na, va, super gaunas juodam fone dienos apsvietime mano lialius tereikejo metering mode nustatymus pakeist is matrix i spot arba center weighted
as cia kazkada uzplaukus durnystei atstaciau gamyklinius parametrus, tai nusimuse visi nustatymai mano reiks dar paskaityt, kodel ten man pagerejo viskas, gal laikinai
Pukės foto albume mano akims visai nieko neatrodo ji man baisiai peršviesta
Reikia gal bandyt keist tą Mettering mode? Dėti pvz Spot, kad ekspozicijos matavimui naudotų tą patį tašką į kurį sufokusuota?
A.M kadras gerulis ir ryškumas koks
bonda - depresova saulė liuks net nesupratau kad ten saulė, galvojau vakarinis menulis
Jurina - nemeniška nuotrauka užburė Labainoriu tokius spindulius pagaut, ale nesiseka.
Duoma gėrimas su citrinom tikrai galvojau kad ten gėlė o pirma su bernuku tai
ooooo kokie faini pavyzdžiai aš iš tikro tai norėjau labiau techninio ND, nes kūrybinis Kūnas mane baigia į depresiją įvaryt tai su stiklu noriu labiau techninio - parodyt skaidrumą, kad nebūtų fotografo atspindžio stikle ir pan
Reikia gal bandyt keist tą Mettering mode? Dėti pvz Spot, kad ekspozicijos matavimui naudotų tą patį tašką į kurį sufokusuota?
A.M kadras gerulis ir ryškumas koks
bonda - depresova saulė liuks net nesupratau kad ten saulė, galvojau vakarinis menulis
Jurina - nemeniška nuotrauka užburė Labainoriu tokius spindulius pagaut, ale nesiseka.
Duoma gėrimas su citrinom tikrai galvojau kad ten gėlė o pirma su bernuku tai
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 22, 14:23)
Aš irgi kol kas be idėjų... Bet pavyzdžių visokių yra.
Na ir t.t. Aišku, mano pvz., gali ir nesutapti su autorės mintimi Gal čia reikia tokio tikro stiklo, labiau techninės foto kokybės.
Na ir t.t. Aišku, mano pvz., gali ir nesutapti su autorės mintimi Gal čia reikia tokio tikro stiklo, labiau techninės foto kokybės.
ooooo kokie faini pavyzdžiai aš iš tikro tai norėjau labiau techninio ND, nes kūrybinis Kūnas mane baigia į depresiją įvaryt tai su stiklu noriu labiau techninio - parodyt skaidrumą, kad nebūtų fotografo atspindžio stikle ir pan
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 13:57)
puikiai susitvarkei vyrs koks paiskeites pasirode...
paskutine i savaites tema tinka rysku, grazu o jau ta pro lektuvo langa.....
Papildyta:
man irgi idomu...
paskutine i savaites tema tinka rysku, grazu o jau ta pro lektuvo langa.....
Papildyta:
man irgi idomu...
Seniai kirpykloje buves uztai ir pasikeites
Pro lektuva langa buvo pasakisku vaizdu, bet i skrydio viduri apsalo langai ir nieko nebepavyko uzfiksuot
Atnesu visoms baliona - visoms be isimties, taip pat ir visiems abiems. Uz tai, kad esat, kad keliat visokiu minciu ir visokiu bangu, kad su jumis nenuobodu ir idomu.
Puke, oi cia gera tema iskelei su tuo eksponavimu. Aciu visoms uz pasisakymus, ypac SP uz komentara albume, labai man buvo naudinga. As tai siaip zalio supratimo apie situs reikalus neturiu, butinai reikia daugiau techniniais dalykais pasidomet, nes kai prireiks, bus pssss...
SP, aciu uz kelias stiklo intrpretacijas. Sadi, prasom daugiau paaiskinimo - ar Baccardi nestuke temai tinka? O Peperoni Surfing?
Peperoni, as jau anksciau esu sakius, kad reikia tarpines temos. Ir jau tikrai laikas tai padaryti. Gal reiketu ir su pazengusiom susitarti? Atidaryti pradziamoksliu tema, tada kazkaip atitinkamai etapais vadinti mus ir pazengusias (niekas neateina i galva dabar, reikia pagalvoti).
O, matau, Sadi jau atsakius. Bet man vis tiek nelabai aisku, ka reiskia tas "techninis". Turi buti persvieciamas, be atspindziu? Atsiprasau uz kvailus klausimus.
Puke, oi cia gera tema iskelei su tuo eksponavimu. Aciu visoms uz pasisakymus, ypac SP uz komentara albume, labai man buvo naudinga. As tai siaip zalio supratimo apie situs reikalus neturiu, butinai reikia daugiau techniniais dalykais pasidomet, nes kai prireiks, bus pssss...
SP, aciu uz kelias stiklo intrpretacijas. Sadi, prasom daugiau paaiskinimo - ar Baccardi nestuke temai tinka? O Peperoni Surfing?
Peperoni, as jau anksciau esu sakius, kad reikia tarpines temos. Ir jau tikrai laikas tai padaryti. Gal reiketu ir su pazengusiom susitarti? Atidaryti pradziamoksliu tema, tada kazkaip atitinkamai etapais vadinti mus ir pazengusias (niekas neateina i galva dabar, reikia pagalvoti).
O, matau, Sadi jau atsakius. Bet man vis tiek nelabai aisku, ka reiskia tas "techninis". Turi buti persvieciamas, be atspindziu? Atsiprasau uz kvailus klausimus.
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 13:59)
Siandien jau bandziau, bet be langu atspindzio niekaip nepavyko, jau ir taip i pati atokiausia kambario kampa ilindau. Kartais puiku kai lagai is visu triju kambario pusiu, o kartais labai liudna darosi
Kiek daug nariu prisijunge
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 22, 15:00)
Peperoni, as jau anksciau esu sakius, kad reikia tarpines temos. Ir jau tikrai laikas tai padaryti. Gal reiketu ir su pazengusiom susitarti? Atidaryti pradziamoksliu tema, tada kazkaip atitinkamai etapais vadinti mus ir pazengusias (niekas neateina i galva dabar, rikia pagalvoti).
Peperoni, as jau anksciau esu sakius, kad reikia tarpines temos. Ir jau tikrai laikas tai padaryti. Gal reiketu ir su pazengusiom susitarti? Atidaryti pradziamoksliu tema, tada kazkaip atitinkamai etapais vadinti mus ir pazengusias (niekas neateina i galva dabar, rikia pagalvoti).
šis ND yra techninis. Ir kad jokių menų
Pvz Baccardi foto pagrindinis objektas yra ne stiklas, o neštukė - netinka.
ooo, jaučiu bus peregzaminavimai? ką kelt į kitą klasę, ką palikt kurso kartot? Mantai labiau panašu kad temą galima skelt į tokias "be dūšios" (nu arba be meno suvokimo) ir "su polėkiu"
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 14:57)
na, va, super gaunas juodam fone dienos apsvietime mano lialius tereikejo metering mode nustatymus pakeist is matrix i spot arba center weighted
nu vat norejau klaust, ar nebus matavimas pagal fona pasirinktas... reiskias viskas liuks
reiks man pas tave i svecius vaziuot del to studijinio fonu ir kitokiu reikalu panaudojimo konsultuotis...
------------
kol kas tai sunkiai suvokiu ND - palauksiu pavyzdziu
---------
o del temos - tiesiog siulau nebeakcentuoti visokiu zodzio PRADZIAMOKSLIS formu mokomes ir tiek
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 13:59)
Pukės foto albume mano akims visai nieko neatrodo ji man baisiai peršviesta
Sadi, tu tiesiai i 10-uka oi, pagerejo man nuotaika, vadinas, ne visai beviltsika esu o kiek dar neatradus as to fotiko galimybiu ir nustatymu
QUOTE(Sadi @ 2009 04 22, 14:04)
šis ND yra techninis. Ir kad jokių menų
o kaip vertinsim tada
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 14:05)
reiks man pas tave i svecius vaziuot del to studijinio fonu ir kitokiu reikalu panaudojimo konsultuotis...
galiu idet bendra foto savo fotostudijos nieko ypatingo, skurlis kabo salia lango
tai darom galu gale ta myta (cia turetu but sypsenele, kur ziuriu savo auto zvilgsniu i visas)
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 22, 14:59)
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 04 22, 15:10)
tai darom galu gale ta myta (cia turetu but sypsenele, kur ziuriu savo auto zvilgsniu i visas)
nu darom darom
foto tai idek
Nu sakes,tik ieinu i albuma ir eilini kart vos ne infarktas oi sunkus bus balsavimas
as labai dziaugiuosi,kad stiklas bus vien techniski manau taip dar sudetingiau ir naudingiau tik abejoju ar man kas gausis
as labai dziaugiuosi,kad stiklas bus vien techniski manau taip dar sudetingiau ir naudingiau tik abejoju ar man kas gausis
SP, aciu labai
Sadi, toks klausimas del ND , pvz pirma foto kur SP idejo tinkama?
Ir kas turit canon, kur pas mus fotike ta Mettering mode rasti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 22, 15:16)
SP, aciu labai
va taip zymisi :
maniskiam prie greituju mygtuku yra, kituose irgi turetu but...