Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:23)
dar 10 pamokoj is morguefile apie tuos metering mode raso 

o kur dar kelios pamokos? Man lyg trūksta 7, 8, 9 g.gif ar ąš čia pražioplinau?

QUOTE(ediper @ 2009 04 22, 15:24)
o tas stiklas,tai taures,statuleles,langai?... eina sau kaip komplikuotai

viskas kas blizga, atspindi ir dūžta smile.gif

QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 15:25)
Kaip sitoj fotkej kadravimas,neperdaug kaires?

oj kokia graži mergytė wub.gif kairės man irgi pakanka, dešinės galima pamažint g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 15:28)
Pirmiausia i savaites tema  lotuliukas.gif  - Saulė biggrin.gif  mane cia labiausia domina visokios erdves ir pan? g.gif  (nemoku as to savo vaiko fotkint)

svarbiausia kad į temą lotuliukas.gif rankos gaila. cool.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 15:30)
tai nebutinai jis bespalvis? ar butinai?
lotuliukas.gif  nebus taip -dusia jaucia

bespalvis tai nebūtinai g.gif sakai nebus g.gif nu bendrai tai lašai ir kiaušai irgi buvo techniniai g.gif doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:36)
Sadi visai ner tavo pavyzdziuose meno, visai  schmoll.gif nail.gif

nėra,ir neturi būti. Ypač paskutinė su "sloikais" lotuliukas.gif užtat atspindžių nėr cool.gif

ar aš čia permandrą temą sugalvojau ar tik suformuluot nemoku? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Valetta @ 2009 04 22, 14:38)
isdegimai virsuj  unsure.gif ranka nukirsta  unsure.gif

nezinau kaip sauleta diena padaryt be isdegimu is toliau fotkinant doh.gif man nesigauna unsure.gif verysad.gif
valetta, i tema i tema -jau pirmadieni rasiau, kad bus i tema tongue.gif lotuliukas.gif , nes vardas toks lotuliukas.gif
Atsakyti
kas nori su manim ir Rasytce susipazint, busim nuo 17 val Azuolyne prie vaiku zaidimo aiksteles biggrin.gif blush2.gif vat jum ir mytas improvizuotas ax.gif

Bonda, toliau tada paeit reiketu ir paimt ir rankyte ir vaira. arba jau kirpt tada ta ranka iki kuno beveik g.gif kaip ziauriai as cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 15:44)
o kur dar kelios pamokos? Man lyg trūksta 7, 8, 9 g.gif ar ąš čia pražioplinau?
---------

ar aš čia permandrą temą sugalvojau ar tik suformuluot nemoku?  g.gif

ner ju sad.gif kazkas turejo verst, ale pasiplove... unsure.gif

normaliai su ta tema viskas irnesakyk.gif - tik labai siaura ir tiksli - tai visi kaip imanydami dabar renkam info biggrin.gif man tai baisiai sunku va taip save i remus ikist hihihi.gif nu bet reiks kazkaip susikaupt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 14:48
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 14:57)
na, va, super gaunas juodam fone dienos apsvietime mano lialius

a kur pavyzdys? bigsmile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 15:04)
šis ND yra techninis. Ir kad jokių menų  cool.gif

Mantai labiau panašu kad temą galima skelt į tokias "be dūšios" (nu arba be meno suvokimo) ir "su polėkiu" ax.gif

jau matau kaip bus be menu nail.gif: taip nebuna jau ir nebus

jo jooo, kelkit skelkit cool.gif , ner per daug jau musu tiek, kad reiktu kelinet ir kokia cia privalomai lankyt mokykla - nebukim jau tokios kategoriskos tongue.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 15:33)
maždaug taip - išmokt kokybiškai nufotografuot stiklą. Ne atspindžius, ne moterį iš stiklo, o patį stiklą.

tai jau cia pridejai visai "nemeniskus" biggrin.gif nu baikit jus bajerius, a? as net TAIP nemoku, tai ka man daryt - nusisaut? mega_shok.gif as galiu paprasciausia stikla nufotkint ir ka man toliau su juo daryt? - gi netiks jums taip biggrin.gif reikia uzfotosopint nerealiai, tada mazu ir praslysiu, tai kurioj vietoj lieka technika - manau kad antroj biggrin.gif

na v.z. kaip bus taip bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 15:48)
kas nori su manim ir Rasytce susipazint, busim nuo 17 val Azuolyne prie vaiku zaidimo aiksteles biggrin.gif  blush2.gif vat jum ir mytas improvizuotas ax.gif

hm... g.gif kur ana yr, tiksliau gal galima butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 15:48)
kas nori su manim ir Rasytce susipazint, busim nuo 17 val Azuolyne prie vaiku zaidimo aiksteles biggrin.gif  blush2.gif vat jum ir mytas improvizuotas ax.gif

a tu dar cia? bigsmile.gif ot visur speji biggrin.gif

taip taip - kas norit - mielai prasom 4u.gif , mes su visa technika busim ir vaikais biggrin.gif wink.gif na televyko tai nevilksiu diedo - bo skalpa man nuims hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:50)
hm...  g.gif  kur ana yr, tiksliau gal galima butu?  g.gif

einant pagrindiniu taku, jei nuo KKI, tai desineje puseje, jei nuo studentu mstl, tai bus kaireje biggrin.gif o ir dvi paparaces su ackarikais ir kinderiais bus paprasta pamatyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 15:53)

einant pagrindiniu taku, jei nuo KKI, tai desineje puseje, jei nuo studentu mstl, tai bus kaireje biggrin.gif o ir dvi paparaces su ackarikais ir kinderiais bus paprasta pamatyt wink.gif

o nuo magnuso tai cia i kuria puse? imeskit katra nors savo tel nr i az man smile.gif gal ir pavysk man snd iki jusu privaziuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 14:49)
, tai kurioj vietoj lieka technika - manau kad antroj biggrin.gif

tai is visu ND bent jau rezultatu -tikrai tas matos mirksiukas.gif kas man irgi gaila, kaip ir tau mirksiukas.gif mirksiukas.gif

zodziu, va isitikinau, kad vis tik as nesuprantu (kazi ir ar suprasiu doh.gif ) kada tinka tas galunes apakpot, kada nelabai unsure.gif ir del erdves doh.gif lotuliukas.gif po keliu pastabu apie ispraudima, pradedu is atstumo bandyt -ale vis tiek ne tas tongue.gif doh.gif kur cia ka pasiskaityt kazi galima -ar cia reik ismokt jaust? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 14:33)
na ta prasme be didelių meninių ieškojimų  blush2.gif
na ta prasme jei bus nuotrauka taurės su fotografo atspindžiu, bus nelabai gerai
na maždaug taip - išmokt kokybiškai nufotografuot stiklą. Ne atspindžius, ne moterį iš stiklo, o patį stiklą.

na ta prasme, zmogaus negali buti tuose ND unsure.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:44)
mojuoji, sakai hihihi.gif PS CS3 extented, kuri as turiu ir dalinau - atidaro ji automatiskai - tiksliau atsidaro atskiras langas pradzioj - ten apdoroji ir tada perseivini i jpg wink.gif

aha tas PS rolleyes.gif bet zinok, man neatidaro schmoll.gif
kazkokia s...Picasa3 atidaro, o PS ne verysad.gif
raso: could not complete your request because it is not the rigth kind of document blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:48)
ner ju sad.gif kazkas turejo verst, ale pasiplove...  unsure.gif

normaliai su ta tema viskas irnesakyk.gif - tik labai siaura ir tiksli - tai visi kaip imanydami dabar renkam info  biggrin.gif  man tai baisiai sunku va taip save i remus ikist hihihi.gif nu bet reiks kazkaip susikaupt smile.gif

hmmm, galiu aš kokią bandyt verst. Kur jas galima rast?

nu jau siaura - pažiūrėk, ir dangoraižiai ir indai, ir bižuterijos krūvos, o dar jei daužyt, tai šukių kiek bigsmile.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 22, 15:49)
tai jau cia pridejai visai "nemeniskus" biggrin.gif nu baikit jus bajerius, a? as net TAIP nemoku, tai ka man daryt - nusisaut? mega_shok.gif as galiu paprasciausia stikla nufotkint ir ka man toliau su juo daryt? - gi netiks jums taip biggrin.gif reikia uzfotosopint nerealiai, tada mazu ir praslysiu, tai kurioj vietoj lieka technika - manau kad antroj biggrin.gif

taigi tikslas ir yra išmokt TAIP smile.gif o koks tada pvz gali būt techninių ND? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:54)
o nuo magnuso tai cia i kuria puse? imeskit katra nors savo tel nr i az man smile.gif gal ir pavysk man snd iki jusu privaziuot smile.gif

o as ir vel neisipaisiusiu i meeta sad.gif.. vis neprisiderinu prie jusu
Atsakyti