Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

QUOTE(pingvinka @ 2009 11 17, 20:30)

Labai aciu, paziuresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinka @ 2009 11 17, 20:30)

šitie man labai patinka thumbup.gif
nuo šiandien ir aš pradedu maivytis prieš veidrodį yahoo.gif didis.gif
Atsakyti
Pirkau knyga su dvd apie joga, bet ten veido jogos pratimuku ner. Laaabai gaila
Atsakyti
Super tema!

Tau juk prevencija visokiems botoxsams ir t.t.
Kadangi man 35m ir mano veide jau pradeda rysketi nosies-lupos rauksles, nors masazuoju ir lepinu veiduka visokiais masazais,Derma wand ir t.t. ir pan, taciau vis kazko buvo mazai.

Ir...radus sia tema bei atsirinkus pratimelius,pradejau sportuot fitness4.gif

Taigi tai jau darau nepilna savaite, i diena po 15min-30 min(kaip kada randu laiko). Todel galiu pasakyt, kad sie pratimuki tikrai ,,veikia,,, o kadangi as juos dar derinu su body flexu, t.y.darau tai kartu, tai yra YPAC VEIKSMINGA, nes darant siuos kvepavimo pratimus, itemptu raumenu ar kuno vietu vietose (nzn kaip aiskiau issirekst) ne tik deginami nereikalingi riebalai, bet ir dar vyksta audiniu stangrinimas.

tai kad SEKMES visoms daranciom veido pratimukus!
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2009 11 28, 18:02)
Super tema!

Tau juk prevencija visokiems botoxsams ir t.t.
Kadangi man 35m ir mano veide jau pradeda rysketi nosies-lupos rauksles, nors masazuoju ir lepinu veiduka visokiais masazais,Derma wand ir t.t. ir pan, taciau vis kazko buvo mazai.

Ir...radus sia tema bei atsirinkus pratimelius,pradejau sportuot  fitness4.gif

Taigi tai jau darau nepilna savaite, i diena po 15min-30 min(kaip kada randu laiko). Todel galiu pasakyt, kad sie pratimuki tikrai ,,veikia,,, o kadangi as juos dar derinu su body flexu, t.y.darau tai kartu, tai yra YPAC VEIKSMINGA, nes darant siuos kvepavimo pratimus, itemptu raumenu ar kuno vietu vietose (nzn kaip aiskiau issirekst) ne tik deginami nereikalingi riebalai, bet ir dar vyksta audiniu stangrinimas.

tai kad SEKMES visoms daranciom veido pratimukus!

Man irgi atrodo, kad veikia - o darau dažniausiai važiuodama mašina, tada laiko daugiausiai. Įsivaizduoju ką pagalvoja pro šalį važiuojantys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2009 12 02, 15:50)
Man irgi atrodo, kad veikia - o darau dažniausiai važiuodama mašina, tada laiko daugiausiai. Įsivaizduoju ką pagalvoja pro šalį važiuojantys  lotuliukas.gif

norėčiau tave vairuodama sutikti! lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 12 03, 13:17)
norėčiau tave vairuodama sutikti! lotuliukas.gif  4u.gif

Geriau nenorėk, dar avariją padarysi pamačiusi mirksiukas.gif daugiau nėra kur - darbe bendradarbiai užklupt gali - pagalvos, kad ne visi namie blink.gif o namie, nėra kada doh.gif
O jūs kur sportuojat? ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif aptikau jusu tema ir susidomejau veido joga. katik ja isbandziau ir laabai patiko thumbup.gif dariau pries veidrodi, tai beziurint i veidrodi pradedavau juoktis pati is savo mimiku blush2.gif
Atsakyti
Labai geras dalykas sitie pratimeliai, pries kelis metus juos darydavau, kokias 5 min kasdien, tai pazistami klausdavo ar as cia ka tik is atostogu grizus, nes veidas svytintis zvalus, oda grazesnes spalvos. Rekomenduoju daryti, pradedu ir as. Is tiesu poveikis jau po poros uzsiemimu pasimato.
Atsakyti
Paskaiciau tema ir prisiminiau, kad mano mociute tokius pratimukus darydavo. Tada man labai juokinga atrode, bet visi sakydavo, kad mano mociute nuostabiai pagal savo metus atrodo. Na gal ne tik joga tam itakos turejo, bet matyt irgi ne paskutinej vietoj buvo.
Reikes ir man pabandyti, nors rauksliu dar nelabai turiu, bet prevencines priemones ko gera nepakenks:) Tik nelabai man patinka tie pratimai, kur bedarant raukslejasi oda, pvz kakta... kazin ar viena vieta taisant kita nepasigadins g.gif
Atsakyti
tikrai puiku pratimukai thumbup.gif man patiko kaktai ir lupoms smile.gif lupos tai tikrai putlesnes atrodo, ar man cia jau vaidenasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2009 12 04, 13:41)
Paskaiciau tema ir prisiminiau, kad mano mociute  tokius pratimukus darydavo. Tada man labai juokinga atrode, bet visi sakydavo, kad mano mociute nuostabiai pagal savo metus atrodo. Na gal ne tik joga tam itakos turejo, bet matyt irgi ne paskutinej vietoj buvo.
Reikes ir man pabandyti, nors rauksliu dar nelabai turiu, bet prevencines priemones ko gera nepakenks:) Tik nelabai man patinka tie pratimai, kur bedarant raukslejasi oda, pvz kakta... kazin ar viena vieta taisant kita nepasigadins  g.gif

Nemanau, jogos trenerė sakydavo nebijokit susiraukt, pratimukus darom max 1o - 15 min. Labiau reikia bijoti pastovios veido išraiškos, surauktos kaktos, ruškanos minos. pvz. pas mane labai ryškios minikos raukšlės - taip vadinamos "laimės" raukšlės -labai šypsena atvira... na ką darysi ax.gif o pratimus reikia daryt kol dar nėra raušlių, nes tada jau nebepadės doh.gif

Tiesa, o kaip dabar močiutė atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkete: 04 gruodžio 2009 - 22:03