Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(peppi @ 2009 04 22, 16:55)
siūlyčiau nesureikšminti žodžio "menas"... doh.gif jei pavyksta, žmogau, nufotografuoti tą patį daiktą kitaip - valio, jei ne - juk didžiausias smagumas pats fotografavimo procesas

tikrai taip - man taip ir yra, kad labai megstu fotkint, tikiuosi gal ir akys prareges placiau, kad idomios gautusi fotkes smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 20:18)
Mes po meetuko  thumbup.gif  vienu metu buvo tyyyyla miskia.... biggrin.gif tik caksejo 2 canonai ir vienas nikonas  lotuliukas.gif

hihihi.gif itariu vaizdelis is salies tai nerealus buvo thumbup.gif

Buvo labai smagu susimatyt gyvai su tavim wink.gif jau viena matau nebloga portretuka su tavo vyresnele smile.gif na bent man patinka, kaip dukriukas ziuri i tave, o tu palinkus link jos wub.gif galiu netvarkyta raw persiust tau kur nors smile.gif

Puke, kada vel varom fotkint biggrin.gif - prasom ir kitos junkites - bus smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 21:01)
psio thumbup.gif   dabar tikrai didelis didelis dekui thumbup.gif

I sveikatele biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 21:16)
Buvo labai smagu susimatyt gyvai su tavim wink.gif jau viena matau nebloga portretuka su tavo vyresnele smile.gif na bent man patinka, kaip dukriukas ziuri i tave, o tu palinkus link jos  wub.gif galiu netvarkyta raw persiust tau kur nors smile.gif

Puke, kada vel varom fotkint biggrin.gif  - prasom ir kitos junkites - bus smagu biggrin.gif

Aha - man irgi smagu buvo thumbup.gif

o as dar nepaziurejau blush2.gif - netiketais darbais cia mane uzmete... unsure.gif gal kas su darbo teise turit reikalu? cool.gif

Kaip faina turesiu foto wub.gif O gal pabandyk Tu ji sutvarkyt - man idomiau bus bigsmile.gif

o del vaizdialio tai tikrai geras turejo but - jei mano tos pazistamos vyrasjau is tolo iskart nustate, kad tos sutupusios moterytes is SM lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 20:27
ei vilnietes, padarom koki meeta!!! nuo kaunieciu fotiku visas Azuolynas pyska, o pas mus tylu verysad.gif

kuriam parke savaitagali susitinkam, a??
Atsakyti
O gal yra vilniečių dienos metu galinčių meetintis? g.gif va Zitlali tai tikrai diena gali į meetus eiti, ale pabėgo iš mūsų unsure.gif . Aš kai namų šeimininkė irgi būnu laisva ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 21:26)
o as dar nepaziurejau blush2.gif  - netiketais darbais cia mane uzmete...  unsure.gif gal kas su darbo teise turit reikalu?  cool.gif

Kaip faina turesiu foto  wub.gif  O gal pabandyk Tu ji sutvarkyt - man idomiau bus  bigsmile.gif

oi, as tai negaliu nepaziuret biggrin.gif viskas lai griuna, bet fotkes tai pirmu numeriu parpumpinau biggrin.gif dabar biskis po biskis delioju, trinu, kazka koreguoju, dekoduoju, v.z. turiu ka veikt karsta.gif

tai as taip vistiek nemokesiu sutvarkyt kaip kad paciai tiktu ax.gif man gi vienaip grazu, o tu gal kruuuuva klaidu matysi rolleyes.gif as net nezinau nei kokius actionus det nei ka as tik spalvas pastumdyt kol kas moku smile.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 22, 21:41)
O gal yra vilniečių dienos metu galinčių meetintis?  g.gif  va Zitlali tai tikrai diena gali į meetus eiti, ale pabėgo iš mūsų  unsure.gif . Aš kai namų šeimininkė irgi būnu laisva  ax.gif .

prasom i Kauna visas biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit man kas nors i az parasyti kaip ir su kokiais slaptazodziais patekti i musu pasta? blush2.gif Dunduke esu ir niepomientam nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 22, 20:41)
O gal yra vilniečių dienos metu galinčių meetintis?  g.gif  va Zitlali tai tikrai diena gali į meetus eiti, ale pabėgo iš mūsų  unsure.gif . Aš kai namų šeimininkė irgi būnu laisva  ax.gif .

as galiu bet kada meetintis 4u.gif
Atsakyti
Nu va - perziurejau... cool.gif neatlaikiau biggrin.gif

2 kadrai tikrai bus biggrin.gif

ale su ekspo tai irgi pripjoviau grybu biggrin.gif dangus visur isdeges... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 21:59)
tai as taip vistiek nemokesiu sutvarkyt kaip kad paciai tiktu  ax.gif  man gi vienaip grazu, o tu gal kruuuuva klaidu matysi  rolleyes.gif  as net nezinau nei kokius actionus det nei ka  as tik spalvas pastumdyt kol kas moku smile.gif
prasom i Kauna visas  biggrin.gif

lotuliukas.gif baik jau tik biggrin.gif nedek tu actionu biggrin.gif taigi ne miana ten darem biggrin.gif

ir isvis su tais mianais reik baigt (kazkaip labai jau daznai ta savoka pradejom naudot kazkodel... g.gif) , ne to cia susirinkom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 21:12
Labai laukiu prisijungimo duomenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 22:06)

ir isvis su tais mianais reik baigt (kazkaip labai jau daznai ta savoka pradejom naudot kazkodel...  g.gif) , ne to cia susirinkom  biggrin.gif

o ko blink.gif
Atsakyti
norejau paklaust kaip sitoj ft su isdegimu vis tik jis yra ar ne unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 22, 22:17)

mokytis fotografuot biggrin.gif tongue.gif
nu juokauju as - norejau pasakyt, kad reik i viska ziuret paprasciau wink.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 22, 22:18)
norejau paklaust kaip sitoj ft su isdegimu vis tik jis yra ar ne  unsure.gif

techniskai yra, bet nemaiso smile.gif
Atsakyti