Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

Man atrodo, kad kartais nors ir nesimato tu rezultatu, bet padeda ir saviitaiga. Darai ir galvoji, kad va, vistiek nors ir truputi, veidas grazeja smile.gif O tai i gera, ir nuotaika pagereja smile.gif
Atsakyti
Idedu nuoroda, tik cia rusu kalba www.htls.ru/books/carole_maggio/01.htm
Atsakyti
QUOTE(Dina0409 @ 2010 02 17, 15:02)
Idedu nuoroda, tik cia rusu kalba www.htls.ru/books/carole_maggio/01.htm

Nerodo nuorodos .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 17, 16:26)
Nerodo nuorodos .

nukopijavus rodo.. cia
Atsakyti
Sveikos,
lb aktualia tema uzvedet!
Norejau paklausti, kaip islyginti kaktos rauksles?
Atsakyti
Reiks ir man ismeginti, labai idomu. Gal kas zinote, kaip vadinamasias pykcio rauksles kaktoje pamazinti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinot, ar galima veido joga uzsiiminet, jei issiplete veido kapiliarai (ant skruostu, prie nosies)?
Atsakyti
Aciu uz ta nuoroda i knyga. Patiko sita vieta thumbup.gif :

Я всегда демонстрирую фотографии «до» и «после», когда выступаю на телевидении с рассказом об упражнениях для лица. Еще я люблю рассказывать историю об одной женщине из публики, которая встала и заявила: «Я не вижу никакой разницы между этими фотографиями». Я ответила: «Спасибо. Я расцениваю ваше замечание как большой комплимент, потому что между этими фотографиями двадцать лет». Она тут же записалась в мой класс.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 12 kovo 2010 - 12:22
QUOTE(Nordveg @ 2010 03 10, 23:17)
Sveikos, gal zinot, ar galima veido joga uzsiiminet, jei issiplete veido kapiliarai (ant skruostu, prie nosies)?

Manau, kad tikrai taip - juk pagereja kaujo cirkuliacija veido raumenyse, tuo paciu turetu ir pacias kraujagysles sustiprinti. Mano pacios issiplete kapiliarai, tai pablogejimo tikrai jokio nebuvo, kaip tik pagerejo veido spalva, tokia tolygesne ir sviezesne pasidare.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 03 12, 13:20)
Manau, kad tikrai taip - juk pagereja kaujo cirkuliacija veido raumenyse, tuo paciu turetu ir pacias kraujagysles sustiprinti. Mano pacios issiplete kapiliarai, tai pablogejimo tikrai jokio nebuvo, kaip tik pagerejo veido spalva, tokia tolygesne ir sviezesne pasidare.

O kiek laiko veido jogos pratimus darot?
Atsakyti
man visai patiko maivynės biggrin.gif
lucky joga
šitas kažkokia neaiškia kalba bet gerasjoga guru
Atsakyti
QUOTE(Nordveg @ 2010 03 12, 16:00)
O kiek laiko veido jogos pratimus darot?

Apie metus laiko. Turiu pripazinti, kad ne kasdien, bet stengiuosi kai tik turiu galimybe
Papildyta:
QUOTE(kroshke @ 2010 03 13, 00:24)

Sitie pratimai ir pas Carole Maggio yra, tik ji sudarius visam veido kompleksui, o cia tik keletas paimta.

Aciu dar karta uz nuoroda, Dina0409! 4u.gif
Atsakyti