Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

na, va, super gaunas juodam fone dienos apsvietime mano lialius bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tereikejo metering mode nustatymus pakeist is matrix i spot arba center weighted blush2.gif

as cia kazkada uzplaukus durnystei atstaciau gamyklinius parametrus, tai nusimuse visi nustatymai mano blush2.gif reiks dar paskaityt, kodel ten man pagerejo viskas, gal laikinai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Pukės foto albume mano akims visai nieko g.gif neatrodo ji man baisiai peršviesta g.gif
Reikia gal bandyt keist tą Mettering mode? Dėti pvz Spot, kad ekspozicijos matavimui naudotų tą patį tašką į kurį sufokusuota?

A.M kadras gerulis thumbup.gif ir ryškumas koks bigsmile.gif

bonda - depresova saulė liuks thumbup.gif net nesupratau kad ten saulė, galvojau vakarinis menulis smile.gif

Jurina - nemeniška nuotrauka užburė bigsmile.gif Labainoriu tokius spindulius pagaut, ale nesiseka.

Duoma gėrimas su citrinom thumbup.gif tikrai galvojau kad ten gėlė bigsmile.gif o pirma su bernuku tai schmoll.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 22, 14:23)
Aš irgi kol kas be idėjų... Bet pavyzdžių visokių yra.

Na ir t.t. Aišku, mano pvz., gali ir nesutapti su autorės mintimi smile.gif Gal čia reikia tokio tikro stiklo, labiau techninės foto kokybės.

ooooo kokie faini pavyzdžiai wub.gif aš iš tikro tai norėjau labiau techninio ND, nes kūrybinis Kūnas mane baigia į depresiją įvaryt blush2.gif tai su stiklu noriu labiau techninio - parodyt skaidrumą, kad nebūtų fotografo atspindžio stikle ir pan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 22 balandžio 2009 - 14:00
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 13:57)
thumbup.gif  puikiai susitvarkei  thumbup.gif  vyrs koks paiskeites pasirode...  blush2.gif
paskutine i savaites tema tinka  thumbup.gif  rysku, grazu  thumbup.gif  o jau ta pro lektuvo langa..... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
man irgi idomu...  g.gif

Seniai kirpykloje buves uztai ir pasikeites biggrin.gif
Pro lektuva langa buvo pasakisku vaizdu, bet i skrydio viduri apsalo langai ir nieko nebepavyko uzfiksuot verysad.gif
Atsakyti
Atnesu visoms baliona 4u.gif - visoms be isimties, taip pat ir visiems abiems. biggrin.gif Uz tai, kad esat, kad keliat visokiu minciu ir visokiu bangu, kad su jumis nenuobodu ir idomu. friends.gif

Puke, oi cia gera tema iskelei su tuo eksponavimu. Aciu visoms uz pasisakymus, ypac SP uz komentara albume, labai man buvo naudinga. As tai siaip zalio supratimo apie situs reikalus neturiu, butinai reikia daugiau techniniais dalykais pasidomet, nes kai prireiks, bus pssss... biggrin.gif

SP, aciu uz kelias stiklo intrpretacijas. Sadi, prasom daugiau paaiskinimo - ar Baccardi nestuke temai tinka? O Peperoni Surfing? g.gif

Peperoni, as jau anksciau esu sakius, kad reikia tarpines temos. Ir jau tikrai laikas tai padaryti. Gal reiketu ir su pazengusiom susitarti? Atidaryti pradziamoksliu tema, tada kazkaip atitinkamai etapais vadinti mus ir pazengusias (niekas neateina i galva dabar, reikia pagalvoti).

O, matau, Sadi jau atsakius. Bet man vis tiek nelabai aisku, ka reiskia tas "techninis". blush2.gif Turi buti persvieciamas, be atspindziu? g.gif Atsiprasau uz kvailus klausimus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 22 balandžio 2009 - 14:09
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 13:59)
ooooo kokie faini pavyzdžiai  wub.gif aš iš tikro tai norėjau labiau techninio ND, nes kūrybinis Kūnas mane baigia į depresiją įvaryt  blush2.gif tai su stiklu noriu labiau techninio - parodyt skaidrumą, kad nebūtų fotografo atspindžio stikle ir pan smile.gif

Siandien jau bandziau, bet be langu atspindzio niekaip nepavyko, jau ir taip i pati atokiausia kambario kampa ilindau. Kartais puiku kai lagai is visu triju kambario pusiu, o kartais labai liudna darosi verysad.gif
Kiek daug nariu prisijunge bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 22, 15:00)
SP, aciu uz kelias stiklo intrpretacijas. Sadi, prasom daugiau paaiskinimo - ar Baccardi nestuke temai tinka? O Peperoni Surfing?  g.gif

Peperoni, as jau anksciau esu sakius, kad reikia tarpines temos. Ir jau tikrai laikas tai padaryti. Gal reiketu ir su pazengusiom susitarti? Atidaryti pradziamoksliu tema, tada kazkaip atitinkamai etapais vadinti mus ir pazengusias (niekas neateina i galva dabar, rikia pagalvoti).

šis ND yra techninis. Ir kad jokių menų cool.gif
Pvz Baccardi foto pagrindinis objektas yra ne stiklas, o neštukė - netinka.

ooo, jaučiu bus peregzaminavimai? ką kelt į kitą klasę, ką palikt kurso kartot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mantai labiau panašu kad temą galima skelt į tokias "be dūšios" (nu arba be meno suvokimo) ir "su polėkiu" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 14:57)
na, va, super gaunas juodam fone dienos apsvietime mano lialius bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif tereikejo metering mode nustatymus pakeist is matrix i spot arba center weighted blush2.gif

biggrin.gif nu vat norejau klaust, ar nebus matavimas pagal fona pasirinktas... g.gif reiskias viskas liuks smile.gif

reiks man pas tave i svecius vaziuot biggrin.gif del to studijinio fonu ir kitokiu reikalu panaudojimo konsultuotis... ax.gif

------------
kol kas tai sunkiai suvokiu ND - palauksiu pavyzdziu cool.gif biggrin.gif

---------

o del temos - tiesiog siulau nebeakcentuoti visokiu zodzio PRADZIAMOKSLIS formu mirksiukas.gif mokomes ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 14:09
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 13:59)
Pukės foto albume mano akims visai nieko  g.gif  neatrodo ji man baisiai peršviesta  g.gif
Reikia gal bandyt keist tą Mettering mode? Dėti pvz Spot, kad ekspozicijos matavimui naudotų tą patį tašką į kurį sufokusuota?

Sadi, tu tiesiai i 10-uka thumbup.gif oi, pagerejo man nuotaika, vadinas, ne visai beviltsika esu blush2.gif o kiek dar neatradus as to fotiko galimybiu ir nustatymu doh.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 14:04)
šis ND yra techninis. Ir kad jokių menų  cool.gif

o kaip vertinsim tada g.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:05)
reiks man pas tave i svecius vaziuot  biggrin.gif  del to studijinio fonu ir kitokiu reikalu panaudojimo konsultuotis...  ax.gif

galiu idet bendra foto savo fotostudijos lotuliukas.gif nieko ypatingo, skurlis kabo salia lango smile.gif

tai darom galu gale ta myta doh.gif (cia turetu but sypsenele, kur ziuriu savo auto zvilgsniu i visas) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 22, 14:59)
Seniai kirpykloje buves uztai ir pasikeites  biggrin.gif

hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 15:10)
tai darom galu gale ta myta doh.gif (cia turetu but sypsenele, kur ziuriu savo auto zvilgsniu i visas) lotuliukas.gif

nu darom darom cool.gif biggrin.gif

foto tai idek wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 14:12
Nu sakes,tik ieinu i albuma ir eilini kart vos ne infarktas rolleyes.gif oi sunkus bus balsavimas schmoll.gif

as labai dziaugiuosi,kad stiklas bus vien techniski bigsmile.gif manau taip dar sudetingiau ir naudingiau g.gif tik abejoju ar man kas gausis hihihi.gif
Atsakyti
SP, aciu labai 4u.gif
Sadi, toks klausimas del ND blush2.gif , pvz pirma foto kur SP idejo tinkama? g.gif
Ir kas turit canon, kur pas mus fotike ta Mettering mode rasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 22, 15:16)
SP, aciu labai 4u.gif
Sadi, toks klausimas del ND blush2.gif , pvz pirma foto kur SP idejo tinkama? g.gif
Ir kas turit canon, kur pas mus fotike ta Mettering mode rasti blush2.gif

va taip zymisi :
user posted image

maniskiam prie greituju mygtuku yra, kituose irgi turetu but...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 14:26