Čia šviežias bandymas naktinės fotografijos, katik grįžau iš naktinio pasivaikščiojimo
Ar kas nors čia gero gavos? Gal geriau jb?
Gerai, kad kai aš ten fotografavau kažkoks maniakas nenutrenkė manęs, o į griovį įlėkė
QUOTE(olo @ 2009 04 22, 22:52)
QUOTE(Edeva @ 2009 04 22, 22:52)
nu aisku aciu ir uz tiek
Edeva - nenusimink - is esmes as su Baccardi nuomone sutinku... reik paieskot idomesniu kampu, kad veidukas neatrodytu kaip plokstuma pasivaiksciok po foto puslapius, pasinagrinek apsvietimus, portretu kampus ir kt. techninius dalykus - tada bandyk kopijuot
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 22:50)
ai, as tai nieko gero neprifotkinau tam azuolyne bile pleskinau ir tiek
nu tu tik nebuk tokia kritiska sau zinau, kad yra geruliu kadru as turiu tavo Migles su kukuuuuu na ir zinoma Aistutes. idomu kaip tau patiks mano fotiko spalvos is esmes, kuomet tau skundziaus, kad perziuros langelyje tamsu man, tai ant kompo viskas kitaip man patiko is esmes, nekalbant zinoma apie kadravima, pozas ir t.t.
reiks kada vel uzbegt, susimainyt failais - as jau tavo paruosiau taisiau tik 2 ar 3 fotkes, kitas tik taip perziuret pridesiu
Ediper, dangus patiko! Bet gal vertejo "horizonta" det apatiniame trecdalyje, nes visas veiksmas virsuje, norisi daugiau virsaus?
Lamella, nu zinok sitos brolio foto neuzskaitau... Mano subjektyvus ispudziai apie sita kadra tokie: kazkaip nerangu, vaikinukas stengiasi spausti ta katina, kuris beviltiskai taikosi pasprukti, alkune laikoma toks vaizdas kad taip, kaip liepta, o ir akiu spindesio nebelike... Grazink ta paskutine foto is senosios serijos su gulinciu broliuku (oi kaip man patinka toks rakursas, pati vis svajoju isbandyti, bet kad gulinciu modeliu musyse nerasta ). Nezinau, kodel man sitoj naujojoj visai nera senuju foto nuotaikos. Gal ten brolis labiau drovejosi, del to gavosi tokios su cinkeliu?
Baccardi, drasi tu taip savo nuomone rezti, kai man va ka tik sparneliai del to buvo gerai pasvilinti!
Sutinku, ta pati pagalvojau apie Edevos nuotraukyte - kad vel tilpo tik galvyte. Suprantu, kad mamai savas vaikas stambiu planu labai grazu, bet mokantis fotografuoti butu naudinga paieskoti ir kitokiu kompoziciju, kad foto butu idomesne.
Lamella, nu zinok sitos brolio foto neuzskaitau... Mano subjektyvus ispudziai apie sita kadra tokie: kazkaip nerangu, vaikinukas stengiasi spausti ta katina, kuris beviltiskai taikosi pasprukti, alkune laikoma toks vaizdas kad taip, kaip liepta, o ir akiu spindesio nebelike... Grazink ta paskutine foto is senosios serijos su gulinciu broliuku (oi kaip man patinka toks rakursas, pati vis svajoju isbandyti, bet kad gulinciu modeliu musyse nerasta ). Nezinau, kodel man sitoj naujojoj visai nera senuju foto nuotaikos. Gal ten brolis labiau drovejosi, del to gavosi tokios su cinkeliu?
Baccardi, drasi tu taip savo nuomone rezti, kai man va ka tik sparneliai del to buvo gerai pasvilinti!
Sutinku, ta pati pagalvojau apie Edevos nuotraukyte - kad vel tilpo tik galvyte. Suprantu, kad mamai savas vaikas stambiu planu labai grazu, bet mokantis fotografuoti butu naudinga paieskoti ir kitokiu kompoziciju, kad foto butu idomesne.
QUOTE(lamella @ 2009 04 22, 22:58)
Čia šviežias bandymas naktinės fotografijos, katik grįžau iš naktinio pasivaikščiojimo
tu cia apie maniakus griovyje rimtai ir randi tu vieteliu fotkint
man tai uzsigeltonave atrodo, ane?
-------------------------------------------------
Lamella, kaip supratau tu ir mano ir Pukes rajonelyje kazkur bazuojies - einam kur kartu visos bus smagu
Daba turbūt geras dydis !
Dekui kas padejot isiaiskint su tuo ikelimu nuotraukos,man explorer blokuodavo
Sveikas Olo
Imetu fotke,laukiu kritikos.......
Sveikas Olo
viskas cia yra gerai ale cia dauguma tikriausiai jau fotkina arba bent jau turi ziniu nemazai laiko ir nereikia taip ''ziauriai'' sakyt kad ir vel tilpo tik veidas..... bet aciu labai kad pasaket apie kadaravima zadu pasitaisyt kai turesiu daugiau ziniu is esmes jus suprantu kad uzknisa ziuret i tokias nesamones nes dauguma is cia esanciu jau nemazai laipteliu perlipo ir ziuret i veida be jokio kabliuko tikiu kad yra neidomu o norisi kaip cia tas zodis miano viskas gerai is mano puses tik kita karta kai kas nors imes ne mianiska foto pasakykit kodel taip ar taip nera gerai
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 23:05)
nu apie miana siaip nenoriu plestis ta tema, bet savo nuomone turiu...
Lamella - nu tu duodi vaiksto maai naktim pabandyk verst jb
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 23:03)
tu cia apie maniakus griovyje rimtai ir randi tu vieteliu fotkint
Lamella, kaip supratau tu ir mano ir Pukes rajonelyje kazkur bazuojies - einam kur kartu visos bus smagu
Jo rimtai apie maniakus, prie mano akių į griovy įskrido O vieta tai puse kilomentro nuo mano namų su šunim išėjau pasivaikščiot
Aš ten galima pavadinti "dirbu" prie Nordic savanoriuose, į savaitę porą kart ten būnu, o kur jūs gyvenate maždaug...?
Nikke, ačiū už tokį ilgą ir išsamų komentarą.Akių spindesio nebelikę gal dėl to kad šį kart nelabai norėjo pozuoti ir buvo pavargęs
Ir aš tikrai nematau ko čia širsti dėl komentarų, juk pasako tiesą ir ji skatina stengtis
Papildyta:
Na nespalvotas variantas
QUOTE(olo @ 2009 04 22, 23:06)
Daba turbūt geras dydis !
man visai faina si foto - ta saulute pro akute svyst svyst
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 23:07)
kol supratau, kad ten moteriskes atspindys sone jau maniau, kad sakysiu, kad maisosi ten visokie pasaliniai, o pasirodo
as tai nemoku labai jau foto komentuot - siaip spalvos tai labai grazios, viskas vietoj su fokusu, ryskumu, o daugiau ir nezinau ka pasakyt