Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

QUOTE(UltraV @ 2013 12 11, 21:35)
Gal man galėtumėte savo žinutę į az nusiusti. Arba pakeitus stiliu pakartoti

Viena narė neseniai buvo čia nurodžiusi Facebook'e esančią grupę, kurios tematika atitinka šią mūsų temą. Ten perskaičiau mintį, kad dabar internete gausu patarimų, kaip įvairiomis grimasomis galima atsikratyti raukšlių ir lyginti veido odą, bet grupės autorė nepataria tuo užsiimi visiškai savarankiškai, nes ne kiekvienai tinka vienodi pratimai, nepasitarus su profesionalu, galima pertempti veido raumenis ir t.t. Mane tai kiek išgąsdino, todėl ir išreiškiau savo abejones čia. Panašiai ir rašiau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na, veido fitnesso veteranės, pasidalinkite įspūdžiais, ar reikalai su veido odos stangrumu ir pan. eina geryn?
Kaip su valingumu, ar nenusvyra rankos po savaitės ar kitos? smile.gif
ir kuri technika pasitvirtino?smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaires :-)
Parekomenduokit koki gera pratimeli skruostus/zandukus pakelt ir, nzn kaip lietuviskai pavadint ta vieta, nosagubkas pataisyt :-)
"Darbuojuos" beveik kasdien, turiu pratimu toms vietom, bet noretusi ir kitokius ismegint, gal veiksmingesni butu...
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2014 04 19, 18:45)
Sveikos mergaires :-)
Parekomenduokit koki gera pratimeli skruostus/zandukus pakelt ir, nzn kaip lietuviskai pavadint ta vieta, nosagubkas pataisyt :-)
"Darbuojuos" beveik kasdien, turiu pratimu toms vietom, bet noretusi ir kitokius ismegint, gal veiksmingesni butu...

man sitie patinka Face yoga
Atsakyti
Vėl užsiėmiau veido joga 4u.gif Tik šį kart rimčiau, bandau kasdien po truputį daryti biggrin.gif Žiūrėsiu kas gausis ax.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte rekomenduoti pratimų paakiams? blush2.gif Problema - tamsūs, tokie kaip "įdubę" paakiai, nu žodžiu gilūs, del krentančio šešėlio atrodo dar tamsesni. Ar šitą problemą išspręstų tik filleriai? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meddetka @ 2015 03 17, 02:19)
Gal galėtumėte rekomenduoti pratimų paakiams?  blush2.gif  Problema - tamsūs, tokie kaip "įdubę" paakiai, nu žodžiu gilūs, del krentančio šešėlio atrodo dar tamsesni. Ar šitą problemą išspręstų tik filleriai? sad.gif

Man tai patinka šie pratimai, čia yra visam veidui, gal kas tiks smile.gif Aš tai daugiausia juos darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 17, 10:19)
Man tai patinka šie pratimai, čia yra visam veidui, gal kas tiks smile.gif Aš tai daugiausia juos darau smile.gif

Aciu 4u.gif jau pora kart padariau biggrin.gif kaip jum paciai sitie pratimai, yra efektas?
Atsakyti
Kiek tai Carole Maggio metų? Man tai ji labai nekaip atrodo, anaiptol ne pavyzdys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 21, 04:03)
Kiek tai Carole Maggio metų? Man tai ji labai nekaip atrodo, anaiptol ne pavyzdys g.gif

68 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 03 21, 17:28)

Bet kai video darė, turbūt dar tiek nebuvo? g.gif
Atsakyti

Aš  jau nuo 2011 metų darau pratimus, pagal savo nuosavą programą, greit jau septintą dešimtį pradėsiu gyventi, o  į mane gatvėje nepažystami vyrai, "mergyt" :hmm:  kreipiasi. Moterys tai šiek tiek "objektyviau" amžių įvertina.

Bet geriausiai, neatrodyti nei per jaunai, nei per senai. Svarbu atrodyti pagal savo amžių, bet reikia atrodyti gerai. :mirksiukas:

Atsakyti