Del kapojimo ranku koju ir kitu kuno daliu - nera jokiu taisykliu! reikia ziureti i galutini vaizda ir spresti.
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 19:23)
30D
O kaip PS suarchyvuoti atgal? noriu, i CD arba i memory sticka susideti,kad i Lietuva parsigabenti. ir ar nesugadinsiu visko ka esu instaliavus dabar
O kaip PS suarchyvuoti atgal? noriu, i CD arba i memory sticka susideti,kad i Lietuva parsigabenti. ir ar nesugadinsiu visko ka esu instaliavus dabar
ups... susmaisiau...
hm.... o ta kataloga kur siunciau - dar turi? jei turi - tai ji susiarchyvuok, ir dar susiarchyvuok atskirai nusikopinus pluginus paskui juos isikelsi vel isiinstaliavus manyciau taip...
Mes po meetuko vienu metu buvo tyyyyla miskia.... tik caksejo 2 canonai ir vienas nikonas
ir siaip snd keista diena - baisiai daug pazistamu susitikau
siandie ne tik keista diena - siandien fotki bais prastai veikia (bent jau man dabar )
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 15:10)
nu pvztavo foto man ta ranka yra gan ryški, norisi sekt ją akim ir bac - nėra. Todėl ir kliūna.
na, kad su saviskiu fotiku as negaliu pvz tik i akis sufokusuot, jei is toliau -tada visas personazas daug maz fokusuojas
zodziu, dar ne viska sugebu suspet sutalpint i ekrana reik abarotu didesniu
QUOTE(peppi @ 2009 04 22, 15:55)
kažkur skaičiau, kad svarbu nekapot per sąnarius tipo skaudžiausia ar kaip, nežinau...
aha, sita zinau -taip ir darau
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 22, 20:25)
tai del PS niekis - pas mane yra svarbiausia, kad issisaugotum tai, ka papildomai isidiegei
BN greit nebus - fotkinau raw tai kol as jas dabar sutvarkysiu... ir siaip dar didelis klausimas, ka as ten nufotkinau
Papildyta:
aha - fotki pakibes..
QUOTE(Valetta @ 2009 04 22, 15:38)
Eisiu instrukcija skaityti n-taji karta
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:48)
ner ju kazkas turejo verst, ale pasiplove...
Nepamenu su kuo 9-10 temas dalinomes
ediper, ir debesys ir du svajokliai patiko
QUOTE(BN @ 2009 04 22, 18:49)
Del kapojimo ranku koju ir kitu kuno daliu - nera jokiu taisykliu! reikia ziureti i galutini vaizda ir spresti.
tai gaunas, kaip kieno akys rodo?
ediper, sviesa is debesu
iskilo klausimas instaliuojant ta PS ten kai jau instaliuoji ir paskui reik ta crack'a nukopint i atitinkama vieta, tai man toki pati rodo ir ten faila -tai pakeist ji tuo?
Bonda, aš pakeičiau tą failą- suveikė . O šita, galima kurį nors ištrinti- Rar`ą arba išarchyvintą?
Peperoni, vis pamirštu paklausti- ten kur tavo kopų mergaitę su gražia kepurytę- tai tu pati nėrei? , jeigu taip, norėčiau schemutės kokios nors
Peperoni, vis pamirštu paklausti- ten kur tavo kopų mergaitę su gražia kepurytę- tai tu pati nėrei? , jeigu taip, norėčiau schemutės kokios nors
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 00:56)
Ok bandau
Liux! Labai graži nuotraukytė
Lamella, man patinka tavo šėlsmas
Brolio portretukas irgi patinka, tik odos spalva nelabai, žalsvą atspalvį matau. Žiūriu broliui patiko fotkintis
QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 20:51)
iskilo klausimas instaliuojant ta PS ten kai jau instaliuoji ir paskui reik ta crack'a nukopint i atitinkama vieta, tai man toki pati rodo ir ten faila -tai pakeist ji tuo?
jo jo - reik pakeist
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 19:58)
jo jo - reik pakeist
psio dabar tikrai didelis didelis dekui