Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

merginos pasidalinkit pasiekimai, kiek "metu " atsikratėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 10 09, 11:19)
merginos pasidalinkit pasiekimai, kiek "metu " atsikratėt  blush2.gif

Aš nežinau ar atsikračiau ar ne, darau, kad patinka. Yra smulkių raukšliukių nuo mimikos, t.y. šypsenos, bet man tai dzin. Aš nekreipiu dėmesio. Nesu pametusi galvos dėl raukšlių. Bet va jauniems vyrams, t.y. vyrmas apie 25 metų, tenka įrodinėti, kad esu gerokai už juos vyresnė.
Atsakyti
thumbup.gif

bet ar tai joga padejo, ar Jus tiesiog gerai atrodote? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 10 09, 16:01)
thumbup.gif

Ji taip spinduliuoja gerumu, meile, kad visus tarsi saulytė apšviečia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 10 09, 17:01)
thumbup.gif

O kaip dabar patikrinti? A? hihihi.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 09, 17:06)
Ji taip spinduliuoja gerumu, meile, kad visus tarsi saulytė apšviečia smile.gif

Dėkui, vaižgante 4u.gif Aš tikrai norėčiau būti saulyte, ta ne per daug kaitria ax.gif
Atsakyti
Kai susiformuos Kauno jogos studijoj veido jogos megeju grupe, butinai lankysiu, labai mane sudomino sitas dalykelis. flirt.gif
Atsakyti
Sveukutes,
Labiausiai man patinka CAROLE MAGGIO pratimai ,ir as noreciau taip atrodyti, kai man bus 63metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 10 09, 11:19)
merginos pasidalinkit pasiekimai, kiek "metu " atsikratėt  blush2.gif

neatskračiau, manau, nes ir nereikia dar smile.gif
juk veido joga skirta ne vien raukšlėms atsikrayti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tai super dalykas,. bet kokio amžiaus žmonėms, su bet kokiais tikslais smile.gif

tikrąja to žodžio prasme imi jausti savo veidą wub.gif
Atsakyti
Kaip sekasi sportuoti :ax:Gal kam idomu, yra apie veido joga knyga , tik ji rusu kalba(bent as ja turiu rusu kalba), turetu buti rusisku knygu knygynuose.
As jau greit kulturiste tapsiu bigsmile.gif , per diena darau n-kartu, jau skauda visa veida blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2009 10 14, 11:19)
Kaip sekasi sportuoti :ax:Gal kam idomu, yra apie veido joga knyga , tik ji rusu kalba(bent as ja turiu rusu kalba), turetu buti rusisku knygu knygynuose.
As jau greit kulturiste tapsiu bigsmile.gif , per diena darau n-kartu, jau skauda visa veida blush2.gif

Gal gali parasyti knygos autoriu ir pavadinima?
Atsakyti
Blogiausia,kad negaliu parasyti tos knygos autores, nes as ja atsisvieciau be titulinio lapo, o tai buvo pries metus. Tik zinau, kad autore amerikiete ir ta knyga yra pirkta rusu knygyne.
Atsakyti
na reikes ir man pabandyti ax.gif mirksiukas.gif labai jau cia isgirta thumbup.gif
Atsakyti