Idomiai AM Moteriskes akis,kaip vienas is krikstolu
Sutinku su Baccardi pastebejimu
Tiesa ir as turiu viena pastebejima Matau visos naudojat actionus, bet kartais atrodo,kad jais bandot nuslepti ir gelbeti nekokybiska originala Tingiu knistis ir sudeti pavyzdius
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 21:59)
reiks kada vel uzbegt, susimainyt failais - as jau tavo paruosiau taisiau tik 2 ar 3 fotkes, kitas tik taip perziuret pridesiu
as tau pora pastu pasiusiu labai laukiu savo
QUOTE(olo @ 2009 04 22, 22:06)
Daba turbūt geras dydis !
man patinka
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 22:07)
Imetu fotke,laukiu kritikos.......
oho, kas cia per rutuliukai, jau matau - sietynas lyg toks bardakelis truputi
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 23:07)
Imetu fotke,laukiu kritikos.......
kažkaip čia per daug man visko. Mane kairė pusė ir ten kažkas viršuje blaško.
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 22:12)
Aš ten galima pavadinti "dirbu" prie Nordic savanoriuose, į savaitę porą kart ten būnu, o kur jūs gyvenate maždaug...?
visai netoli as
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:07)
as juokauju perskaiciau viska ten
Lamella, jb geriau
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 20:18)
ir siaip snd keista diena - baisiai daug pazistamu susitikau
žinok vis tik labai geras tavo auto buvo. kai pasisveikinai, tik paskui dašuto kur aš tas akis mačiau ir tada tik supratau su kuo sveikinausi
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 21:16)
Puke, kada vel varom fotkint - prasom ir kitos junkites - bus smagu
aišku, kai man paskaitos jos sustikimus organizuoja greit rodot ką prifotkinot
QUOTE(Edeva @ 2009 04 22, 22:18)
norejau paklaust kaip sitoj ft su isdegimu vis tik jis yra ar ne
man rodos yra, bet netrukdo. Nėra tie išdegimai toks baubas, nu kaip dar galima parodyt akinančiai baltą kepurę?
O šiaip sutinku su Baccardi, man pačiai daug įdomiau kai matosi ką vaikas veikia. Ir visada duodu vyrui velnių, kai jis pašaukia vaiką kad į objektyvą žiūrėtų anot jo kokia gi nuotrauka, jei modelis nežiūri į objektyvą
QUOTE(Medona @ 2009 04 22, 22:44)
Kaip jums sitas buitiakas? Ar labai truksta kasytes? Ar ryskumo pakanka? Ar nesiskaito cia tik galva?
Ir man, zinokit, kuno tema skirta jau daug stipresnem Nezinau kodel, bet man ji nepatinka (nieko nenoriu izeist) Gal dar nedabrendau tokiom
Ir man, zinokit, kuno tema skirta jau daug stipresnem Nezinau kodel, bet man ji nepatinka (nieko nenoriu izeist) Gal dar nedabrendau tokiom
veiksmas matosi, kasytės netrūksta, bet kaip jau sakė - melyna
dėl kūno temos tai suprantu tave. Pati ten pažiūrėjus jaučiuosi "dvasios ūbagė"
QUOTE(olo @ 2009 04 22, 22:52)
Turiu ir aš "saulę" savaitės temai !
gerulė saulė
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 22:58)
Čia šviežias bandymas naktinės fotografijos, katik grįžau iš naktinio pasivaikščiojimo
man atrodo bandyk JB. Nu bet biški pavojinga ką, tokiais takais naktį bastytis o fotkinai kaip - su stovu?
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:05)
idomu apie ka ten diskusijos gretimam skyreli
aš tai skaitau tas diskusijas su dideliu įdomumu. Ten tokias temas gvildena aš tada kažkaip nevykusiai jaučiuosi - nei stiliaus savo ieškau, nei patinkančių fotografų turiu, nei žinau ko siekiu tiesiog šlifuoju techninę pusė ir tiek
Juk parašiau iš karto, prašau tik neįsižeist už nuomonę. Jei mes bijom vilko, tai ko lendam į mišką? jau vakar rašiau, net ir man kartais būna skaudi kritiki, bet iš to mes ir mokomės, tiesa? Mergytė graži, visų mūsų vaikai mums patys gražiausi, bet jei niekas neišdrįs pasakyt (kad ir taip netaktiškai, kaip aš, tiesos) tai niekad ir nesužinosim ką darom ne taip. Edeva, turi nuostabią dukrytę tai ir ieškok būdų kaip nuotraukoje ją parodyt gražiai, nuostabiai, kad ne tik tau, bet ir kitiems patiktų (nemoku aš išsireikšt matyt - atrodo Dievas pagailėjo taktiškumo man. Atsiprašau, jei įžeidžiau ).
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 23:12)
Na nespalvotas variantas
Šitaip geriau ! Dabar tik vaiduoklio trūksta
Olo - nu visai patinka man
A.M - nu ir nzn ka pasakyt... is pirmo zvilgsnio tas bardakelis lyg ir erzina, bet is kito - norisi ten ta foto nagrineeet, knaisiotis... zdz as uzskaitau
Lamella - pilkokas j/b
A.M - nu ir nzn ka pasakyt... is pirmo zvilgsnio tas bardakelis lyg ir erzina, bet is kito - norisi ten ta foto nagrineeet, knaisiotis... zdz as uzskaitau
Lamella - pilkokas j/b
Baccardi, viskas ok, tu nesinervuok
ideciau is azuolyno pora kadru tu savo bile , bet nzn ar turiu modeliu sutikima cia Rasytces kalust reik
ideciau is azuolyno pora kadru tu savo bile , bet nzn ar turiu modeliu sutikima cia Rasytces kalust reik
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 21:13)
Idomiai AM Moteriskes akis,kaip vienas is krikstolu
Tiesa ir as turiu viena pastebejima Matau visos naudojat actionus, bet kartais atrodo,kad jais bandot nuslepti ir gelbeti nekokybiska originala Tingiu knistis ir sudeti pavyzdius
Ten parduotuves vitrina,uosvienes akys blizgejo nuo vitrinos