Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

aiškiai menas,atspindy matau save tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 21, 17:13-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 21, 17:13)
aiškiai menas,atspindy matau save  tongue.gif

pas tave ekranas per gerai nuvalytas biggrin.gif biggrin.gif
išvada: netgi prastai nuvalytas ekranas gali iškreipti meno suvokimą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 balandžio 2009 - 16:15
QUOTE(westa @ 2009 04 21, 18:14)
išvada: netgi prastai nuvalytas ekranas gali iškreipti meno suvokimą  biggrin.gif  biggrin.gif
sita uzskaitau laugh.gif
Atsakyti
hihihi.gif Nemirs ši tema, nemirs thumbup.gif Smagu čia pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
pasijutau menininke bigsmile.gif

Čia žinot kai vaikščiojom gamtoj :], tai dar va tokion piligrimų centro apžvalgos aikštelėn buvom užsukę. Labai gera vieta, matos daug bažnyčių biggrin.gif Škias serija...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ši tema tiek kartų marinta, kad iš principo negali mirti. ir nemirs..smile.gif
Atsakyti
Objektyviai, jau koks geras pusmetis cia zinutes neskaiciuojamas, todel kai kurios temos isties yra tik bendraminciu susiburimas.
Taigi mes nesame ipareigoti tobuleti ar tobulinti kitus.
Kol mums bus smagu bendrauti - tol ir bendrausime, ar tobuledami, ar zibutes fotografuodami
friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 21 balandžio 2009 - 17:09
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 12:17)
smile.gif uzdekit ant manes digi strukturini/fakturini filtra, pakreipkit kadravima, paryskinkit akis, kilograma sarpo ir spalvu saturatinimo... wink.gif
tiesa, vos nepamirsau.. su gradientu sonus patamsinkit  nestuke.gif  ir tada bus tobula.. ciki piki, kai opa sako smile.gif

:lotuliukas

Jei jei, silta gera pas mus - cieli 24 silumos, visa diena parke buvom, tai tokia diskusija praleidau... biggrin.gif Smagu, kad nemirsim... biggrin.gif

Dedu kritikai

user posted image

Ar dariau cia miana - nu ne, bet nesarpinau specialiai nieko, kadravimo nekreipiau, spalvu nesaturavau. Ziurejau, kaip pas mus miegamajam sviesa krinta nuo lango. Vaika isodinau tam, kad nebutu visai sausas kadras... Nesakysiu, kad man nepatinka - si nuotrauka man visai nieko.... Net sugalvojau dar ta tema paeksperimentuoti, kai laiko bus. Tai va jusu visu mintis ir pastebejimus uzsirasysiu smile.gif

Tiesa, Opa, pas mane KATA slingas. raiges patarimo klausiau ir nesigailiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 21 balandžio 2009 - 17:34
aha gražus menas, pripažįstu tave kaip menininkę bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kai vaikai menui pasiduoda smile.gif Graži ši foto, Wyshnia, kažkur ją jau mačiau, gal flicr.com? Man tavo vertimas jb mielas (seniai jau prisipažinus esu smile.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Wyshnia, labai grazu wub.gif
Atsakyti
Joooooo, tema musu amzina biggrin.gif

Wyshnia, man labai grazu 4u.gif
Atsakyti