Dar vaizdines medziagos
www.youtube.com/watch?v=d9202U2JCIQ&feature=related
QUOTE(Dina0409 @ 2010 04 08, 21:08)
Neatsidaro ta nuoroda....
QUOTE(Lauragana @ 2010 04 09, 14:21)
Neatsidaro ta nuoroda....
Nezinau, man tai atsidaro , A-uuuuuuuuu ar dar kam nors neatsidaro?
QUOTE(Dina0409 @ 2010 04 09, 22:24)
viskas puikiausiai atsidaro
p.s. kazi kiek jai metu tai Carolei (ar kaip ji vadinas)?
kiek supratau, tai dabar jai apie 54m.
siunciuosi jos DVD dabar, ir knyga parsisiunciau (cia nuoroda radau), reikes bandyt "sportuot"
QUOTE(Dina0409 @ 2010 04 09, 21:24)
is kito kompo bandau, ir vistiek neatsidaro. kas per velniava....
Papildyta:
QUOTE(isdykusS @ 2010 04 09, 23:42)
siunciuosi jos DVD dabar, ir knyga parsisiunciau (cia nuoroda radau), reikes bandyt "sportuot"
as jau bandziau, bet normaliai supratau tik 4 pirmus pratimus. Visa tai, kas susije su "isivaizdavimu, kaip mintyse pakyla jusu lupu kampuciai" arba "teka energija" (7 ir 9 knygos baziniai pratimai) man atrodo utopija.Tai, ko realiai negalima pajudinti as netikiu, kad imanoma isvis. Ar kam nors pavyksta juos padaryti?
QUOTE(Lauragana @ 2010 04 10, 20:01)
is kito kompo bandau, ir vistiek neatsidaro. kas per velniava....
Papildyta:
as jau bandziau, bet normaliai supratau tik 4 pirmus pratimus. Visa tai, kas susije su "isivaizdavimu, kaip mintyse pakyla jusu lupu kampuciai" arba "teka energija" (7 ir 9 knygos baziniai pratimai) man atrodo utopija.Tai, ko realiai negalima pajudinti as netikiu, kad imanoma isvis. Ar kam nors pavyksta juos padaryti?
Papildyta:
Man pradzioje taip buvo, negalejau pajudinti lupu kampuciu, bet po kiek laiko jie pradejo man "braškėti", toks jausmas, kad jie "pridžiuvę" prie kitu raumenu, o dabar atsipalaidavo ir as dabar galiu pakelti tuos kampucius
Dina, ar tu įsitikinusi, kad pratimai padeda? Nuotraukytę dareisi prieš ir pasižiūri kaip yra dabar? Per kiek laiko pastebėjai pokyčius savyje? Noriu išbandyt,bet tiek visokių dalykų yra prigalvota, kurie neveiksmingi, kad nežinai kuo tikėt ir ar verta
QUOTE(Lauragana @ 2010 04 14, 13:16)
Dina, ar tu įsitikinusi, kad pratimai padeda? Nuotraukytę dareisi prieš ir pasižiūri kaip yra dabar? Per kiek laiko pastebėjai pokyčius savyje? Noriu išbandyt,bet tiek visokių dalykų yra prigalvota, kurie neveiksmingi, kad nežinai kuo tikėt ir ar verta
As rezultatus matau. Galiu pasakyti, cia kaip sporto saleje, vienos tampa kulturistemis, kitos ne..............................