Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

Idomiai AM 4u.gif Moteriskes akis,kaip vienas is krikstolu smile.gif

Sutinku su Baccardi pastebejimu 4u.gif
Tiesa ir as turiu viena pastebejima ax.gif Matau visos naudojat actionus, bet kartais atrodo,kad jais bandot nuslepti ir gelbeti nekokybiska originala 4u.gif Tingiu knistis ir sudeti pavyzdius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 21:59)
reiks kada vel uzbegt, susimainyt failais - as jau tavo paruosiau smile.gif taisiau tik 2 ar 3 fotkes, kitas tik taip perziuret pridesiu smile.gif

as tau pora pastu pasiusiu mirksiukas.gif labai laukiu savo wub.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 22, 22:06)
Daba turbūt geras dydis !

man patinka smile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 22:07)
Imetu fotke,laukiu kritikos.......

oho, kas cia per rutuliukai, jau matau - sietynas lyg biggrin.gif toks bardakelis truputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 23:07)
Imetu fotke,laukiu kritikos.......

kažkaip čia per daug man visko. Mane kairė pusė ir ten kažkas viršuje blaško.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 22:12)
Aš ten galima pavadinti "dirbu" prie Nordic savanoriuose, į savaitę porą kart ten būnu, o kur jūs gyvenate maždaug...? rolleyes.gif

visai netoli as mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:07)
nu apie miana biggrin.gif siaip nenoriu plestis ta tema, bet savo nuomone turiu... smoke.gif

as juokauju biggrin.gif mirksiukas.gif perskaiciau viska ten biggrin.gif
Atsakyti
Lamella, jb geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 20:18)
ir siaip snd keista diena - baisiai daug pazistamu susitikau 

žinok vis tik labai geras tavo auto buvo. kai pasisveikinai, tik paskui dašuto kur aš tas akis mačiau ir tada tik supratau su kuo sveikinausi doh.gif ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 21:16)
Puke, kada vel varom fotkint  - prasom ir kitos junkites - bus smagu

aišku, kai man paskaitos jos sustikimus organizuoja verysad.gif greit rodot ką prifotkinot cool.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 22, 22:18)
norejau paklaust kaip sitoj ft su isdegimu vis tik jis yra ar ne

man rodos yra, bet netrukdo. Nėra tie išdegimai toks baubas, nu kaip dar galima parodyt akinančiai baltą kepurę?

O šiaip sutinku su Baccardi, man pačiai daug įdomiau kai matosi ką vaikas veikia. Ir visada duodu vyrui velnių, kai jis pašaukia vaiką kad į objektyvą žiūrėtų doh.gif anot jo kokia gi nuotrauka, jei modelis nežiūri į objektyvą doh.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 22, 22:44)
Kaip jums sitas buitiakas? Ar labai truksta kasytes? Ar ryskumo pakanka? Ar nesiskaito cia tik galva? 

Ir man, zinokit, kuno tema skirta jau daug stipresnem  unsure.gif Nezinau kodel, bet man ji nepatinka (nieko nenoriu izeist)  blush2.gif  Gal dar nedabrendau tokiom 

veiksmas matosi, kasytės netrūksta, bet kaip jau sakė - melyna g.gif

dėl kūno temos tai suprantu tave. Pati ten pažiūrėjus jaučiuosi "dvasios ūbagė" doh.gif

QUOTE(olo @ 2009 04 22, 22:52)
Turiu ir aš "saulę" savaitės temai !

gerulė saulė smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 22:58)
Čia šviežias bandymas naktinės fotografijos, katik grįžau iš naktinio pasivaikščiojimo

man atrodo bandyk JB. Nu bet biški pavojinga ką, tokiais takais naktį bastytis g.gif o fotkinai kaip - su stovu?

QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:05)
idomu apie ka ten diskusijos gretimam skyreli

aš tai skaitau tas diskusijas su dideliu įdomumu. Ten tokias temas gvildena bigsmile.gif aš tada kažkaip nevykusiai jaučiuosi - nei stiliaus savo ieškau, nei patinkančių fotografų turiu, nei žinau ko siekiu g.gif tiesiog šlifuoju techninę pusė ir tiek doh.gif

Atsakyti
Juk parašiau iš karto, prašau tik neįsižeist už nuomonę. Jei mes bijom vilko, tai ko lendam į mišką? jau vakar rašiau, net ir man kartais būna skaudi kritiki, bet iš to mes ir mokomės, tiesa? Mergytė graži, visų mūsų vaikai mums patys gražiausi, bet jei niekas neišdrįs pasakyt (kad ir taip netaktiškai, kaip aš, tiesos) tai niekad ir nesužinosim ką darom ne taip. Edeva, turi nuostabią dukrytę tai ir ieškok būdų kaip nuotraukoje ją parodyt gražiai, nuostabiai, kad ne tik tau, bet ir kitiems patiktų 4u.gif (nemoku aš išsireikšt matyt - atrodo Dievas pagailėjo taktiškumo man. Atsiprašau, jei įžeidžiau 4u.gif ).
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 23:12)
Na nespalvotas variantas smile.gif

Šitaip geriau ! Dabar tik vaiduoklio trūksta
Atsakyti
Olo - nu visai patinka man smile.gif
A.M - nu ir nzn ka pasakyt... is pirmo zvilgsnio tas bardakelis lyg ir erzina, bet is kito - norisi ten ta foto nagrineeet, knaisiotis... zdz as uzskaitau 4u.gif

Lamella - pilkokas j/b mirksiukas.gif
Atsakyti
Baccardi, viskas ok, tu nesinervuok biggrin.gif

ideciau is azuolyno pora kadru tu savo bile biggrin.gif , bet nzn ar turiu modeliu sutikima blush2.gif cia Rasytces kalust reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 21:13)
Idomiai AM 4u.gif  Moteriskes akis,kaip vienas is krikstolu smile.gif
Sutinku su Baccardi pastebejimu 4u.gif
Tiesa ir as turiu viena pastebejima ax.gif Matau visos naudojat actionus, bet kartais atrodo,kad jais bandot nuslepti ir gelbeti nekokybiska originala 4u.gif  Tingiu knistis ir sudeti pavyzdius blush2.gif

Ten parduotuves vitrina,uosvienes akys blizgejo nuo vitrinos biggrin.gif
Atsakyti