Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 28, 19:45)
Oj, aciu labai  4u.gif . O jei nesunku ir zinot kur rasti ta pratima, gal galetumet nuoroda idet???? Buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://portal.ageles...j-kompleks.html
Atsakyti
niu va vakar pirma karta dariau, neisejo man 30min.gal koky 15min.nes ten nereikia tiek ilgai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kartais žinote ar Klaipėdoje vyksta veido jogos užsiėmimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 28 balandžio 2011 - 21:28
paskutiniu metu MB pradejo daryt veido pratimus. as is pradziu galvojau, kad jam gal ku ku hihihi.gif bet cia paskaitinejau ir matau, kad tai visai rimta thumbup.gif parodysiu jam keleta cia ikeltu jusu nuorodu. aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kažkada rašiau ir klausiau kur Klaipėdoje būtu galima išmokti veido fitneso. Na ir visai netikėtai radau thumbup.gif dar tik mėnuo kaip darau viską, bet jau labai pastebiu rezultatus. Nufotografavo prieš pradedant, tai kai praeis dar mėnuo įdėsiu nuotraukas kaip pagražėjau ax.gif
Veido užsiėmimas
Knyga apie veido senėjima lietuviška
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 06 11, 11:28)
Sveikos  4u.gif
Kažkada rašiau ir klausiau kur Klaipėdoje būtu galima išmokti veido fitneso. Na ir visai netikėtai radau  thumbup.gif dar tik mėnuo kaip darau viską, bet jau labai pastebiu rezultatus. Nufotografavo prieš pradedant, tai kai praeis dar mėnuo įdėsiu nuotraukas kaip pagražėjau  ax.gif
Veido užsiėmimas

O kokia kaina ir kiek kartu per savaite?
Atsakyti
QUOTE(GuTTe_ @ 2011 06 11, 14:26)

Man taip pat įdomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anirai: 11 birželio 2011 - 19:00
QUOTE(GuTTe_ @ 2011 06 11, 15:26)

Pagal susitarimą laiką paskiria, vienas užsiėmimas trunka valandą ir kaina jo 60 lt. Pradedančiajam 10 užsiėmimu reikia, nepigiai gaunasi, bet tikrai verta. Aš nesigailiu išleistų pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 06 11, 10:28)
Sveikos  4u.gif
Kažkada rašiau ir klausiau kur Klaipėdoje būtu galima išmokti veido fitneso. Na ir visai netikėtai radau  thumbup.gif dar tik mėnuo kaip darau viską, bet jau labai pastebiu rezultatus. Nufotografavo prieš pradedant, tai kai praeis dar mėnuo įdėsiu nuotraukas kaip pagražėjau  ax.gif
Veido užsiėmimas

Ačiū labai 4u.gif Tikrai labai įdomi ir vertinga informacija. Reikės ir apie kursus pamastyti smile.gif Lauksime foto 4u.gif
Atsakyti
Superine knyga apie veido senejima thumbup.gif As jau veido joga domiuosi apie du metus. Nebenaudoju jokiu kremu ir veidas nustojo senti. Nors man jau meteliu nemazai blush2.gif Pati studijavau kosmetologija, tai viena galiu pasakyti jokie kremai nepades islyginti rauksliu, tai tik mitas ir kazkam nemazas pelnas, plastine chirurgija irgi retai atstato jaunatviska veodo kontura.
Senstant net veido oda pagelsta, papilkeja, nes veido raumenis suglemba, suauga o darant veido pratimus, ji vel tampa skaisti, isnyksta pigmentines demes.
Atsakyti
Jahuuuu bigsmile.gif
Gaila, kad anksčiau šio temos neaptikau bigsmile.gif
Na geriau vėliau, nei niekada. Bandau gelbėti savo veidelio padėtį smile.gif tik kaži ar pagelbėsiu, nes metelių jau virš 40 biškiukas ax.gif
Atsakyti
Labas. Radau ir aš nesenai šią temukę. Jungiuosi ax.gif
Atsakyti