O gal galetumete sumesti nuorodas i si skyreli, pasidalintume atradimais. Butu idomu paziureti ir isbandyti ka nors naujo
labai sauni tema, mane taip pat labai sudomino
o jei dar nuorodas visos sumesim bus dar geriau
o jei dar nuorodas visos sumesim bus dar geriau
na kaip sekasi merginoms?
kaip reiketu prisiversti taip kiekviena diena daryt . Bandysiu ir as
Na, dariau kokias 2 savaites, rezultatai akivaizdus. Bet visa praeita savaite sirgau sloga, tai snukutis ir taip istines, neturejau sveikatos nieko judint. Dabar vel gryztu i ritma. Nedarau labai daug pratimu, tik tiek, kol pradedu jausti, kaip kaista veidas ir pradedu jausti veido raumenukus.
Kaip kitom sekas?
Kaip kitom sekas?
imeskit kas galit pratimuku nuorodas
as va irgi nerandu normaliu pratimu , tik tuoj J. Lalan'o is youtume
dar norejau paklausti kokie būtent rezultatai matosi?
dar norejau paklausti kokie būtent rezultatai matosi?
Skaistesne oda, ryte nepajuode ir neuztine paakiai, skruostai tokie lyg truputuka pakelti, kaklas daaaaaug geriau atrodo - issilygino raukslytes, pagurklis sumazejo, pastangrejo (na, nedidelis jis ir siaip pas mane). Visas veidukas toks stangresnis.
Dar kazkodel daug geriau miegu nakti (prie veido jogos dar vakare pries miega plaukus perbraukiu 100 kartu dideliu minkstu sepeciu palenkus galva). Ryte jogai neturiu laiko, nebent duse truputi pasivaipau, tai pratimus darau vakare, kai jau valausi makiaza pries miega.
Dar kazkodel daug geriau miegu nakti (prie veido jogos dar vakare pries miega plaukus perbraukiu 100 kartu dideliu minkstu sepeciu palenkus galva). Ryte jogai neturiu laiko, nebent duse truputi pasivaipau, tai pratimus darau vakare, kai jau valausi makiaza pries miega.
tai gal isduodit pora pratimuku kur radot?
QUOTE(Magas @ 2009 05 14, 07:53)
tai gal isduodit pora pratimuku kur radot?
Taigi temos pradžią pažiūrėk...
Aš tik pirmą pratimuką kasdien padarau, nes man žandai labai aktualu- oda jau glebti pradėjo.
dekui dar tiek matau, bet ten tu pratimuku mazoka, tai galvoju,gal dar kur rado papildomai
Svarbiausia nors tuos kelis padaryt kiekviena diena