Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(peppi @ 2009 04 22, 16:55)
kažkur skaičiau, kad svarbu nekapot per sąnarius biggrin.gif tipo skaudžiausia ar kaip, nežinau... biggrin.gif

Aš skaičius, kad jei jau kapot rankas/kojas, tai virš alkunių ir virš kelių (nežemiau).

Atsakyti
visą parą be interneto buvau, įsivaizduojat, kaip baisu biggrin.gif

labai labai sveikinu SADI, man ta nuotrauka NEREALI buvo thumbup.gif

šįkart ir aš pasirašiau po nuotraukom lotuliukas.gif

Nikke, tavo komentarai tikslūs labai ir net jei kritika skaudina, bet kai žinai, kad ten gryna tiesa, tai nėr ko pykt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 22, 16:58)
atsiprasineti tikrai nereikia, labai smagu, prasom dazniau  bigsmile.gif
aciu bandysiu ieskot kur cia kas  4u.gif
aha, atsisunciau ir neatidaro vis tiek, arba kazka ne taip darau  blush2.gif
tik per Canon programa is disko atidaro(uztenka ir jos turbut) ir Picasa  doh.gif

g.gif atsimenu, kad ir man su naujausiu camera raw taip buvo. 4u.gif ieskojau senesnes versijos, nes naujausias camera raw pritaikytas jau CS4, o pas mane CS3.
pabandyk is cia parsisiust kokia versija prasidedancia 4. o ne 5. gal suveiks. nes pas mane tikrai suveike mirksiukas.gif nors ne canonas pas mane, nikonas.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 22, 16:21)
Aš skaičius, kad jei jau kapot rankas/kojas, tai virš alkunių ir virš kelių (nežemiau).

na tai panašiai...
juk kartais vistiek tenka apkapot dėl kompozicijos biggrin.gif

radau jūsų temos pirmoje žinutėje nuorodą į šviesdėžės gaminimo procesą ax.gif ar darėtės kuri iš jūsų? domina ar Lietuvoje būna tokių strypelių g.gif na su lempom ir paklode manau sunkumų nebūtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 22 balandžio 2009 - 16:44
Sveikutes ax.gif

siandien labai daug dirbau prie baltos spalvos balanco ir noriu pristatyti paskutinius ND, tikiuosi praleisit ir priimsit i savo gausu buri bigsmile.gif kazkas minejot, kad nuotraukos permazos, taigi bandau kelti kiek imanoma didesnes, kad vel nesukritikuotumet biggrin.gif

1 ND
user posted image

2 ND
user posted image

3 ND
user posted image

4 ND
user posted image

5 ND
user posted image

user posted image

noriu paklausti dar, kur yra tas kurybiniu darbu albumelis??? as jo taip ir nemaciau, idomu butu pasiziureti ir pasimokyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:44)
mojuoji, sakai hihihi.gif PS CS3 extented, kuri as turiu ir dalinau - atidaro ji automatiskai - tiksliau atsidaro atskiras langas pradzioj - ten apdoroji ir tada perseivini i jpg wink.gif

pas mane t.p. extented ,bet reikejo dasisiusti ta converter'i

Zunkeli, WB sakyciau reik dar kartoti
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 22, 17:09)
A.M., kai ismeta ta Errora, tai virsuje, is karto po irankiu juostom, atsiranda juosta "This website is using a scripted...", reikia right-click ant tos juostos ir pasirinkti "Temporarily allow scripted windows". Tada vel IMG - ir viska leis.  4u.gif

drinks_cheers.gif man visa laik taip su exploreriu,o va opera nemeto thumbup.gif
Papildyta:
Zunkeli,kaip Wyshnia ir sake istrink is to albumo,per kuri keli foto ir susitvarkys lapas... arba reikia greiciau isplepet ji biggrin.gif
Papildyta:
dedu i savaites tema blush2.gif vaizdas buvo ispudingas,tik as nespejau uzfiksuoti verysad.gif vaziavojm greitkeliu,lango atsidaryti t.p. negalejau,nes mazas vaikas unsure.gif zodziu doh.gif
user posted image
Papildyta:
Du Svajokliai biggrin.gif
user posted image
jauciu reik dar kirpt,kad is arciau butu,per toli dabar ,ania? g.gif
Atsakyti
Istryniau, bet lapas nepasikeite ir nuotraukos nedingo unsure.gif

Prasau paaiskinti kodel WB reikia kartoti unsure.gif nesuprantu kas vel negerai g.gif
Atsakyti
Zunkeli doh.gif , jau kaip lapas ištampytas doh.gif . Man rodos WB blogas.

Ačiū peperoni už PS, ale vis laiko nėra pasižaisti, orai geri, tai sėdim su mažium lauke. O su tais actionais tai is vis nesisigaudau- tiek visko daug ten, kad nepagražinu foto, o pagadinu cool.gif .

Ediper, pirma man patinka, o antroj tai kairės per daug sakyčiau unsure.gif .

Su Kūno ND turbūt pasuosiu... o stiklas irgi nekelia pasitikėjimo (bent jau kol kas biggrin.gif) .

Papildyta:
Zunkeli, dirbtiniam apšvietime rankinis WB mėlynas .
O tas meškutis realiai kokios spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 22, 17:11)
Zunkeli  doh.gif , jau kaip lapas ištampytas  doh.gif . Man rodos WB blogas.

zinau, kad istampytas, niekaip negaliu istaisyti, nesupratau kodel tos foto tokios dideles gavosi ir tik pirmos dvi...

Prasau paaiskinti kas WB negerai... Pirma fotkinau su A raidyte, antra su K, kur nusistato balancas, o trecia su Pre, uzdejus toletinio popieriaus gabala nustaciau balta spalva rankiniu budu biggrin.gif nesijuokit vienas bachuriukas internete taip rode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 07:25)

nors bendrai Sea_ irgi 40D - jai atidaro...  g.gif

30D 4u.gif

O kaip PS suarchyvuoti atgal? noriu, i CD arba i memory sticka susideti,kad i Lietuva parsigabenti. ir ar nesugadinsiu visko ka esu instaliavus dabar g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena !

Biski buvau dingęs iš eterio ir iš Lietuvos, bet jau parsiradau.
Super nuotraukų pridėjot.

Sveikas A.M !
Papildyta:
ediper: nu man debesis gražu !
Atsakyti
Dedu biggrin.gif

Čia rėmelio norėjau balto, bet uždėjau actioną tai kažkoks gelsvas gavos unsure.gif Jaučiu eisiu perdaryt... biggrin.gif
user posted image

user posted image

Ediper, gražiai šviesa sklinda per debesis wub.gif
AM, patiko Tavo dukterėčia labai wub.gif tik daugiau erdvės žvilgsniui reikėjo palikti smile.gif

Sveikas Olo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 22 balandžio 2009 - 18:45