai i lauka normaliai nebeiseinu nuo velyku doh.gif

Vakar isiinstaliavau PS CS4, tai visi vakara sedejau ir aiskinaus, tai supratau kad su tom pamokom PS vaizdziai ir dar kazkaip galima ir sita mokintis biggrin.gif Kadangi jau praktikos nelabai galiu daryt, tai sedziu teorija skaitau skaitau skaitau.

Visa nakti mintys apie stikla sukos. Minciu lyg ir jau yra, bet nelabai isivaizduoju kaip tai igyvendinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 23, 09:14)
pirmai flickro registracijai naudojau bendra pasta vieno skyrelio blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj kaip makaulę skauda šiandien doh.gif

Niekaip niekur neužmačiau su kokiu objektyvu fotografuoja Sea blush2.gif bandau suvokti kokio man reikėtų obj. pradžiai, nes kitinio nusprendžiau, kad nenoriu...tikiuosi ten, kur pirksiu bus galima ir be kitinio nusipirkt fotiką g.gif ot dilema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 22, 21:41)
O gal yra vilniečių dienos metu galinčių meetintis?  g.gif  va Zitlali tai tikrai diena gali į meetus eiti, ale pabėgo iš mūsų  unsure.gif . Aš kai namų šeimininkė irgi būnu laisva  ax.gif .

drinks_cheers.gif Aš irgi ir dienos metu galiu...
Atsakyti