Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Valetta @ 2009 04 22, 16:04)

raso: could not complete your request because it is not the rigth kind of document  blink.gif

mistika...

bandyk perinstaliuot gal... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 15:57)
zodziu, va isitikinau, kad vis tik as nesuprantu (kazi ir ar suprasiu doh.gif ) kada tinka tas galunes apakpot, kada nelabai unsure.gif  ir del erdves doh.gif  lotuliukas.gif po keliu pastabu apie ispraudima, pradedu is atstumo bandyt -ale vis tiek ne tas tongue.gif  doh.gif kur cia ka pasiskaityt kazi galima -ar cia reik ismokt jaust? g.gif  lotuliukas.gif

nu pvztavo foto man ta ranka yra gan ryški, norisi sekt ją akim ir bac - nėra. Todėl ir kliūna.

Atsakyti
aha tas PS rolleyes.gif  bet zinok, man neatidaro  schmoll.gif

nezinau apie ka tiksliai kalba eina, bet man RAW formato PS CS3 neatidaro, ebt tai taip ir turi but, nes butent 40D fotiko RAW formato nepalaiko sis PS, o va visu kitu - taip doh.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 16:09)
taigi tikslas ir yra išmokt TAIP smile.gif o koks tada pvz gali būt techninių ND?  g.gif

o meno sakai ismokstama? rolleyes.gif arba turi ta gyslele arba nea, ir nieko cia jau nebepadarysi smile.gif
Atsakyti
O Rasytce dar cia bigsmile.gif ar ilgai zadat but? nes as 17 val tikrai nespeciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 16:21)
nezinau apie ka tiksliai kalba eina, bet man RAW formato PS CS3 neatidaro, ebt tai taip ir turi but, nes butent 40D fotiko RAW formato nepalaiko sis PS, o va visu kitu - taip  doh.gif

aha - tiksliai - gali but naujesnis raw, nei PS CS3 smile.gif tada reik kazkokio konverterio ieskot... ax.gif

nors bendrai Sea_ irgi 40D - jai atidaro... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 15:27
Ačiū labai visoms. Kam patiko ir kam ne. 4u.gif
O čia dar pabandžiau. Bet vistiek, man ryškumo norisi, bet neištempia fotoaparats mano... doh.gif

user posted image

O čia vat savo smena rodaus. biggrin.gif

šypsokis, nors ir nefotografuoju tavęs.
user posted image

O čia nepavyko biški. doh.gif verysad.gif
Mintis buvo tokia, kad prieki smena, fokusas į ją, o aš toliau sėdžiu, su kitu fotiku.
Ale pamiršas fotoaparatas. . Bet nesigavo man kažkaip. Sąlygų nelabai yra namie. Šitas buvo geriausias variantas, kad ir be galvos. Žodžiu, šita taip sau. MAn tik spalvos čia patinka. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 16:25)
O Rasytce dar cia  bigsmile.gif  ar ilgai zadat but? nes as 17 val tikrai nespeciau  ax.gif

aha - tiksliai - gali but naujesnis raw, nei PS CS3 smile.gif tada reik kazkokio konverterio ieskot...  ax.gif

nors bendrai Sea_ irgi 40D - jai atidaro...  g.gif

taip taip, as dar cia biggrin.gif tai mes zinok kokia tik 17 pasieksim tiksla, jei ne po 17 val kazkur biggrin.gif ir bus tik pradzia visko, tai manau laisvai junkis wink.gif

tai idomu tada kaip Sea_ atsidaro, nes as tai atsidarau su programele, kuri buvo kompakte prie fotiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 16:32)
taip taip, as dar cia biggrin.gif tai mes zinok kokia tik 17 pasieksim tiksla, jei ne po 17 val kazkur biggrin.gif ir bus tik pradzia visko, tai manau laisvai junkis wink.gif

tai idomu tada kaip Sea_ atsidaro, nes as tai atsidarau su programele, kuri buvo kompakte prie fotiko smile.gif

ok tada, mes kokia 17:30 ko gero pribusim smile.gif

nusiunciau jai as ta savo PS ir atidaro smile.gif ten extented versija - matyt del to wink.gif
bet ir pas Valetta (vos nepasakiau Alyvuoge lotuliukas.gif ) irgi ta pati versija... g.gif nu zdz... marazmas kokis tai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 15:35
na ta prasme, zmogaus negali buti tuose ND  unsure.gif
aha tas PS rolleyes.gif  bet zinok, man neatidaro  schmoll.gif
kazkokia s...Picasa3 atidaro, o PS ne  verysad.gif
raso: could not complete your request because it is not the rigth kind of document  blink.gif

atsiprasau kad ikisu snapa
reikia atsinaujinti Adobe Camera RAW is sio puslapio. man nusipirkus nauja fotika irgi ta pati mete PS CS3, nors iki tol raw redagavo be problemu, kol neatsinaujinau sios programos dalies. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 14:25)
Nu sakes neina man niekaip idet fotkes su tuo img jei nori nusisauk gun_bandana.gif (ismeta lentele error.privalote ivesti nuoroda) niekur man jos neina ivest,negalvojau kad toks beviltiskas esu  smile.gif  dedu fotke kaip iseina smile.gif Kaip sitoj fotkej kadravimas,neperdaug kaires?

būna , kad reikia toje nuorodoje, kai įkeli į IMG, ištrinti viską , kas eina po jpg.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 14:57)
zodziu, va isitikinau, kad vis tik as nesuprantu (kazi ir ar suprasiu doh.gif ) kada tinka tas galunes apakpot, kada nelabai unsure.gif

kažkur skaičiau, kad svarbu nekapot per sąnarius biggrin.gif tipo skaudžiausia ar kaip, nežinau... biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 15:21)
o meno sakai ismokstama?  rolleyes.gif arba turi ta gyslele arba nea, ir nieko cia jau nebepadarysi smile.gif

kai yra šitiek įvairių fotografijos sričių...norintis fotografuoti žmogus visada ras ką veikti ax.gif o techniškai tvarkingai fotografuoti taip pat labai smagu manau rolleyes.gif

siūlyčiau nesureikšminti žodžio "menas"... doh.gif jei pavyksta, žmogau, nufotografuoti tą patį daiktą kitaip - valio, jei ne - juk didžiausias smagumas pats fotografavimo procesas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 04 22, 15:38)
atsiprasau kad ikisu snapa
reikia atsinaujinti Adobe Camera RAW is sio puslapio. man nusipirkus nauja fotika irgi ta pati mete PS CS3, nors iki tol raw redagavo be problemu, kol neatsinaujinau sios programos dalies.  4u.gif
atsiprasineti tikrai nereikia, labai smagu, prasom dazniau bigsmile.gif
aciu bandysiu ieskot kur cia kas 4u.gif
aha, atsisunciau ir neatidaro vis tiek, arba kazka ne taip darau blush2.gif
tik per Canon programa is disko atidaro(uztenka ir jos turbut) ir Picasa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 22 balandžio 2009 - 16:18
A.M., kai ismeta ta Errora, tai virsuje, is karto po irankiu juostom, atsiranda juosta "This website is using a scripted...", reikia right-click ant tos juostos ir pasirinkti "Temporarily allow scripted windows". Tada vel IMG - ir viska leis. 4u.gif

Sansara, kaip smagu tave cia matyti, prasom dazniau uzsukti, musu foto pakritikuoti ir savas parodyti! bigsmile.gif 4u.gif

O man tas gerosios fejos PS irgi neatidaro RAW. Ir parsisiunciau ta atnaujinima, vis tiek neatidaro. Pas mane Canon 40D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 22 balandžio 2009 - 16:10