QUOTE(voveriukstis @ 2009 06 28, 09:33)
gal geriau jums būti atostogose tol kol vaikui sueis 3 metai. tuomet manau išeitinė priklausys vis viena, jei įmonė bankrutuos, gal net gi ir naudingiau gausis. o jei šiuo metu laukiatės, tai būtinai turėsite susirasti kitą darbą, jei espėsite išeiti į dekretą dabartiniame darbe, nes išeinant į dekretą būtina būti dirbančiai
QUOTE(AsJa @ 2009 06 28, 22:20)
O šiuo atveju šitas str, netaikomas?
4. Moteriai, atleistai iš darbo nėštumo metu arba nėštumo ir gimdymo atostogų metu dėl įmonės, įstaigos, organizacijos likvidavimo ar bankroto, taip pat dėl to, kad pasibaigė terminuotos darbo sutarties terminas arba Valstybės tarnybos įstatyme, Valstybės politikų ir valstybės pareigūnų darbo apmokėjimo įstatyme ir Teisėjų atlyginimų įstatyme nurodytų asmenų paskyrimo į pareigas terminas ar įgaliojimų laikas, ir turinčiai šio straipsnio 1 dalyje nurodytą ligos ir motinystės socialinio draudimo stažą, motinystės pašalpa mokama šio įstatymo 17 straipsnyje nustatyta tvarka.
o kur jus radot si str.?
o dar klausimelis.
Parasiau, kad griztu i darba nuo liepos 7 d., bet aisku jie man siulys kompensacija, is dalies man geriau. Nes susiradau jau kita darba ir nuo rytojaus mane jau nori darbinti, o as dar is ano neisejus
Ka man daryt? Ar gali mane jau darbinti naujas darbdavys?