Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

Pepperoni,dar neik miegot,dar anksti labai biggrin.gif
Atsakyti
ahaa, ir man cia siandien smagu biggrin.gif , bet jau slenku link patalu

issiuntinejau fotkes karsta.gif

ir as jau is Pukes gavau - fainai wub.gif o savo darytas imesiu ryt cionais diskusijai, ka man reiktu daryt su kadravimu, nes vis centre ir centre man tas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
ufff.... gavau biski i viena vieta offline... ax.gif aciu uz tai 4u.gif

tai tieisog ikelsiu dabar tai, ka turiu... ax.gif jauciuos baisiai uzsisedejus ir reik kazkaip issijudint... blush2.gif seimyniniai cia tie kadriukai... ax.gif ale butu smagu isgirst, ka manot smile.gif

user posted image

user posted image

daugmaz matau trukumelius - bet reik darrrr... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:59)
Pepperoni,dar neik miegot,dar anksti labai biggrin.gif

ahaaaa - tik 24 val biggrin.gif jums tai ten gerai biggrin.gif visa diena pries akis biggrin.gif thumbup.gif

Na viskas - keliauju lovon - nes ryt tai i darba............ cool.gif Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 23:09
imetu update kam neatidaro PS CS3 RAW failu (sitas veikia ir su canon 40d).Patikrinau veikia thumbup.gif

http://www.adobe.com....jsp?ftpID=3736
Atsakyti
Peperonija, man abu geri portretai seimos albumui ax.gif pirmas mano galva per stipriai pakreiptas (nors pats visai neblogas, gal as kiek ji atsukciau), o antras- tiesiog neblogas portretas, bet norisi istorijos, kodel butent tokia israiska, ka ji mato, todel man truksta erdves 4u.gif

A.M. tavo kadras man patiko ir net labai, gal kiek trukdo pasaliniai objektai, bet ne tame esme. Grizau dar karta, labai patiko israiska moters, tokia svajoniu pasaulyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 22 balandžio 2009 - 23:13
parodykit meeto nuotrauku, smalsu gi mirksiukas.gif

Pepperoni, kokybe liuks ir sviesa graziai veidukus apsviecia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:39)
Sadi, veiduko oda,tai labai negerai atrodo unsure.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:40)
spalvos tokios, kokias parasei biggrin.gif

va - grynas pavyzdys apie tai kaip būna kai padaugini actionų doh.gif

Gal taip šilčiau? ax.gif o kadravimas kaip? jei kirpt kairės tada neina formato išlaikyt normalaus g.gif
user posted image

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 23, 00:03)
tai tieisog ikelsiu dabar tai, ka turiu...  ax.gif jauciuos baisiai uzsisedejus ir reik kazkaip issijudint...  blush2.gif  seimyniniai cia tie kadriukai... ax.gif  ale butu smagu isgirst, ka manot smile.gif

pirma tai man labai thumbup.gif ir pasvyrimas tas tinka, tokio nestabilumo priduoda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 22:55)
sokt noris tiesiog.... bigsmile.gif

Nu tai ir sok, kad noris biggrin.gif spesi issimiegot kai pasensi tongue.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:03)
tai tieisog ikelsiu dabar tai, ka turiu...  ax.gif jauciuos baisiai uzsisedejus ir reik kazkaip issijudint...  blush2.gif  seimyniniai cia tie kadriukai... ax.gif

Nesu priekabi seimyiniams kadrams nei savo, nei kitu. Butu mano, abu pasilikciau i albuma ax.gif Pirmoje pakrypimas patinka(nors kai kas islazdavotu), antra- galetu kepure i nuotraukos krasta nesiremt ir pakirpkt motin mergytei kirpciukus, o tai akiu nesimato biggrin.gif
Kokios grazios Tavo mergaites wub.gif
Papildyta:
Sadi, spalvos dabar daug geresnes ax.gif Kadravimas OK, nors noreciau siek tiek daugiau erdves.
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 04 22, 15:09)
norisi istorijos, kodel butent tokia israiska, ka ji mato, todel man truksta erdves 4u.gif

va sita supratau ir as,kaip svarbu sukurti istorija ir nuotaika ar pastebeti ta, laiku nuspaudziant mygtuka.
Atsakyti
Peperoni,pirmoji man labai patinka,ir kadravimas ir spalvos liuks.Antroje man spalvos nelabai.Pastebejau,kad paskutiniu metu tokios spalvos vyrauja paskutinese tavo rodytose foto.
Sadi,sitos spalvos man geresnes. ax.gif
Atsakyti
Medona, man per melyna unsure.gif

Edeva, viskas gerai mirksiukas.gif As jau seniai pastebejau, kad dauguma mano vaiku foto portretines blush2.gif O noretusi, kad jos uzaugusios matytu ka veike, kokie megstamiausi zaislai buvo ir kaip augdamos juos lenke wub.gif Dabar perejau ant buitiaaaako cool.gif tongue.gif

olo, idomi sule 4u.gif

lamella, tu atsargiau su tais manjakais lotuliukas.gif Beje, man labiau spalvota patiko unsure.gif

A.M, fotogeniska uosviene biggrin.gif , labai idomi foto! Pasikartosiu, is pradziu kazkoks bardakelis atrode blush2.gif , o veliau isnagrinejus, super 4u.gif

Peperoni, pirmoji man labai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 22:12)
Ir aš tikrai nematau ko čia širsti dėl komentarų, juk pasako tiesą ir ji skatina stengtis thumbup.gif
Papildyta:
Na nespalvotas variantas smile.gif

Šis variantas man labiau patinka ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:03)

tai tieisog ikelsiu dabar tai, ka turiu...  ax.gif jauciuos baisiai uzsisedejus ir reik kazkaip issijudint...  blush2.gif  seimyniniai cia tie kadriukai... ax.gif  ale butu smagu isgirst, ka manot smile.gif

Man abi patinka (gal pirmoji kiek labiau), bet labai kokybiškos foto wub.gif (Labai graži skrybelaitė tavo mergaitės wub.gif )
Atsakyti