Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 22:20)
mokytis fotografuot  biggrin.gif  tongue.gif 
nu juokauju as - norejau pasakyt, kad reik i viska ziuret paprasciau wink.gif

Nžn kažkaip... kai pradedu fotkint man nebeišeina paprastai žiūrėt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 22, 22:24)
Nžn kažkaip... kai pradedu fotkint man nebeišeina paprastai žiūrėt... biggrin.gif

ai - nekreipk demesio prisiskaiciau gretimo skyrelio postu ax.gif - tai dabar pradejau to miano bijot blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 21:26
Nebesusilaikau, tik nepykit, prašau - Edeva kodėl dedi (jau nebe pirmas kartas) vaiko "portretą" kur tik galva? Tau gražu? Man tai visiškai negraži tokia foto (ne vaikas, bet pati foto.) Ir ne tu viena tą darai, mačiau ir Rustė tą patį daro. Nepykit, bet tokios foto nesukelia absoliučiai jokių emocijų, tarsi jūsų vaikai neturėtų kitų kūno dalių tik galvą. Ir dar nors gražiai tai pateiktumėt - pilną kadrą reikia sugebėt išpildyt gražiai. Vaikai gražūs, bet blink.gif Nenoriu nieko įžeist, bet išmokit pirma kažkaip paprastesnius portretus daryt, juk portretas tai nėra tik galva. 4u.gif

p.s. įdomi būtų kitų nuomonė šiuo klausimu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 22 balandžio 2009 - 21:32
Kaip jums sitas buitiakas? Ar labai truksta kasytes? Ar ryskumo pakanka? Ar nesiskaito cia tik galva? ax.gif

user posted image

Sveiki naujai prisijunge 4u.gif

Kas del tarpines temos, tai nemanau, kad ji reikalinga unsure.gif kas jauciasi pazenges manau lai kraustosi i tema pas pazengusias ir neapleidzia musu ( tokios kaip manes biggrin.gif ) Su patarimais, pamokymais...

Ir man, zinokit, kuno tema skirta jau daug stipresnem unsure.gif Nezinau kodel, bet man ji nepatinka (nieko nenoriu izeist) blush2.gif Gal dar nedabrendau tokiom smile.gif Zodziu, nekreipkit demesio, garsiai pamasciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 22 balandžio 2009 - 21:50
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 22:06)
Nu va - perziurejau... cool.gif neatlaikiau  biggrin.gif
  2 kadrai tikrai bus  biggrin.gif

ale su ekspo tai irgi pripjoviau grybu  biggrin.gif  dangus visur isdeges...  blush2.gif

Papildyta:
lotuliukas.gif  baik jau tik  biggrin.gif  nedek tu actionu biggrin.gif taigi ne miana ten darem biggrin.gif
ir isvis su tais mianais reik baigt (kazkaip labai jau daznai ta savoka pradejom naudot kazkodel...  g.gif) , ne to cia susirinkom  biggrin.gif

oi, duok kaaaaaa? bigsmile.gif ax.gif

sakai nedet actiono ir miano nedaryt cool.gif , tai tuomet oki doki biggrin.gif ir imesk man i AZ kur tau persiust kai sutvarkysiu smile.gif tau duot RAW formata ar perkoduota i jpeg? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 22, 21:29)
Nebesusilaikau, tik nepykit, prašau - Edeva kodėl dedi (jau nebe pirmas kartas) vaiko "portretą" kur tik galva? Tau gražu? Man tai visiškai negraži tokia foto (ne vaikas, bet pati foto.) Ir ne tu viena tą darai, mačiau ir Rustė tą patį daro. Nepykit, bet tokios foto nesukelia absoliučiai jokių emocijų, tarsi jūsų vaikai neturėtų kitų kūno dalių tik galvą. Ir dar nors gražiai tai pateiktumėt - pilną kadrą reikia sugebėt išpildyt gražiai. Vaikai gražūs, bet  blink.gif  Nenoriu nieko įžeist, bet išmokit pirma kažkaip paprastesnius portretus daryt, juk portretas tai nėra tik galva.  4u.gif
p.s. įdomi būtų kitų nuomonė šiuo klausimu. 4u.gif

mes mokomes biggrin.gif aciu uz nuomone mirksiukas.gif

Medona, labai daug melynos spalvos unsure.gif kasytes netruksta man smile.gif

ai, as tai nieko gero neprifotkinau tam azuolyne doh.gif bile pleskinau ir tiek doh.gif
Atsakyti
Turiu ir aš "saulę" savaitės temai !

user posted image

Atsakyti
mastau.gif g.gif nu aisku 4u.gif aciu ir uz tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 21:50)
Medona, labai daug melynos spalvos unsure.gif kasytes netruksta man smile.gif

Ir mergytes oda melyna?
MANO JAUCIU KOMPAS SU SPALVOM GRYBAUT PRADEJO, NES VISAS NUOTRAUKAS matau su tokiom pereinamom demem. Cia ne tik savo taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 22:46)
oi, duok kaaaaaa?  bigsmile.gif  ax.gif

nu znk jauciu snd jau nieko nepadarysiu doro... noriu is rawo isimt jas - nes reik tuos isdegimus uzmaskuot hihihi.gif gi geeeda blush2.gif
bet tikrai pasistengsiu greiciau smile.gif

Medona - kazkas su wb negerai smile.gif
Atsakyti
kas čia dabar su foto dydžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 22:25)
ai - nekreipk demesio prisiskaiciau gretimo skyrelio postu ax.gif  - tai dabar pradejau to miano bijot  blush2.gif  ax.gif

lotuliukas.gif ir aš paskaičiau iš smalsumo doh.gif
Atsakyti