Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

Del kapojimo ranku koju ir kitu kuno daliu - nera jokiu taisykliu! reikia ziureti i galutini vaizda ir spresti.
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 19:23)
30D 4u.gif

O kaip PS suarchyvuoti atgal? noriu, i CD arba i memory sticka susideti,kad i Lietuva parsigabenti.  ir ar nesugadinsiu visko ka esu instaliavus dabar g.gif  blush2.gif  4u.gif

ups... blush2.gif biggrin.gif susmaisiau...

hm.... g.gif o ta kataloga kur siunciau - dar turi? jei turi - tai ji susiarchyvuok, ir dar susiarchyvuok atskirai nusikopinus pluginus smile.gif paskui juos isikelsi vel isiinstaliavus smile.gif manyciau taip... ax.gif

Mes po meetuko thumbup.gif vienu metu buvo tyyyyla miskia.... biggrin.gif tik caksejo 2 canonai ir vienas nikonas lotuliukas.gif

ir siaip snd keista diena - baisiai daug pazistamu susitikau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 19:26
siandie ne tik keista diena - siandien fotki bais prastai veikia (bent jau man dabar smile.gif)
Atsakyti
Aciu Pepperoni,bandysiu,tikiuos nesugadinsiu visko smile.gif
laukiam meeto fotkiu mirksiukas.gif

AM, grazus portretas dukterecios 4u.gif

dar patiko saules nuotrauka su lektuvu ir zmogumi joje wub.gif tik nepamenu nicko kieno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 15:10)
nu pvztavo foto man ta ranka yra gan ryški, norisi sekt ją akim ir bac - nėra. Todėl ir kliūna.

na, kad su saviskiu fotiku as negaliu pvz tik i akis sufokusuot, jei is toliau -tada visas personazas daug maz fokusuojas unsure.gif
zodziu, dar ne viska sugebu suspet sutalpint i ekrana ax.gif reik abarotu didesniu tongue.gif
QUOTE(peppi @ 2009 04 22, 15:55)
kažkur skaičiau, kad svarbu nekapot per sąnarius biggrin.gif tipo skaudžiausia ar kaip, nežinau... biggrin.gif

aha, sita zinau -taip ir darau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 balandžio 2009 - 19:34
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 20:25)
Aciu Pepperoni,bandysiu,tikiuos nesugadinsiu visko smile.gif
laukiam meeto fotkiu mirksiukas.gif

tai del PS niekis - pas mane yra hihihi.gif svarbiausia, kad issisaugotum tai, ka papildomai isidiegei mirksiukas.gif

BN greit nebus - fotkinau raw cool.gif tai kol as jas dabar sutvarkysiu... blush2.gif ir siaip dar didelis klausimas, ka as ten nufotkinau biggrin.gif
Papildyta:
aha - fotki pakibes.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 22, 15:38)
schmoll.gif neklausinek taip, nes nepereisi i kita klase  lotuliukas.gif
kaires kaip ir gana, desines daugoka  mirksiukas.gif

tongue.gif Eisiu instrukcija skaityti n-taji karta blush2.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:48)
ner ju sad.gif kazkas turejo verst, ale pasiplove...  unsure.gif

Nepamenu su kuo 9-10 temas dalinomes unsure.gif

ediper, ir debesys ir du svajokliai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 22, 18:49)
Del kapojimo ranku koju ir kitu kuno daliu - nera jokiu taisykliu! reikia ziureti i galutini vaizda ir spresti.

tai gaunas, kaip kieno akys rodo? biggrin.gif

ediper, sviesa is debesu thumbup.gif

iskilo klausimas instaliuojant ta PS doh.gif ten kai jau instaliuoji ir paskui reik ta crack'a nukopint i atitinkama vieta, tai man toki pati rodo ir ten faila -tai pakeist ji tuo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 balandžio 2009 - 19:51
Bonda, aš pakeičiau tą failą- suveikė thumbup.gif . O šita, galima kurį nors ištrinti- Rar`ą arba išarchyvintą?

Peperoni, vis pamirštu paklausti- ten kur tavo kopų mergaitę su gražia kepurytę- tai tu pati nėrei? ax.gif, jeigu taip, norėčiau schemutės kokios nors blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 22 balandžio 2009 - 19:59
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 00:56)
Ok bandau  ax.gif

Liux! Labai graži nuotraukytė wub.gif

Lamella, man patinka tavo šėlsmas ax.gif
Brolio portretukas irgi patinka, tik odos spalva nelabai, žalsvą atspalvį matau. Žiūriu broliui patiko fotkintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 20:51)
iskilo klausimas instaliuojant ta PS doh.gif ten kai jau instaliuoji ir paskui reik ta crack'a nukopint i atitinkama vieta, tai man toki pati rodo ir ten faila -tai pakeist ji tuo? blush2.gif

jo jo - reik pakeist wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 19:58)
jo jo - reik pakeist wink.gif

psio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar tikrai didelis didelis dekui wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti