Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

QUOTE(*GALATĖJA* @ 2013 06 21, 15:55)
Kol kas darau ka atsimenu, t.y dali veido jogos pratimu ir dali japonisku, ka is tiesu zinau nuo senu laiku ir praktikuoju nuo kokiu 20 metu amziaus. SU ilgom ir labai ilgom pertraukom kartais, bet vistik, rezultatas tikrai yra. Pas mane nera kazkokiu dideliu bedu, amziaus pokycius kol kas pastebiu tik as pati, na dar kartais fotoobjektyvas..... Taigi mano atveju tai prevencija, kad lupu kampuciai nenusileistu, rauksle po smakru nesusimestu, vokai neuzdribtu. Kas pastebimai isilygino (beje visai man netiketai), tarp antakiu esancios 2 vertikalios rauksles. Jos dar siek tiek matomos, bet raumuo ryskiai atsipalaidaves paciu rauksliu nebeliko, tik zyme odoj. O jau buvau pradejus apie botulina pamastyt....

Pasidalinkte kokius konkrečiai pratimukus darote? 4u.gif Labiausiai domina pratimai tarp antakiu esanciom raukslem, nes jau matau, kad tokios nori formuotis, greiciausiai paveldimumas, nes mama lygiai tokias pat turi..
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2013 06 21, 14:58)
o jus pagal kazkokia konkreciai programa darote ar ivairiai?

As perskaiciau knygas ir DVD triju veido pratimu elsperciu: Maggio, Rowland ir dar vienos moters, labai sena knyga prieskarine ( dabar po ranka neturiu). Tada dar pasiemus savo dukreles zmogaus anatomija lotuliukas.gif veido raumenis studijavau. Ir susikuriau pratimelius pagal savo veida ir jo "silpnasias" vietas.
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2013 06 21, 19:00)
As perskaiciau knygas ir DVD triju veido pratimu elsperciu: Maggio, Rowland ir dar vienos moters,  labai sena knyga prieskarine ( dabar po ranka neturiu). Tada dar pasiemus  savo dukreles zmogaus anatomija  lotuliukas.gif veido raumenis studijavau. Ir susikuriau pratimelius pagal savo veida ir jo "silpnasias" vietas.

As daugiau masaza dariausi vvisuomet, irgi is knygeliu ir is savo kosmetologes pasimokiau. Dabar dar ir tos veido jogos kelis pratimus itraukiau: kaktai, akims, lupu kampuciams. Siaip as esu is tu tinginiu, tenka susiimti, kad nepamirsti. Efektas tikrai yra, tik netingekit moteriskes ir pasidziaugsit rezultatu.
Atsakyti
Prieš metus gyvenau su dėl įvairaus sporto lengvai pamišusia drauge, tai ji kas vakarą po valandą skirdavo veido mankštai. Skeptiškai į tai žiūrėjau, turbūt labiausiai dėl to, kad tai vykdavo tuo metu, kai aš pageidaudavau ramybės ir tylos, nes bandydavau užmigt. O tie pratimai, ypač lūpoms, skleisdavo itin erzinančius garsus... doh.gif biggrin.gif Bet dabar, po metų, ir man atėjo metas, kai noriu pradėt tuo užsiimt. Bandysiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lituanistė @ 2013 11 06, 10:07)
Prieš metus gyvenau su dėl įvairaus sporto lengvai pamišusia drauge, tai ji kas vakarą po valandą skirdavo veido mankštai. Skeptiškai į tai žiūrėjau, turbūt labiausiai dėl to, kad tai vykdavo tuo metu, kai aš pageidaudavau ramybės ir tylos, nes bandydavau užmigt. O tie pratimai, ypač lūpoms, skleisdavo itin erzinančius garsus...  doh.gif  biggrin.gif Bet dabar, po metų, ir man atėjo metas, kai noriu pradėt tuo užsiimt. Bandysiu.  4u.gif

o tai ar matosi draugei poveikis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 11 06, 12:20)
o tai ar matosi draugei poveikis? smile.gif

Kaip ir matosi, visad švytinti jos veido oda, net pavydu. smile.gif
Atsakyti
Durniausias dalykas su visom veido mankstom ir jogom yra tas, kad uzsidegimo uztenka maximum menesiui verysad.gif Ziuriu i vis prastejanti vaizdeli bet rankos visvien nekyla doh.gif
Atsakyti
Va dar ka radau
http://www.15min.lt/...inas-563-240720
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2013 06 09, 13:38)
Sveikos, perziurejau, kad daug linku temoje jau nebeveikia  verysad.gif  Gal kas nors dar kokiu pratimu turit? Jau simtas metu nebedarau pratimu, noriu vel pradet, nes rezultatai tikrai buvo labai geri. Bet deja, kaip ir su bet kokiu sportu - kad palaikytum forma, turi dirbti pastoviai. Carole Maggio super pratimai, dar sitie is howdini patiko. Noriu daugiau!  biggrin.gif Dar tas japoniskas masazas patiko, tik nepatogu ji daryti be aliejaus, nes mano oda sausa. O su riebaluotom rankom klaviaturos nepamaigysi, kad pavaziuotum zemyn prie sekancio pratimo smile.gif

geras tas japoniškas, aš vis karts nuo karto prisimenu jį, aš tai persipiešiau ant lapo linijas ir vonioj pasidėjus prieš veidrodį darau thumbup.gif

http://faceculture_r...ssage-asahi.php
Atsakyti
Nesmagu, kai ateini ir pamatai, kad tavo pasisakymas nežinia kodėl ištrintas...
Atsakyti

i 
Ištrintas, nes pacitavot reklaminę žinutę. Ištrynus ją jūsų žinutė neteko prasmės.
Atsakyti
QUOTE(Lituanistė @ 2013 12 11, 16:30)
Nesmagu, kai ateini ir pamatai, kad tavo pasisakymas nežinia kodėl ištrintas...

Gal man galėtumėte savo žinutę į az nusiusti. Arba pakeitus stiliu pakartoti
Atsakyti