Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

as jau kokias 5 dienas darau ( ne kasdien, kas antra kazkur) rezultatu nematau, nors nezinau ko ir tiketis smile.gif
Atsakyti
Magas, tai tik trys dienos dar biggrin.gif
Kai darai pratimus, ar jauti, kaip susyla ir isitempia veido raumenys? Jei nieko nejauti, gal negerai darai.

Tie pratimai kur pirmuose postuose imesti - kai atsidarai pvz. Jack Lalanne pratimus, matai, kad po kaire yra langas, kur yra daugiau tu klipuku - perziurek visus 30 ir atsirinksi, kas tau labiausiai patiks. Kai kur ten kartojasi, bet yra ir nauju pratimu

Kur is to puslapio howdini.com tai irgi yra gal 4 klipukai su pratimu serijomis. Ar darai visus?

Svarbu yra sekti instrukcijas - kai reikia tempti raumeni lyg sypsantis ir panasiai

Sekmes 4u.gif

Atsakyti
ir aš pabandžiau thumbup.gif dabar viskas labai gyva veide. reik nepamiršti kasdien daryti
Atsakyti
Kaip ydomu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Susidomėjau ir aš šiuo sportu biggrin.gif
Stulbinančių rezultatų nesitikiu, aišku, tikiuosi, kad pavyks atsikratyti to nelemto pagurklio devil.gif
Atsakyti
Jungiuosi i jūsų gretas mirksiukas.gif , nuo šnd pradesiu daryti pratimukus, parašysiu kaip seksis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Absoliutė @ 2009 05 19, 19:15)
Susidomėjau ir aš šiuo sportu  biggrin.gif
Stulbinančių rezultatų nesitikiu, aišku, tikiuosi, kad pavyks atsikratyti to nelemto pagurklio  devil.gif

Aš savo pagurklį kasdien masažuoju iš apačios į viršų. Šiek tiek geriau.
Atsakyti
as irgi darau, kai darau tai veikas sušyla ir lyg jauciu,kad raumenukai dirba, bet efekto vis dar laukiu, noriu atrodyt vel 18 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 20, 08:35)
Aš savo pagurklį kasdien masažuoju iš apačios į viršų. Šiek tiek geriau.

Bandyk daryti visus pratimus pagurkliui, ypac pas Jack Lalanne ju daug. Tikrai padeda
Atsakyti
Mergaitės, o gal paakiu zonai kokiu pratimuku daugiau žinote? Mano paakiai siaubingi (man 25 m. tuoj), ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2009 05 25, 06:57)
Mergaitės, o gal paakiu zonai kokiu pratimuku daugiau žinote? Mano paakiai siaubingi (man 25 m. tuoj), ...  doh.gif

Tai gal inkstai nesveiki?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 25, 09:05)
Tai gal inkstai nesveiki?

Mano paakiai nepajuode, bet jau pasirauksleje unsure.gif ypac juokantis matosi cray.gif
Atsakyti