Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis - 28 tema

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 22, 11:44)
Gal stiklo temai kas kokiu minciu mesteltu blush2.gif  g.gif

Aš irgi kol kas be idėjų... Bet pavyzdžių visokių yra.

user posted image
Mario Tarello

user posted image
Amsterdamned

user posted image
Reciprocity

user posted image

Maistora

Na ir t.t. Aišku, mano pvz., gali ir nesutapti su autorės mintimi smile.gif Gal čia reikia tokio tikro stiklo, labiau techninės foto kokybės.

Dar ir veidrodis galėtų būti. Bet čia jau reiktų visiškai atskiros temos smile.gif
user posted image
Gary Isaacs' photos
Atsakyti
noriu dabar garsiai pamastyt.... ax.gif

mums tikrai reiktu kazka galvot su tuo temu pavadinimu... ax.gif nu zinokit nebe pradziamokslis cia (mano giliu isitikinimu...) ... g.gif

ir mes jau po truputi pradedam klaidint zmones savo tuo pavadinimu... ax.gif pradedam nebeturet kantrybes su tuo pirmuoju abc... ax.gif ir zmogui, kuris vakar nusipirko fotika, padariusiam ND ir iejusiam i ND albuma gali lengvai galva apsisukt... biggrin.gif

gal dar kas turi kokiu pamastymu sita linkme...

------------

SP kokios fainos idejos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 13:32
Aš tai jaučiuosi dar gera pradžiamoksle. Turiu omeny - tehcninę pusę (apšvietimą, visus ten nustatymus ypatingesniais atvejais ir pan.). Be abejo, savo fotoaparatą pažįstu, tai nesu visai žalia, bet kai paskaitau kaip čia merginos aiškinasi kokį nors techninį dalyką - tai tikrai "blondinė ir dar filologė". Be abejo, čia mano problema, kad neneriu giliau, bet matyt esu planktoniškos prigimties smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 22 balandžio 2009 - 13:34
pazengusios pradziamoksles lotuliukas.gif ir veplos pradziamoksles, neperskaiciusios normaliai instrukcijos ir nesusitvarkancios su parametrais (cia as) lotuliukas.gif

Valetta, o tave tai buvau priskyrus antrajai vietai, kaip ir daugelis turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 13:30)
gal dar kas turi kokiu pamastymu sita linkme...

Pritariu drinks_cheers.gif Bent jau ND kad patekti cia, yra visai is kitos operos ka jus cia isdarinejat (as butent dabar apie "kuna" tongue.gif ) Nesueina galai.... stojamieji ND apie elementarius supratimus, o konkursiniu ND ispildymas ohoho koks cool.gif Gal reiketu stojamosius ND pakeisti i labiau kurybinius rolleyes.gif Ir tikrai vertetu tom "kurios vakar nusipirko fotikus" atidaryti nauja tema, kitos iseities nematau. O sita tema tikrai ne "pradziamokslis" schmoll.gif Toli grazu jau nebe, bent jau mano tikros pradziamoksles akimis ziurint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 balandžio 2009 - 13:42
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 22, 14:33)
Aš tai jaučiuosi dar gera pradžiamoksle. Turiu omeny - tehcninę pusę (apšvietimą, visus ten nustatymus ypatingesniais atvejais ir pan.). Be abejo, savo fotoaparatą pažįstu, tai nesu visai žalia, bet kai paskaitau kaip čia merginos aiškinasi kokį nors techninį dalyką - tai tikrai "blondinė ir dar filologė". Be abejo, čia mano problema, kad neneriu giliau, bet matyt esu planktoniškos prigimties smile.gif

Saules Puga - nu Tu savam stiliui biggrin.gif

o apsvietimai man irgi mistika dar ... ax.gif bet su jais ko gero visa likusi gyvenima bus ka mokytis... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 balandžio 2009 - 13:44
Aciu uz pirmos fotkes komentarus smile.gif man paciam maiso tas antras planas,bet yra kaip yra...

Baccardi, kai sita fotke dariau neturejau nei zalio supratimo apie kadravima ax.gif

Jurina, man tavo nuotrauia super thumbup.gif

O kai keliat nuotrauka is Flicr is kur kopinat nuoroda is html ar url nes pirma fotke keliant nepavyko man normaliai ikelt?
Atsakyti
QUOTE(A.M @ 2009 04 22, 14:39)
Aciu uz pirmos fotkes komentarus  smile.gif  man paciam maiso tas antras planas,bet yra kaip yra...

Baccardi, kai sita fotke dariau neturejau nei zalio supratimo apie kadravima  ax.gif

Jurina, man tavo nuotrauia super  thumbup.gif

O kai keliat nuotrauka is Flicr is kur kopinat nuoroda is html ar url nes pirma fotke keliant nepavyko man normaliai ikelt?

A.M - kopini is ten url, ir tada cia atsidares zinutes rasymo langa virsuj rasi zyme IMG, tai va ta mygtuka spaudi ir ikopini ten ta url wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 22, 12:41)
A.M - kopini is ten url, ir tada cia atsidares zinutes rasymo langa virsuj rasi zyme IMG, tai va ta mygtuka spaudi ir ikopini ten ta url wink.gif

ok aiskus dabar smile.gif
Atsakyti
Jau sukuriau albumuka, galit eit pasiziuret. Zinoma nieko ten ypatingo, miestuose visiskai nera kaziuret o tuo labiau fotografuot, ten reikia vaziuot gamta grozetis,o mums pasitaike nelabai tam tinkamas metas, arba reikia vasara arba ziema vaziuot. taio pagrinde nuotraukose vaikai besidziaugiantis kiekvienu sniego kupsteliu biggrin.gif Jie pas mane praktiskai visai nemato ziema sniego verysad.gif
Atsakyti
as del nauju ND turiu kl blush2.gif - tai va ar tas stiklas turi but butinai skaidrus/na bespalvis, ar gali but bet koks? g.gif zodizu, biski reiktu kokio tai praaiskinimo blush2.gif biggrin.gif blondinei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 04 22, 14:51)
Jau sukuriau albumuka, galit eit pasiziuret. Zinoma nieko ten ypatingo, miestuose visiskai nera kaziuret o tuo labiau fotografuot, ten reikia vaziuot gamta grozetis,o mums pasitaike nelabai tam tinkamas metas, arba reikia vasara arba ziema vaziuot. taio pagrinde nuotraukose vaikai besidziaugiantis kiekvienu sniego kupsteliu  biggrin.gif Jie pas mane praktiskai visai nemato ziema sniego  verysad.gif

thumbup.gif puikiai susitvarkei thumbup.gif vyrs koks paiskeites pasirode... blush2.gif
paskutine i savaites tema tinka thumbup.gif rysku, grazu thumbup.gif o jau ta pro lektuvo langa..... wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 04 22, 14:53)
as del nauju ND turiu kl blush2.gif  - tai va ar tas stiklas turi but butinai skaidrus/na bespalvis, ar gali but bet koks? g.gif  zodizu, biski reiktu kokio tai praaiskinimo blush2.gif  biggrin.gif blondinei blush2.gif

man irgi idomu... g.gif
Atsakyti