QUOTE(Fruzina @ 2009 12 17, 14:12)
Na žmogui patarti kreiptis į VDI reikia labai apgalvotai. Na gerai patariam kreiptis. Ateis VDI ir ką padarys, lieps įjungti šildytuvą, įjungs darbdavys, klausimas kiek ilgai toje įmonėje dirbs tas kuris apskundė lieka atviras? Aš nesakau, kad tylėt reikia, bet skundimu tiesiog neišspręsi problemos, greičiau nukentėsi pats. Aš patarčiau geriau ieškotis kito darbo, o ne skūsti.
QUOTE(Marija5 @ 2009 12 17, 14:26)
Klausimas buvo aiškus. "Kur kreiptis?" Tokius klausimus sprendžia VDI.
Aš neskaitau tarp eilučių.
Jau ne kartą rašiau, koks klausimas toks ir atsakymas.
Be abejo problemos sprendimo būdas turi buti labai apgalvotas, kad po to nenudegtum.
Aš kai kreipiuosi patarimo, jį gavus, apsvarstau visas galimybes.
Galima ieškotis darbo, galima šiaip išeiti iš darbo ir eiti į darbo biržą, galima dirbti tokiose sąlygose, galima pasikalbėti gražiai su darbdaviu, galima eiti į VDI.
Aš neskaitau tarp eilučių.
Jau ne kartą rašiau, koks klausimas toks ir atsakymas.
Be abejo problemos sprendimo būdas turi buti labai apgalvotas, kad po to nenudegtum.
Aš kai kreipiuosi patarimo, jį gavus, apsvarstau visas galimybes.
Galima ieškotis darbo, galima šiaip išeiti iš darbo ir eiti į darbo biržą, galima dirbti tokiose sąlygose, galima pasikalbėti gražiai su darbdaviu, galima eiti į VDI.
Dėkui labai. Norėjau sužinoti kur kreitis ir ar galima tokią situaciją kaip nors pakeisti. Bet pati pasiskaičiau ir Jūsų dėka išvada: arba reikia susitaikyti su esamomis darbo sąlygomis, arba nedirbti. (man kartu ir savęs gaila, nes man 25, o sąnariai kaip pensininkės, bet kartu ir kitos išeities nėra)