Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 22:25)
ooo turim labai idomius techninius ND thumbup.gif

ale ir sunkius, dabar galvoju mastau.gif

nu gi grynai techniniai smile.gif tiesiog užfiksuot smile.gif
Atsakyti
Retokai užsuku ir beveik laiko fotografijai neturiu, bet vis tiek įdomu, kaip kovot su nešiojamu pc ir foto spalvom. Išsikraipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 21, 22:27)
nu gi grynai techniniai smile.gif tiesiog užfiksuot smile.gif

aha - grynai techniniu pas mus nebebuna hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliukšt @ 2009 04 21, 22:27)
Retokai užsuku ir beveik laiko fotografijai neturiu, bet vis tiek įdomu, kaip kovot su nešiojamu pc ir foto spalvom. Išsikraipo  doh.gif

susitaikyt doh.gif ir nekomentuot stipriai spalvų. Pas mus kažkaip nemažai su laptopais. Aš kelis variantus foto atspausdinau pabandymui, tai mano loptopas rodo kiek perdaug raudonos. Bet šiaip visai arti atspausdinto varianto.
Atsakyti
ooooo tech ND ir man buvo kilus mintis tokiems thumbup.gif oi bandyyysim mes bandyyyyysim ta kristolini skaidruma biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Kažką praleidau smile.gif Nors ir nesekasi man dalyvaut ND bet įdomu kokie naujieji? smile.gif Ir kūno fragmentuose nedalyvausiu- nes va tokių foto, nepykit, nemoku ir nedarysiu verysad.gif (į kai ką pasižiūrėjus kas dar ir savigrauža užsiima - dvi tokias pažįstu wink.gif o po to ima ir padaro tobulai, tai man jau kaip sakant po lapais slėptis doh.gif tongue.gif ).

Bet va vieną dalyką supratau per šiuos einamuosius metus fotografijos,kad meninkė nebūsiu (kaip kažkas minėjo baisesnį žodį) ir man to nereikia, man malonu fotografuot, tai kas man miela ir dėl to sau nepriekaištauju smile.gif (išskyrus techninius dalykus smile.gif ) 4u.gif

p.s. Sveikinu nugalėtojus ritme. Pirma vieta tikrai nepaprastai ir man patiko. ax.gif

Ir šiaip smagi kompanija čia susirinkus wink.gif Taip, kad draugaukite, nesipykite (Zitlali, ne tu viena priimi kritiką skaudžiai, man irgi skauda,bet po to užsispyrimas ateina įrodyt sau, kad galiu ir geriau wink.gif 4u.gif ).
Atsakyti
ediper thumbup.gif wub.gif -kur ta vijokliu kelia fotkinai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 21, 22:38)
Kažką praleidau  smile.gif Nors ir nesekasi man dalyvaut ND bet įdomu kokie naujieji? smile.gif Ir kūno fragmentuose nedalyvausiu- nes va tokių foto, nepykit, nemoku ir nedarysiu verysad.gif (į kai ką pasižiūrėjus kas dar ir savigrauža užsiima - dvi tokias pažįstu wink.gif o po to ima ir padaro tobulai, tai man jau kaip sakant po lapais slėptis  doh.gif tongue.gif ).

tongue.gif tobulai, tu tobulai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 21, 21:53)
Atiduodu teismui namu darbus  smile.gif

Atrodo viskas,tikiuosi labai neispeiksit smile.gif

sveikas prisijunges smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 21, 22:43)
ediper thumbup.gif  wub.gif  -kur ta vijokliu kelia fotkinai? bigsmile.gif

cia Londone botanikos sode. ten tiek grozio wub.gif wub.gif

beja Sveikinu nugaletojas 4u.gif 4u.gif ir Aciu balsavusioms uz mano foto

Atsakyti
g.gif viska perskaiciau bet kur info apie naujus nd neradau blink.gif kas del kritikos as manau kad daugumai ziauri kritika skaudoka,bet va man tai dzin tongue.gif aisku pradzioj atrodo kad va ir vel eilini karta suds bet poto paziuri i kita puse nugi tikrai tas ir tas blogai biggrin.gif taip kad siuo atveju nikki (tikiuosi taip nika parasiau) dazniausiai nors ir stipriai bet tiesa paraso biggrin.gif bet uz tai nepatikesit wub.gif as jau sulaukiu nors ir vienetu bet jau sulaukiu sokiai.gif pasakymu kad ta ar ta foto visai nieko ar bent jau galima ziuret biggrin.gif ech reiskias kazkas daejo wub.gif aciu jums dar karteli wub.gif

taip pat sveikinu nugaletojas ir visas dalyvavusias saunuoles wub.gif

ir taip pat sveikas berniuk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 21, 20:06)
Man zinokit dabar kazkaip nejauku dabar ta slaptazodi va taip va iskart duot ... biggrin.gif tongue.gif  g.gif

Prasom papasakot daugiau apie save, A.M  mirksiukas.gif

kartais neturi kokio profilio Kudroj? biggrin.gif
-----------

Sadi - tai gal iki 05.10?  ax.gif

Fotografuoju gal pusmeti,esu tikru tikriausias pradziamokslis ax.gif Tiesiog paskutiniu metu turiu tam daugiau laiko, tai ir mokaus. Fotografuoju su Canon D40, Canon 50mm- F1,4USM ir Canon 24-70mm F2.8 L USM...Niekur kitur nesu prisijunges, dar ne laikas blush2.gif Ikelsiu foto po futbolo smile.gif
Atsakyti
Nauji techniniai ND - STIKLAS cool.gif nuotraukas dedam iki 05.10
Atsakyti