Įkraunama...
Įkraunama...

Veido joga

Oi, skauda jau visą veidą biggrin.gif
Atsakyti
aš tai kaškaip apleidau jau. Vasarą tai kad ir po 2h ir daugiau kasdien darydavau - prie pc sėdi ir maivais tiesiog... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 10 28, 18:41)
aš tai kaškaip apleidau jau. Vasarą tai kad ir po 2h ir daugiau kasdien darydavau - prie pc sėdi ir maivais tiesiog... tongue.gif

O raukšlių neprisimaivei?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 28, 19:17)
O raukšlių neprisimaivei?

Nepastebėjau. Bet kaktos tai tikrai bijojau tampyt nes netikiu kad raukšlių neatsirastų! blink.gif
beto man 19, nėr raukšlių dar kaip ir... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasz @ 2009 10 28, 19:24)
Nepastebėjau. Bet kaktos tai tikrai bijojau tampyt nes netikiu kad raukšlių neatsirastų! blink.gif
beto man 19, nėr raukšlių dar kaip ir... biggrin.gif

Tiesiog norėjau pasakyti, kad šalia kompo veidrodėlį pasidėk smile.gif
Atsakyti
reies isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi išbandžiau veido jogą bigsmile.gif
QUOTE(svete @ 2009 05 13, 21:57)
Dar kazkodel daug geriau miegu nakti (prie veido jogos dar vakare pries miega plaukus perbraukiu 100 kartu dideliu minkstu sepeciu palenkus galva).

Mitas, kad plaukams tai sveika. Iš tikrųjų geriau šukuoti kuo mažiau rolleyes.gif
Atsakyti
lyg sutapimas - as pavasari radau internete straipsniu su vaido gimnastikos pratimukais. kadangi jie tikrai elementarus ir dauguma primine vaikyste, tai kuriuos atsimindavau - tuos padarydavau, kai kada net keleta kartu per diena smile.gif
ir zinokit - man tai rezultatas pasimate smile.gif as rauksliu tai neturejau, nes man dar tik 24, bet siaip daznai veidas atrodydavo pavarges, toks be spalvos ir gyvybes, rezultate veidas issilygino, sustangrejo, toks sviezias atrodo (zinoma, kai netenka per nakti darbuotis) ir rytiniai paburkimai po akim isnyksta kai vedziodama apsimiegojus suni pamirksiu pagal tuos pratimus cool.gif taip kad tikrai - ne tik kuna sudaro raumenys, bet ir veida - tad juos irgi reikia patreniruoti smile.gif) plius dar po to koki masaziuka tepant kremu ir visai thumbup.gif o man ir dabar po tos manksteles net degina is vidaus jei nuosirdziai darau smile.gif showoff.gif karsta.gif
Atsakyti
mimii, gal gali pasidalinti, kokius pratimus atlieki? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu prisijungti prie jusu smile.gif
As seniai domiuosi veido pratimais ir manau, kad jie pakankamai gerai veikia, o dar paziurejusi i to 80-mecio vyruko veideli, pamaniau, kad mes pacios savo isvaizdos skulptores.
Tiktai kaip tai nerandu gero pratimuko kad veido ovalas nenukabtu. Moters amziu isduoda nukabes pagurklis ir zandai. Gal galit ka nors parekomenduoti?
Atsakyti
Kur ten internete radot veido pratimukus? Pasidalinkite, prasau...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 11 17, 17:06)
Kur ten internete radot veido pratimukus? Pasidalinkite, prasau...

chia ju 30 yra http://www.youtube.c...h?v=wTD5AnQoWTs mirksiukas.gif
Atsakyti