na kaip sekasi merginoms? ar jau grazejat
Sveikos mamytes. Ikisiu ir as savo trigrasi Pries kelias dienas visai netycia radau sia tema. Saindien antra diena kaip sekmingai tampausi pries veidrodi Kolkas reziltatai lygus "0" bet tikiuosi po savaiteles siokius tokius pakitimus pastebeti Man 37 ir apie akis esu jau susiledusi botoxa. Tesiog norisi stangresnes odos .....
QUOTE(Pamiske @ 2009 05 27, 18:59)
Tesiog norisi stangresnes odos .....
Pati oda kazin ar stangreja - cia esme, kad dirba po oda esantys raumenukai, kurie neleidzia odai suglebti, o pratimu metu lengviau pasisalina toksinai, oda gauna deguonies ir taip toliau -visi sporto privalumai. Esme cia yra kantrybe ir nuoseklumas, jei norit ilgalaikiu rezultatu.
O trumpalaikis rezultatas irgi yra - pabandziau po darbo padaryti, kai jau visa pajuodus, tai po kokiu 20 min visai kitaip atrodau, kaip normalus zmogus. Taigi, tinka ir kaip ekstrine priemone greitai pasigrazinti pries vakaruskas.
Siaip as stengiuosi kas vakara padaryti nors po kelis pratimukus, kai nusivalau makiaza.
Ar radot dar kokiu pratimu kuri nors?
Pratimukas "O"
Cia klipuko pabaigoj rodo toki nebloga pratima su O raide, paziurekit iki galo. Tai moteriai, kuri veda kursa 50 metu. Dieve, kaip ir as noreciau taip atrodyt 50 metu
QUOTE(svete @ 2009 05 27, 21:51)
Ačiū
QUOTE(Pamiske @ 2009 05 28, 11:07)
Mimikos tai geros
Kiek suprantu, visa tai reikia daryti žiūrint į veidrodį, kad naujų raukšlių neprisidarytum
O pavyzdžiuj šita poza ar bet kuri kita, kuri raukšlina kaktą - taip nepadaro raukšlių??? Aš ir šypsantis ir betkokę kitą veido išraišką atliekant nejudinu visai kaktos raumenų - tai kai oda nejuda tai tikiu taip ir raukšlių neatsiras, o čia atvirkščiai... visą ta odą judina pirmyn atgal, tai nesuprantu ar aš gerai ar blogai darau paaiškinkit kodėl ją visą raukšlėjant gali padėti nuo raukšlių??
Girdėjau, kad ir ant pagalvės miegoti yra negerai- raukšlėjasi veido oda...
Sudomino
Beveik savaite jau adrau pratimus Tikrai pastebiu rezultatus ! Nezymus, gal pastebimi tik man vienai, bet tai jau pakelia nuotaika Labiau isryskejo veido konturas ( aisku oda nebuvo nukarusi kaip buldogo ) bet rodos lyg ja kas truputi patempe. Liuks
Siūlau pabandyti tarti balsius. Vakar pabandžiau, prieš veidrodį stovėdama