Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

QUOTE(Arkete @ 2009 12 04, 23:02)
Nemanau, jogos trenerė sakydavo nebijokit susiraukt, pratimukus darom max 1o - 15 min. Labiau reikia bijoti pastovios veido išraiškos, surauktos kaktos, ruškanos minos. pvz. pas mane labai ryškios minikos raukšlės - taip vadinamos "laimės" raukšlės -labai šypsena atvira... na ką darysi  ax.gif o pratimus reikia daryt kol dar nėra raušlių, nes tada jau nebepadės  doh.gif

Tiesa, o kaip dabar močiutė atrodo?

jau nebeatrodo.. bet tai kaip visa gyvenima atrode - ikvepia jogai:)
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif
Darau kelias dienas, dažniausiai žiūrėdama vakare kokį filmą. Tikiuosi, neaptingsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ylang-ylang @ 2009 12 11, 00:04)
Jungiuosi ir aš prie jūsų smile.gif
Darau kelias dienas, dažniausiai žiūrėdama vakare kokį filmą. Tikiuosi, neaptingsiu smile.gif

Aš irgi, kai tik nepamirštu stengiuosi pasijoginti ir prevenciškai sustiprinti veido raumenis.
Gal dar ką veiksmingo esat atradusios paakių sričiai? bigsmile.gif
Atsakyti
ploja.gif man patiko. jungiuos prie jusu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deisse: 27 gruodžio 2009 - 12:26
QUOTE(svete @ 2009 04 25, 13:26)
Labai patiko Jack Lalanne (tie senoviniai) pratimai. Ju yra gal kokia 10 klipuku ar daugiau - vakar vakare padariau visus pratimus, tai siandien atsikeliau kaip po veido proceduru, veidelis svyti.

Padariau ir aš šitų bigsmile.gif Juokingi senoviški pratimai, muzika - dar prisijuokt suspėjau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 04 21, 09:54)
Netycia radau youtube pratimus veidui kurie lygina rauksleles treniruodami veido raumenis. Pradejau ieskoti daugiau informacijos - pasirodo tai jau senas isradimas, o plastikos chirurgai rekomenduoja pratimus vietoj botokso injekciju.
Nusprendziau pabandyti ir likau sokiruota rezultatu - jie matosi jau po 3 dienu! Ypac kaklo ir skruostu srityje, veido oda paskaistejo, pastangrejo.
Idomu butu pasidalinti ispudziais, jei dar kas nors tuo uzsiima. Lietuviskai radau tik si puslapi , na o angliskai yra daugybe informacijos ir pratimu.

As dariau is sio puslapio

O cia gyvas irodymas kaip viskas veikia - veido jogos treneris jaunystej o cia sulaukes 80 metu

Yra visokiu nuotrauku ir klipuku daugybe. Tiesiog man butu idomi jusu nuomone, o ypac tu, kurios isbande.

Jei ziurite i tai skeptiskai - pries rasydami komentara padarykit pratimus bent 3 dienas ir pakomentuokit  4u.gif

labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deisse @ 2009 12 27, 13:26)
ploja.gif man patiko. jungiuos prie jusu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif temos pavadinima perskaicius juokas eme, bet g.gif sudomino, reiks isbandyt ir mama prikalbint kartu
Atsakyti
Kaip sekasi ax.gif . Noreciau pridurti toms, kurios uzsiima joga, kad nepamirstu mankstinti ir galvos ir kaklo raumenu, nes jei jie bus suglebe, tai nebus didelio rezultato. Tikrai galiu pasakyti, kad rezultatai tikrai yra, tik reikia daryti kiekviena diena ir gerai issiaiskinti veido raumenu issidestima. Sekmes
Atsakyti
reiks išbandyti, atrodo naudingi pratimai
Atsakyti
Mes per jogos treniruotes kaskart i asanas itraukiam ir po kelis veido jogos pratimelius smile.gif Namie nedarau, nors reiketu... g.gif Bet kad nuotaika pazvaleja, tai tikrai ! smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš taip pat prisijungiu smile.gif Hm...kartais ir aš darau veido joga... Dažniausiai kilnoju antakius (nuo kaktos raukšlių) Ne kiekvieną dieną tedarau ,todėl rezultato labai akivaizdaus nėra (bent jau aš neįžvelgiu) Bet manau,kad šis pratimas labai geras kaktai smile.gif
Atsakyti