tai as nieko ir nesakau, siaip pamasciau, kad pradzioj kol yra uzsidegimas yra vienaip, o kaip tada, kai pabosta? Skaiciau trenere veido jogos rase, gal galetu pakomentuot?
ir kaip sekasi merginos? as darau irgi karts nuo karto, svaite dariau saziningai,o po to prie progos irgi rezultatu nematau reiktu susiimti
QUOTE(gilumine @ 2009 07 16, 20:34)
nuo šiandien darau po 2 kartus po 30 min, ryte ir prieš miegą
Oho, greit patapsi veido kulturiste Man neiseina tiek laiko skirt. Isivaizduoju, kad efektas turetu buti labai pastebimas po tokiu treniruociu
aš tai visą dieną darau tuos pratimus:DDD sedžiu prie pc ir maivaus. automatiškai gaunas, netrugdo man
rezultatai yra.
rezultatai yra.
QUOTE(Marla @ 2009 07 16, 23:13)
tai as nieko ir nesakau, siaip pamasciau, kad pradzioj kol yra uzsidegimas yra vienaip, o kaip tada, kai pabosta? Skaiciau trenere veido jogos rase, gal galetu pakomentuot?
Veido pratimai salia viso savo naudingumo, duoda dar ir kitokia nauda, kuria asmeniskai vertinu, kaip "susirandi kune veida" - kuomet pratimu pagalba ismokstama pajusti ir valdyti atskirus raumenis ar ju grupes. Tuomet, net ir kasdieninese mimikose pradedate juos kitaip "naudoti". Syki pradejes negali sustoti ) Galima pasakyti, kad kasdienybeje, naturaliomis emocijomis isreiksti, tarsi imate nevalingai sportuoti. Nors ir nebeatliekate reguliariai veido pratimu, taciau Jus jau pajungiate juos tam tikroms mimikoms.
Staigu raumenu suglebima gali salygoti tik ivairios patologines bukles, bendros kuno ligos, bet ne tinginukas pasimaivyti pries veidrodi
http://www.youtube.c...h?v=isLJ024EdMA
ir ten toliau rasite dar daugiau
aš ką tik pora pabandžiau tai nežinau ar bus kada koks efektas, bet jau kaip smagu puikus vaistas truputi pražvalėti
ir ten toliau rasite dar daugiau
aš ką tik pora pabandžiau tai nežinau ar bus kada koks efektas, bet jau kaip smagu puikus vaistas truputi pražvalėti
QUOTE(svete @ 2009 07 17, 21:01)
Oho, greit patapsi veido kulturiste Man neiseina tiek laiko skirt. Isivaizduoju, kad efektas turetu buti labai pastebimas po tokiu treniruociu
na tuoj svorius pradėsiu kilnot veidu
vat dabar ir aš laiko nebeturiu tiek, tiesiog tuo momentu buvo laisvesnis rgafikas, bet stengiuos neapsileisti
Papildyta:
QUOTE(a-class @ 2009 07 17, 21:44)
Veido pratimai salia viso savo naudingumo, duoda dar ir kitokia nauda, kuria asmeniskai vertinu, kaip "susirandi kune veida" - kuomet pratimu pagalba ismokstama pajusti ir valdyti atskirus raumenis ar ju grupes. Tuomet, net ir kasdieninese mimikose pradedate juos kitaip "naudoti". Syki pradejes negali sustoti ) Galima pasakyti, kad kasdienybeje, naturaliomis emocijomis isreiksti, tarsi imate nevalingai sportuoti. Nors ir nebeatliekate reguliariai veido pratimu, taciau Jus jau pajungiate juos tam tikroms mimikoms.
Staigu raumenu suglebima gali salygoti tik ivairios patologines bukles, bendros kuno ligos, bet ne tinginukas pasimaivyti pries veidrodi
tie, kad ir mėgėjiški, bet gana intensyvūs pasimaivymai tikrai davė "apčiuopiamos" naudos, kai visiškai neturėjau laiko ir teko nutraukt viską kažkur porai savaičių pasiliekant su minimaliu "apšilimu" ryte (ir tai ne visada) - rezultatai niekur nedingo, o svarbiausia nedingo tas komforto savame veide pojūtis, jei galima taip apibūdinti.
o kur dar daug gražesnė lūpų forma, veido kontūras + išraiškingesnės, gražesnės, turtingesnės kasdieninės mimikos
QUOTE(Motinėlė @ 2009 08 13, 14:59)
Labas. Noriu ir aš prisijungti . Pabandžiau - super sportas. Tik reikia atsirinkti pratimus, kad nereikėtų prie kompo nuolat sėdėt - ir pirmyn. Čia tai temelė
sveika prisjungusi
geriau vieną kartą pasėdėti ilgėliau prie kompo ir įsiminti ar nusirašyti, nei kas kartą ieškoti
QUOTE(Motinėlė @ 2009 08 13, 21:17)
Aga. Atsisėdau mokintis. Ir veidrodį pasistačiau prieš save.
aš visada prieš veidrodį darau