nu mergai.. mergai.. ir ne mergai.. vėl lupatės..
wyshnia, gražus, švarus kadras. tik vat kas man kertasi - iš kairės pusės šviesa ir kairys apatinis kampas užtamsintas gal visai to vinjetavimo čia nereik
Hi:), turit savo geležbetoninį pasaulį
eksperimente su saule gal visai gerai būt buvę, kad ta saulė dešiniau būtų? tada šiokia tokia atsvara toms tilto konstrukcijoms būtų
westa, senai nesirodei smagu susipažinti su šunų šeimyna. o mažiuką tai labai fainai parodei
BN, katinai.. bet man toks turistinis vaizdelis.. per marga ir, kad ir saulėta, ta šviesa niekaip nežaidžia
Baccardi, saulėtas laukimas.
paskambink mano šešėliui
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 21, 15:02)
Menas yra forma ir turinys. Menas yra vienas, taip. Bet turi 45 milijardus atspalvių. Niekas neturi privilegijos nuspręsti objektyviai menas tai ar ne. Nes suvokimas asmeniškas. Nes kitaip, dabar turėčiau imti kopijuoti (technine ir išraiškos) prasme jūsų darbus, nes jie yra teisingas menas?
Geriau nebuciau pasakius
Aplamai SP, visada taip taikliai ir taip graziai rasai. Ir taip tolerantiskai Visada malonu sklaityti tavp postus, jau ziuriu ir pradinukes tai pastebejo
QUOTE(sayonara @ 2009 04 21, 15:23)
tylu myškia... tyktaij kul'kos fyt fyt pra ausysss.. viena kul'ka įstyga plaukooss.. kyta kul'ka - pra šalį...
nu kaip prajuokino
Degute, labai patinka
labos, tai ką, drakė baigėsi?
Degute, man šiaip Tavo ieškojimai labai patinka, bet paskutinysis toks labai paprastas, nesukėlė jokių gilesnių pastebėjimų, nors būtent tokius atlikti Tu labai puikiai moki. mano galvą, įspūdį gadina tiesus berniuko žvilgsnis į objektyvą. jeigu jis būtų profiliu,kaip jo šešėlis, tai būtų puiku, o dabar truputį nelabai. šviesa labai graži.
Degute, man šiaip Tavo ieškojimai labai patinka, bet paskutinysis toks labai paprastas, nesukėlė jokių gilesnių pastebėjimų, nors būtent tokius atlikti Tu labai puikiai moki. mano galvą, įspūdį gadina tiesus berniuko žvilgsnis į objektyvą. jeigu jis būtų profiliu,kaip jo šešėlis, tai būtų puiku, o dabar truputį nelabai. šviesa labai graži.
tyktaij kul'kos fyt fyt pra ausysss
Sukeliau ir as nuotraukas i albuma.
Wyshnia, matosi kad tavo kadras pozuotas, nu bet jis man del to ir patinka. Toks gražus stock'inis kadras, kuri aš jau matau kur panaudočiau Ir šviesa labai gražiai sklinda.
Degute, mačiau tave praejusia savaitę, mojavau, bet tu taip atidžiai vairavai ir į mano pusę net nežvilgtelėjai. O del kadro - bendras įspūdis yra, idėja puiki, o išpildymui lyg kažko ir trūktu.
Dar BN katinukai. Nepatinka man laukiniai katinai, ir kadras nesiziuri, saule per daug aktyvi.
Sukeliau ir as nuotraukas i albuma.
Wyshnia, matosi kad tavo kadras pozuotas, nu bet jis man del to ir patinka. Toks gražus stock'inis kadras, kuri aš jau matau kur panaudočiau Ir šviesa labai gražiai sklinda.
Degute, mačiau tave praejusia savaitę, mojavau, bet tu taip atidžiai vairavai ir į mano pusę net nežvilgtelėjai. O del kadro - bendras įspūdis yra, idėja puiki, o išpildymui lyg kažko ir trūktu.
Dar BN katinukai. Nepatinka man laukiniai katinai, ir kadras nesiziuri, saule per daug aktyvi.
Labas rytas Pries eidama gult ikeliu viena darba, kad tema nemirtu
Dekui visiems pakomentavusiems mano paskutini darba tiek cia, tiek kudroj
Ca_gril - saunumelis. net galva susisuko
BN, tavo katinuota foto labai marga, todel margume sunku rasti net ir katinus, del kuriu foto turetu but idomi
degute, pritariu sayonarai.
hi:) nesuprantu tokiu foto nei prasmes, nei idomumo, nei grozio (cia apie renginio vieta)
wyshnia, paprasta foto. jauku, bet truksta dar akcentavimo didesnio sviesa/sviesos. ieskok toliau savo miegamajame
BN, tavo katinuota foto labai marga, todel margume sunku rasti net ir katinus, del kuriu foto turetu but idomi
degute, pritariu sayonarai.
hi:) nesuprantu tokiu foto nei prasmes, nei idomumo, nei grozio (cia apie renginio vieta)
wyshnia, paprasta foto. jauku, bet truksta dar akcentavimo didesnio sviesa/sviesos. ieskok toliau savo miegamajame
QUOTE(c-girl @ 2009 04 22, 08:51)
Labas rytas Pries eidama gult ikeliu viena darba, kad tema nemirtu
C-girl, man labai patinka. Geras polekis.
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 09:00)
MIARGAI, gal galit man emailan mano fotkes iš meet'o susiųsti, plYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYZZZZZZZZZZZZZZZZZZzz
O is fotki neina pasiimt? As ten sukeliau originalaus dydzio. Jei ka, permesiu tada is namu.
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 22, 09:16)
buvau ne i ta tema parases
_ms_, pamiršai
Ir šiaip, tema į priekį pasistūmėjo. Super.
Beje, Wyshnia, o koki tu katos slinga turi? Is katos asortimento aš randu tik kuprines arba tašiukus.
Westa ir Hi, pakomentuosiu vakare, jei nieko pries?
Pamirskit mano katinus, cia buvo itampai nuimti Sviesa ten tikrai ziauriai ryski, ir siaip margumynas negeras. Nevykes pajuokavimas
Hi, pirmos dvi idomios, bet man rodos per velyva meta pasirinkai fotografuodama - kadru apacia labai tamsi, sunku ka iziureti. Del kitu kadru as be nuomones.
Wysnia, man labai mielas tavo kadras - tokie erdvus jaukus namai atrodo. Grazi sviesa, tik nezinau krastuose vinjetavimas ar seseliai
Degutes kadras labai fainas, tik kaip ir daugumai kiek maiso, kad berniukas i kamera ziuri. (Gal noreciau kiek sviesesnio / minkstesnio kadro, bet tokiu ryskiu perejimu Ai, nekreipk demesio)
C-girl - zavus skrydis, dainele primena apie supynes Ir dangus labai grazus.
Hi, pirmos dvi idomios, bet man rodos per velyva meta pasirinkai fotografuodama - kadru apacia labai tamsi, sunku ka iziureti. Del kitu kadru as be nuomones.
Wysnia, man labai mielas tavo kadras - tokie erdvus jaukus namai atrodo. Grazi sviesa, tik nezinau krastuose vinjetavimas ar seseliai
Degutes kadras labai fainas, tik kaip ir daugumai kiek maiso, kad berniukas i kamera ziuri. (Gal noreciau kiek sviesesnio / minkstesnio kadro, bet tokiu ryskiu perejimu Ai, nekreipk demesio)
C-girl - zavus skrydis, dainele primena apie supynes Ir dangus labai grazus.
QUOTE(Opa @ 2009 04 22, 08:40)
O is fotki neina pasiimt? As ten sukeliau originalaus dydzio. Jei ka, permesiu tada is namu.
oi, einu pasiimt, jei originalai ten kabo.
QUOTE(sayonara @ 2009 04 22, 10:14)
oi, einu pasiimt, jei originalai ten kabo.
Mano tai mazintos, bet ar tikrai maniskiu nori?