Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(ediper @ 2009 04 22, 14:16)
as labai dziaugiuosi,kad stiklas bus vien techniski bigsmile.gif manau taip dar sudetingiau ir naudingiau g.gif tik abejoju ar man kas gausis  hihihi.gif

as tai jau nesuprantu kaip gi paprastai ta stikla nufotografuoti g.gif visos jau i menus palinke biggrin.gif kaip cia persiorentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:18)
va taip zymisi :
user posted image

maniskiam prie greituju mygtuku yra, kituose irgi turetu but...

man mane lievas fotikas bash.gif , neturi SPOT protest.gif

o ka gero duoda AV+/- g.gif
Atsakyti
Rašiau, rašiau ir langas užsidarė mad.gif
Ačiū visiems už komentarus 4u.gif
Duomaos 3 foto patiko
iš SP pvz patiko 1 (užneša į Peperonės stilių) ir 2 labai patiko
Edeva rodos klausė apie exifą? Nžn kiek jis naudingas, nes fotkinta su sena muilinuke (4,3;1/500; iso50)
Dėl stiklinių ND tai visus patikslinimus gal parašykit kas nors prie užduoties fotki.com? Nes čia galima ir nepastebėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 22 balandžio 2009 - 14:25
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 22, 15:22)
man mane lievas fotikas bash.gif , neturi SPOT protest.gif

o ka gero duoda AV+/-  g.gif

nu negali but... g.gif
dar 10 pamokoj is morguefile apie tuos metering mode raso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 22, 15:19)
as tai jau nesuprantu kaip gi paprastai ta stikla nufotografuoti  g.gif  visos jau i menus palinke  biggrin.gif  kaip cia persiorentuoti  g.gif

nzn lotuliukas.gif
o tas stiklas,tai taures,statuleles,langai?... eina sau kaip komplikuotai cool.gif
Atsakyti
Nu sakes neina man niekaip idet fotkes su tuo img jei nori nusisauk gun_bandana.gif (ismeta lentele error.privalote ivesti nuoroda) niekur man jos neina ivest,negalvojau kad toks beviltiskas esu smile.gif dedu fotke kaip iseina smile.gif Kaip sitoj fotkej kadravimas,neperdaug kaires?

http://farm4.static...._1ede8d7d83.jpg
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 15:25)
Nu sakes neina man niekaip idet fotkes su tuo img jei nori nusisauk gun_bandana.gif (ismeta lentele error.privalote ivesti nuoroda) niekur man jos neina ivest,negalvojau kad toks beviltiskas esu  smile.gif  dedu fotke kaip iseina smile.gif Kaip sitoj fotkej kadravimas,neperdaug kaires?

http://farm4.static...._1ede8d7d83.jpg

user posted image
kokia faina nuotrauka wub.gif tik daugiau kairės ir mažiau dešinės
per IMG dėk ir tuos http:// ištrink ir kopink visą nuorodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 22 balandžio 2009 - 14:28
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 15:23)
nu negali but...  g.gif
dar 10 pamokoj is morguefile apie tuos metering mode raso  mirksiukas.gif

tikrai neturi verysad.gif yra evaluatyve, partial ir center-weighted. dabar prisimenu kai skaiciau instrukcija, kartu su kazkuria pamoka, atkreipiau demesi, kad canon 1000D to neturi, o jis siaip labai svarbus blush2.gif g.gif
Papildyta:
A.M, tikrai grazi foto, o modeliuko grozis wub.gif
Atsakyti
Pirmiausia i savaites tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - Saulė biggrin.gif mane cia labiausia domina visokios erdves ir pan? g.gif g.gif (nemoku as to savo vaiko fotkint)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:23)
nu negali but...  g.gif
dar 10 pamokoj is morguefile apie tuos metering mode raso  mirksiukas.gif

Nera tikrai, ir as katik patikrinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 15:25)
Nu sakes neina man niekaip idet fotkes su tuo img jei nori nusisauk gun_bandana.gif (ismeta lentele error.privalote ivesti nuoroda) niekur man jos neina ivest,negalvojau kad toks beviltiskas esu  smile.gif  dedu fotke kaip iseina smile.gif Kaip sitoj fotkej kadravimas,neperdaug kaires?

user posted image

gal ne ta nuroda ten kopinai? flicre eini ant all sizes, tada apacioj esancia antra nuoroda kopint reik, arba spausk desini peles klavisa ir kopink is lenteles nuoroda... ax.gif

nu jau modeliukas wub.gif viskas super - tik necentruok - kirpk desines puses mirksiukas.gif

Bonda ryskumas ir spalvos wub.gif o siaip.. na kaip ten sako - is seimos albuma biggrin.gif tongue.gif

Vasaraite, RamuteS - nu labai keista... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 14:32
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 13:59)
tai su stiklu noriu labiau techninio - parodyt skaidrumą, kad nebūtų fotografo atspindžio stikle ir pan smile.gif

tai nebutinai jis bespalvis? ar butinai? ax.gif g.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 14:04)
šis ND yra techninis. Ir kad jokių menų  cool.gif

lotuliukas.gif nebus taip -dusia jaucia lotuliukas.gif tongue.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:05)

o del temos - tiesiog siulau nebeakcentuoti visokiu zodzio PRADZIAMOKSLIS formu  mirksiukas.gif mokomes ir tiek smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif arba dar nepazenge lotuliukas.gif
Atsakyti