Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 27, 22:21)
Kad išties pradėtum spindėti iš vidaus, vien meditacijos neužtenka. Reikia keisti mąstymą, kontroliuoti mintis, gerti pakankamai vandens ir sekti, ką burnon dedi.

Visada reikia nuo kazko pradeti 4u.gif O kitos zinios ateina reikiamu laiku
Atsakyti
Sveikos,gal galit pasakyti kur kaune radot,kad mokina veido jogos? Noreciau ir as kad kas parodytu kaip tasyklingai daryti pratimus.aciu
Atsakyti
QUOTE(jabd @ 2011 11 15, 12:13)
Sveikos,gal galit pasakyti kur kaune radot,kad mokina veido jogos? Noreciau ir as kad kas parodytu kaip tasyklingai daryti pratimus.aciu

Pagooglinau ir radau. Nebeprisiminsiu. Bet kaina nemenka tokia pasirode.
Atsakyti
QUOTE(jabd @ 2011 11 15, 12:13)

Kaune moko Asta Kutraite
Atsakyti
o sakykit kiek laiko reik daryti pradedantiesiems,
ar uztenka kokiu 15 min?Nes labai noriu pastangrinti oda,ji daugiau suglebus,nei rauksleliu yra blush2.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=LrceQS7qdaI
as darausi si masaza. tikrai veiksmingas ir nesunkus. cia trys dalys, kituose rodys kaip paciai sau darytis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 06 29, 08:47)

Merginos noriu pasakyti kad labai geras yra masažas su vakuminėmis taurelėmis, ir veido spalva pagražėjo ir oda pastangrėja ir t.t.
user posted image

Kur pirkot taureles, vaistineje? cia jos kitokios, nei tokios stiklines anksciau budavo nuo plauciu uzdegimo det? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 04 11, 11:24)
mergaites ir veido manksta ir savimasazas,dauk visko smile.gif

Du kartus perskaičiau temą-kol radau ŠITĄ nuorodą, kazkuri laika nedariau japonu masazo, norejau prisimint eiga, geras jis-lengvai darosi, man net galva palengveja...kosmetologei parodziau....liko sokiruota thumbup.gif
Atsakyti
Neištvėriau aš su ta veido joga smile.gif Mečiau. Būtų įdomu pamatyti rezultatus, jei būčiau tęsusi...
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2012 05 10, 00:42)
Neištvėriau aš su ta veido joga smile.gif Mečiau. Būtų įdomu pamatyti rezultatus, jei būčiau tęsusi...

aš pratimų irgi neprisiverčiu daryt, bet masažas man labai tinka, tik kad irgi buvau apleidus, dabar pavasarį-kai odos tragiška būsena atrodo-vėl griebsiuos ax.gif
Atsakyti
Na as su tom klizmom nedrisciau veido liesti... Labai jautri sritis, bijociau pakenkti...
Atsakyti
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 05 10, 15:10)
Na as su tom klizmom nedrisciau veido liesti... Labai jautri sritis, bijociau pakenkti...

Tai kad ten ne klizmos, o taurelės. Kokią jėgą naudosi, čia jau nuo paties priklauso. Mažiau įtrauki oro, mažesnė jėga.
Atsakyti
Nebera to video kur Carole Magio rodo kaip tuos visus pratimus daryti. Gal zinot kuri nors kokia nuoroda, kur butu tie visi jos pratimai, bet ne rusu kalba.
Atsakyti