ahaa, ir man cia siandien smagu , bet jau slenku link patalu
issiuntinejau fotkes
ir as jau is Pukes gavau - fainai o savo darytas imesiu ryt cionais diskusijai, ka man reiktu daryt su kadravimu, nes vis centre ir centre man tas vaikas
issiuntinejau fotkes
ir as jau is Pukes gavau - fainai o savo darytas imesiu ryt cionais diskusijai, ka man reiktu daryt su kadravimu, nes vis centre ir centre man tas vaikas
ufff.... gavau biski i viena vieta offline... aciu uz tai
tai tieisog ikelsiu dabar tai, ka turiu... jauciuos baisiai uzsisedejus ir reik kazkaip issijudint... seimyniniai cia tie kadriukai... ale butu smagu isgirst, ka manot
daugmaz matau trukumelius - bet reik darrrr...
Papildyta:
ahaaaa - tik 24 val jums tai ten gerai visa diena pries akis
Na viskas - keliauju lovon - nes ryt tai i darba............ Labanakt
tai tieisog ikelsiu dabar tai, ka turiu... jauciuos baisiai uzsisedejus ir reik kazkaip issijudint... seimyniniai cia tie kadriukai... ale butu smagu isgirst, ka manot
daugmaz matau trukumelius - bet reik darrrr...
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:59)
Pepperoni,dar neik miegot,dar anksti labai
ahaaaa - tik 24 val jums tai ten gerai visa diena pries akis
Na viskas - keliauju lovon - nes ryt tai i darba............ Labanakt
imetu update kam neatidaro PS CS3 RAW failu (sitas veikia ir su canon 40d).Patikrinau veikia
http://www.adobe.com....jsp?ftpID=3736
http://www.adobe.com....jsp?ftpID=3736
Peperonija, man abu geri portretai seimos albumui pirmas mano galva per stipriai pakreiptas (nors pats visai neblogas, gal as kiek ji atsukciau), o antras- tiesiog neblogas portretas, bet norisi istorijos, kodel butent tokia israiska, ka ji mato, todel man truksta erdves
A.M. tavo kadras man patiko ir net labai, gal kiek trukdo pasaliniai objektai, bet ne tame esme. Grizau dar karta, labai patiko israiska moters, tokia svajoniu pasaulyje
A.M. tavo kadras man patiko ir net labai, gal kiek trukdo pasaliniai objektai, bet ne tame esme. Grizau dar karta, labai patiko israiska moters, tokia svajoniu pasaulyje
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:39)
Sadi, veiduko oda,tai labai negerai atrodo
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:40)
spalvos tokios, kokias parasei
va - grynas pavyzdys apie tai kaip būna kai padaugini actionų
Gal taip šilčiau? o kadravimas kaip? jei kirpt kairės tada neina formato išlaikyt normalaus
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 00:03)
pirma tai man labai ir pasvyrimas tas tinka, tokio nestabilumo priduoda
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 22:55)
sokt noris tiesiog....
Nu tai ir sok, kad noris spesi issimiegot kai pasensi
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:03)
tai tieisog ikelsiu dabar tai, ka turiu... jauciuos baisiai uzsisedejus ir reik kazkaip issijudint... seimyniniai cia tie kadriukai...
Nesu priekabi seimyiniams kadrams nei savo, nei kitu. Butu mano, abu pasilikciau i albuma Pirmoje pakrypimas patinka(nors kai kas islazdavotu), antra- galetu kepure i nuotraukos krasta nesiremt ir pakirpkt motin mergytei kirpciukus, o tai akiu nesimato
Kokios grazios Tavo mergaites
Papildyta:
Sadi, spalvos dabar daug geresnes Kadravimas OK, nors noreciau siek tiek daugiau erdves.
QUOTE(O @ 2009 04 22, 15:09)
norisi istorijos, kodel butent tokia israiska, ka ji mato, todel man truksta erdves
va sita supratau ir as,kaip svarbu sukurti istorija ir nuotaika ar pastebeti ta, laiku nuspaudziant mygtuka.
Medona, man per melyna
Edeva, viskas gerai As jau seniai pastebejau, kad dauguma mano vaiku foto portretines O noretusi, kad jos uzaugusios matytu ka veike, kokie megstamiausi zaislai buvo ir kaip augdamos juos lenke Dabar perejau ant buitiaaaako
olo, idomi sule
lamella, tu atsargiau su tais manjakais Beje, man labiau spalvota patiko
A.M, fotogeniska uosviene , labai idomi foto! Pasikartosiu, is pradziu kazkoks bardakelis atrode , o veliau isnagrinejus, super
Peperoni, pirmoji man labai
Edeva, viskas gerai As jau seniai pastebejau, kad dauguma mano vaiku foto portretines O noretusi, kad jos uzaugusios matytu ka veike, kokie megstamiausi zaislai buvo ir kaip augdamos juos lenke Dabar perejau ant buitiaaaako
olo, idomi sule
lamella, tu atsargiau su tais manjakais Beje, man labiau spalvota patiko
A.M, fotogeniska uosviene , labai idomi foto! Pasikartosiu, is pradziu kazkoks bardakelis atrode , o veliau isnagrinejus, super
Peperoni, pirmoji man labai
Labas rytas
Šis variantas man labiau patinka
Man abi patinka (gal pirmoji kiek labiau), bet labai kokybiškos foto (Labai graži skrybelaitė tavo mergaitės )
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 22:12)
Ir aš tikrai nematau ko čia širsti dėl komentarų, juk pasako tiesą ir ji skatina stengtis
Papildyta:
Na nespalvotas variantas
Papildyta:
Na nespalvotas variantas
Šis variantas man labiau patinka
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:03)
Man abi patinka (gal pirmoji kiek labiau), bet labai kokybiškos foto (Labai graži skrybelaitė tavo mergaitės )