as jau kokias 5 dienas darau ( ne kasdien, kas antra kazkur) rezultatu nematau, nors nezinau ko ir tiketis
Magas, tai tik trys dienos dar
Kai darai pratimus, ar jauti, kaip susyla ir isitempia veido raumenys? Jei nieko nejauti, gal negerai darai.
Tie pratimai kur pirmuose postuose imesti - kai atsidarai pvz. Jack Lalanne pratimus, matai, kad po kaire yra langas, kur yra daugiau tu klipuku - perziurek visus 30 ir atsirinksi, kas tau labiausiai patiks. Kai kur ten kartojasi, bet yra ir nauju pratimu
Kur is to puslapio howdini.com tai irgi yra gal 4 klipukai su pratimu serijomis. Ar darai visus?
Svarbu yra sekti instrukcijas - kai reikia tempti raumeni lyg sypsantis ir panasiai
Sekmes
Kai darai pratimus, ar jauti, kaip susyla ir isitempia veido raumenys? Jei nieko nejauti, gal negerai darai.
Tie pratimai kur pirmuose postuose imesti - kai atsidarai pvz. Jack Lalanne pratimus, matai, kad po kaire yra langas, kur yra daugiau tu klipuku - perziurek visus 30 ir atsirinksi, kas tau labiausiai patiks. Kai kur ten kartojasi, bet yra ir nauju pratimu
Kur is to puslapio howdini.com tai irgi yra gal 4 klipukai su pratimu serijomis. Ar darai visus?
Svarbu yra sekti instrukcijas - kai reikia tempti raumeni lyg sypsantis ir panasiai
Sekmes
ir aš pabandžiau dabar viskas labai gyva veide. reik nepamiršti kasdien daryti
Kaip ydomu
Jungiuosi i jūsų gretas , nuo šnd pradesiu daryti pratimukus, parašysiu kaip seksis
QUOTE(Absoliutė @ 2009 05 19, 19:15)
Susidomėjau ir aš šiuo sportu
Stulbinančių rezultatų nesitikiu, aišku, tikiuosi, kad pavyks atsikratyti to nelemto pagurklio
Stulbinančių rezultatų nesitikiu, aišku, tikiuosi, kad pavyks atsikratyti to nelemto pagurklio
Aš savo pagurklį kasdien masažuoju iš apačios į viršų. Šiek tiek geriau.
as irgi darau, kai darau tai veikas sušyla ir lyg jauciu,kad raumenukai dirba, bet efekto vis dar laukiu, noriu atrodyt vel 18
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 20, 08:35)
Aš savo pagurklį kasdien masažuoju iš apačios į viršų. Šiek tiek geriau.
Bandyk daryti visus pratimus pagurkliui, ypac pas Jack Lalanne ju daug. Tikrai padeda
Mergaitės, o gal paakiu zonai kokiu pratimuku daugiau žinote? Mano paakiai siaubingi (man 25 m. tuoj), ...
QUOTE(Giniatte @ 2009 05 25, 06:57)
Mergaitės, o gal paakiu zonai kokiu pratimuku daugiau žinote? Mano paakiai siaubingi (man 25 m. tuoj), ...
Tai gal inkstai nesveiki?
QUOTE(vaižgantė @ 2009 05 25, 09:05)
Tai gal inkstai nesveiki?
Mano paakiai nepajuode, bet jau pasirauksleje ypac juokantis matosi