Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

QUOTE(Swar @ 2009 05 30, 14:33)
user posted image

O pavyzdžiuj šita poza ar bet kuri kita, kuri raukšlina kaktą - taip nepadaro raukšlių??? Aš ir šypsantis ir betkokę kitą veido išraišką atliekant nejudinu visai kaktos raumenų - tai kai oda nejuda tai tikiu taip ir raukšlių neatsiras, o čia atvirkščiai... visą ta odą judina pirmyn atgal, tai nesuprantu ar aš gerai ar blogai darau sad.gif paaiškinkit kodėl ją visą raukšlėjant gali padėti nuo raukšlių??

Del sio pratimo nesu tikra. Bet raso, kad reikia isplesti akis. Kiek ziuriu tai nelabai tie pratimai liecia kakta. As irgi stengiuosi tos kaktos neraukyti be reikalo
Atsakyti
Nezinau, kaip yra is tiesu, bet kai atliekama ta liuto poza su iskistu liezuviu, tai principas yra sutraukt, o po to istempti raumeni. Juk kai darom pvz. pilvo preso pratimus, suglebusi pilvo oda pasitempia, nes po ja issivysto raumuo. O juk turetu labiau susirauksleti, kai darom atsilenkimus, nes lankstomes ir ta pilvo oda kaip armonika susitraukineja g.gif
Atsakyti
tokia mimika zinokit ir nuotaika pakelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnX @ 2009 06 02, 22:53)
tokia mimika zinokit ir nuotaika pakelia biggrin.gif

Bet kokia mankšta ar masažas pakelia nuotaiką smile.gif
Atsakyti
Veikia! thumbup.gif
Atsakyti
kiek laiko darot? kokie rezultatai matosi?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 06 27, 13:41)
kiek laiko darot? kokie rezultatai matosi?

Mage, o tu darai? Idomu, kaip sekas ir ar kas matosi?
As tai darau kas pora dienu, bet pastebejau, kad jei padarau ilgesnes pertraukas, tas rezultatas nebe toks akivaizdus. Siaip visas veido konturas pagrazeja
Atsakyti
merginos padekit! su anglu kalba... tragedija. Paziurejau, pabandziau, tik va niekaip nesuprantu kiek laiko reikia viena pratimuka daryti???? Gal kas gali verteja pabuti??? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 29, 17:30)
Dabar jau svajoju apie gerą išsamų DVD su visais reikalingiausiais pratimais.  ax.gif

Sveikos merginos, labai nustebau aptikusi Jusu sita diskusija. esu veido jogos trenere, ta pati, kuria om.lt puslapio nuotraukoje matote. Spaudziu rankas ir labai dziaugiuosi, kad domites siuo naturaliu grozio palaikymo budu. jeigu iskils kokiu klausimu, drasiai rasykite! asta
Atsakyti
QUOTE(a-class @ 2009 07 07, 17:16)
Sveikos merginos, labai nustebau aptikusi Jusu sita diskusija. esu veido jogos trenere, ta pati, kuria om.lt puslapio nuotraukoje matote. Spaudziu rankas ir labai dziaugiuosi, kad domites siuo naturaliu grozio palaikymo budu. jeigu iskils kokiu klausimu, drasiai rasykite! asta

O Asta, kaip puiku kad mus atradai! Idomu viskas nuo A iki Z. Gal kokiu pratimu ar patarimu ar nuorodu galetumet imesti bigsmile.gif 4u.gif
Mane labai domina pratimai akiu zonai, nes ju internete beveik nera (ar neradau) ir dar noretusi daugiau pratimu sypsenos raukslelem nuo nosies iki lupu. Padeda tas triusio nosies pratimas bet noriu dar ko nors.

Viskas laba idomu - parasyk, kaip pradejai dometis ta veido joga, kokie rezultatai, zodziu, klok viska, laukiam issizioje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 07 08, 22:16)
O Asta, kaip puiku kad mus atradai! Idomu viskas nuo A iki Z. Gal kokiu pratimu ar patarimu ar nuorodu galetumet imesti  bigsmile.gif  4u.gif
Mane labai domina pratimai akiu zonai, nes ju internete beveik nera (ar neradau) ir dar noretusi daugiau pratimu sypsenos raukslelem nuo nosies iki lupu. Padeda tas triusio nosies pratimas bet noriu dar ko nors.

Viskas laba idomu - parasyk, kaip pradejai dometis ta veido joga, kokie rezultatai, zodziu, klok viska, laukiam issizioje  bigsmile.gif

Veido jogos pratimus skirstau i dvi rusis: dinaminius ir statinius. Pradedancioms lengviausia yra atlikti dinaminius pratimus (panasiai kaip visoje jusu diskusijoje vis yra paminimi), bet po truputi ivaldzius si pratimu mena zymiai didesni efekta palieka statiniai pratimai (itampos raumenyje laikymas, o ne judesys <sutraukt raumeni / atpalaiduoti>) kur apie tai pasiziureti internete patarti negaliu, pati siu dalyku mokiausi kursuose Meksikoj, studijavau knygose ir is parsisiustu dvd. Ilgainiui kazka savo pavyko sukurti:)

virsutiniams vokams pratimas geras toks: pirstais pakeliate antakius i virsu, tada stipriai merkiate akiu vokus, o akimis ziurite i virsu (per uzmerktus vokus). nznau ar aisku kas nors; nelabai isivaizduoju kaip aprasyti pratimus ju neparodant smile.gif)) o dvd dar tik filmuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a-class @ 2009 07 09, 15:16)
nelabai isivaizduoju kaip aprasyti pratimus ju neparodant smile.gif))  o dvd dar tik filmuoju smile.gif

Viskas aisku su tais vokais 4u.gif . Prasom daugiau wink.gif O kurie pratimai patys efektyviausi? Mielai ateiciau i kursus, bet kad gyvenu laaabai toli.
Atsakyti