Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:19)
Olo - nu visai patinka man  smile.gif

4u.gif

Visai fanai fotkinasi, kai saulės spinduliai lenda pro visokius daiktus, medžius !
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:13)
Tiesa ir as turiu viena pastebejima ax.gif Matau visos naudojat actionus, bet kartais atrodo,kad jais bandot nuslepti ir gelbeti nekokybiska originala 4u.gif  Tingiu knistis ir sudeti pavyzdius blush2.gif

va del ko as ir nemegeja naudot tuos visus priedus 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 23:13)
as tau pora pastu pasiusiu mirksiukas.gif labai laukiu savo wub.gif
man patinka smile.gif

oi laukiu lauuuukiuuuuu . .. . . biggrin.gif einu ir as tuomet imesiu tau , nes gi smalsu tikriausiai, ar ne biggrin.gif
------------------------------------------

Sadi, niugi taigi i pavakare irgi galima biggrin.gif

Lamella, as Kauko laiptu kvartale esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 23:17)
žinok vis tik labai geras tavo auto buvo. kai pasisveikinai, tik paskui dašuto kur aš tas akis mačiau ir tada tik supratau su kuo sveikinausi  doh.gif  ax.gif

hihihi.gif jau antra karta sveikinaus tongue.gif
as vis matau Jus - tai vyra, tai Tave su maziukem - ale kazkaip nei is sio , nei is to prieit sunkiai man sekas blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 23:22)
ideciau is azuolyno pora kadru tu savo bile biggrin.gif , bet nzn ar turiu modeliu sutikima blush2.gif cia Rasytces kalust reik smile.gif

dek dek - jau visos mate ta modeliuka, tai prasom smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:16)
as juokauju biggrin.gif  mirksiukas.gif perskaiciau viska ten biggrin.gif

dabar tik zinute pamaciau... blush2.gif supratau as biggrin.gif siaip butu idomu kada padiskutuot ta tema mirksiukas.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 23:23)
Ten parduotuves vitrina,uosvienes akys blizgejo nuo vitrinos  biggrin.gif

juokingai kazkaip nuskambejo hihihi.gif ot zentas saunus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 22, 21:18)
Juk parašiau iš karto, prašau tik neįsižeist už nuomonę.

friends.gif viskas gerai as jau sakiau kad neimu as i galva lotuliukas.gif viskas gerai tik siaip pastebejimas kad tokios zaliuuuuuuuuuuuuuukes kaip as (fotika turiu nuo sausio men cool.gif ) teorija vos speju kalt ir visa kita kompozicija etc....... zinai kaip sakant mano kalte kad suduka dedu sad.gif bet reikia gero spyrio pioneer.gif daugiau veido sitam skyriui nebus schmoll.gif rodysiu visa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:13)
Tiesa ir as turiu viena pastebejima ax.gif Matau visos naudojat actionus, bet kartais atrodo,kad jais bandot nuslepti ir gelbeti nekokybiska originala 4u.gif  Tingiu knistis ir sudeti pavyzdius blush2.gif

deja taip doh.gif ir man tie actionai kaip masalas koks. Reik jausti saiką doh.gif aš tik tikiuosi kad dabar toks žavėjimosi actionais etapas, tiesiog reik prasirgt ir viskas smile.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 22, 23:25)
Visai fanai fotkinasi, kai saulės spinduliai lenda pro visokius daiktus, medžius !

aha,man irgi patinka thumbup.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 23:26)
Sadi, niugi taigi i pavakare irgi galima biggrin.gif

kitą sav būsiu laisva thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 23:28)
hihihi.gif jau antra karta sveikinaus  tongue.gif
as vis matau Jus - tai vyra, tai Tave su maziukem - ale kazkaip nei is sio , nei is to prieit sunkiai man sekas  blush2.gif

blush2.gif oj, sunkiai. Paklausk Peledikės kaip mano vyras prie jos kabinosi smile.gif smile.gif smile.gif

Kad būtų į temą postas - kaip spalvos? mėlynos ir šaltos?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 22 balandžio 2009 - 22:35
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:32)
siaip butu idomu kada padiskutuot ta tema  mirksiukas.gif[/color]

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 14:34)
deja taip  doh.gif ir man tie actionai kaip masalas koks. Reik jausti saiką  doh.gif aš tik tikiuosi kad dabar toks žavėjimosi actionais etapas, tiesiog reik prasirgt ir viskas smile.gif

as tai susirgau nepagydomai spalvomis biggrin.gif

Sadi, veiduko oda,tai labai negerai atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 22 balandžio 2009 - 22:39
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 23:34)
blush2.gif oj, sunkiai. Paklausk Peledikės kaip mano vyras prie jos kabinosi smile.gif smile.gif smile.gif

Kad būtų į temą postas - kaip spalvos? mėlynos ir šaltos?

nagi nagi - kas cia per istorija? lotuliukas.gif

spalvos tokios, kokias parasei biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:39)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
as tai susirgau nepagydomai spalvomis biggrin.gif

pastebejom biggrin.gif ale tau tinka sita liga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 22:41
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:40)

pastebejom  biggrin.gif  ale tau tinka sita liga  mirksiukas.gif  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 22:13)
Idomiai AM 4u.gif  Moteriskes akis,kaip vienas is krikstolu smile.gif
Sutinku su Baccardi pastebejimu 4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Kazkokia action'u liga prasidejus doh.gif Tu tai darai puikiai, bet tikrai yra kad kai kurie slepia broka ir tai ne kiek nepagelbeja schmoll.gif

Tiesa, dar noriu pasakyti, kad nesupratau kodel cia isizeide kazkas del kritikos kuria parase Nikke. As paziurejus i tas foto(zitlali) ir ta pati galvojau ka nikke parase, bet galiu pripazint kad daznai nedristu parasyti, ir butent "pradinukiu" skyrelyje...nes jau pastebejau jautruma kai kuriu asmenybiu cool.gif biggrin.gif

Baccardi, sutinku irgi drinks_cheers.gif nors vienas kitas toks portretukas nieko, bet kai tik galva fotografuojam ta pacia israiska, pasidaro nebeidomu tongue.gif
Atsakyti
ufff.... nu kaip man dziugu tiek veidu cia toki meta matyt ax.gif sokt noris tiesiog.... bigsmile.gif ale reik eit gult... cool.gif

ir sutariam baigt bijot kritikuot (cia ir man reiktu blush2.gif ) ir mokomes priimt ta kritika 4u.gif
Atsakyti