Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

QUOTE(svete @ 2010 03 13, 14:23)

Sitie pratimai ir pas Carole Maggio yra, tik ji sudarius visam veido kompleksui, o cia tik keletas paimta.

As kazkaip visus pratimus randu ismetytus, skirtingu zmoniu. Gal galim butu kokia nuoroda, kur ta visa kompleksa pamatyt veidui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 02 17, 14:24)
nukopijavus rodo.. cia

Cia yra visoms veido probleminems zonoms - lyginti rauksleles nuo nosies link lupu krasciuku, apie akis, kakta, dailinti veido forma ir kaklui, tik perziurekit viska iki galo.

Man patinkatie pratimai, nes nereikia raukytis biggrin.gif
Atsakyti
Svarbiausia daryti ir netingėti, nors kartais juos darant tikrai skauda, bet efektas yra.......nes pradedi jausti raumenukus, kuriu net neisivaizdavau, kad turiu. Man nebeliko kaktoje rauksleliu, nosies- burnos raukslės ir liko normalus paakiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2010 03 17, 21:35)
Svarbiausia daryti ir netingėti, nors kartais juos darant tikrai skauda, bet efektas yra.......nes pradedi jausti raumenukus, kuriu net neisivaizdavau, kad turiu. Man nebeliko kaktoje rauksleliu, nosies- burnos raukslės ir liko normalus paakiai ax.gif

As tai labai dziaugiuos kad nurodei toki dalykeli (voku temoj), tik kad as vis neprisiruosiu............ o siaip nusiteikus susidaryt kazkoki kaip pratimu a b c ir daryt.
Gal imestum pratimus, kuriuos tu darai, butu DIDELIS DEKUI smile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 17, 22:45)
As tai labai dziaugiuos kad nurodei toki dalykeli (voku temoj), tik kad as vis neprisiruosiu............ o siaip nusiteikus susidaryt kazkoki kaip pratimu a b c ir daryt.
Gal imestum pratimus, kuriuos tu darai, butu DIDELIS DEKUI  smile.gif  4u.gif  thumbup.gif

Labas,
Reikia daryti visus pratimus nuosekliai, kaip rasoma knygoje, nes raumenys susijunge vieni su kitais, gal gali nedaryti kaklui net nezinau, bet siaip jei padarysi blogiau nebus. Knygoje rasoma, butent probleminei vietai daryti daugiau kartu. Jei tau vokai: tai kaktos, akiu(virsutiniai ir apatiniai). As darau visus, aisku viena diena dariau vienus pratimus daugiau, kita kitus. Cia nuo veidrodzio priklauso smile.gif ,pasiziuriu ir nutariu,kad sita vieta man nepatinka ir darau. O IS TIKRUJU REIKIA GERAI PERSKAITYTI TA KNYGA, NUO PRADZIU........
O kai viskas atsistato, tai tik bereikia profilaktiskai ryte ir vakare pratampyti raumenys.
Atsakyti
Jau apie 10 metu darau pratimukus odai aplink akis, tik dabar suzinojau, kad tai vadinas veido joga biggrin.gif Kazkada seniai seniai tokie pratimai buvo aprasyti kazkuriame is moterisku zurnalu, nuo to laiko ir "treniruojuos" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 20, 11:30)
Jau apie 10 metu darau pratimukus odai aplink akis, tik dabar suzinojau, kad tai vadinas veido joga biggrin.gif Kazkada seniai seniai tokie pratimai buvo aprasyti kazkuriame is moterisku zurnalu, nuo to laiko ir "treniruojuos" ax.gif

Kokius konkrečiai pratimus? Ar jaučiasi poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 20, 09:57)
Kokius konkrečiai pratimus? Ar jaučiasi poveikis?

Kazkuriame is temoje duotu linku yra tie pratimukai (pvz., uzsimerki, pirstais istempi akiu isorinius kampucius i sonus ir letai kiek galima placiau atsimerki, nepaleidziant pirstu; kartoju keleta kartu si pratimuka). Kadangi tuos pratimus darau nuo tada kai pradejau pastebeti pirmas mazas rauksleles aplink akis, tai nezinau, kaip atrodyciau dabar, jei nebuciau darius pratimu visus tuos metus. Geriau ivertinti galetu kazkas kitas, kaip ta mano oda aplink akis atrodo blush2.gif
Papildyta:
Nepamenu, ar buvo idetas sitas linkas - Veido raumenu gimnastika:

http://www.medicinav...i...kslių.html
Atsakyti
cia yra truputi vaizdines medziagos, gal kam padės
www.youtube.com/watch?v=qqakdMbi4Wk&feature=related
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 20, 09:30)

bigsmile.gif

Ir padeda?

Man antakių išoriniuose kampuose ryte būna po raukšlę. Rankomis išmasažuoju, tačiau kitą rytą vėl jos būna. įdomu ar mankšta padėtų mastau.gif
Atsakyti
As visada ruosiuosi pradeti, bet... kazkaip daug informacijos, niekaip nesusidarau programeles., kad greitai ryte galeciau padaryti. gal kas patartu is patirties savo? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na noriu pasidžiaugti, kad prieš porą savaičių atradau šią temą. Užsidegusi mankštinau veidą, tai galiu pasakyti, kad tikrai šie pratimai veikia. Veidukas gražesnis pasidarė, tvirtesnis, esu labai patenkinta rezultatais.
Praeidama pro veidrodį kokį pratimą padarau ax.gif negaliu susilaikyti nedariusi.
Atsakyti