+2009 04 21, 17:13-->
pas tave ekranas per gerai nuvalytas
išvada: netgi prastai nuvalytas ekranas gali iškreipti meno suvokimą
QUOTE(hi @ 2009 04 21, 17:13)
aiškiai menas,atspindy matau save
pas tave ekranas per gerai nuvalytas
QUOTE(westa @ 2009 04 21, 18:14)
sita uzskaitau
Objektyviai, jau koks geras pusmetis cia zinutes neskaiciuojamas, todel kai kurios temos isties yra tik bendraminciu susiburimas.
Taigi mes nesame ipareigoti tobuleti ar tobulinti kitus.
Kol mums bus smagu bendrauti - tol ir bendrausime, ar tobuledami, ar zibutes fotografuodami
Taigi mes nesame ipareigoti tobuleti ar tobulinti kitus.
Kol mums bus smagu bendrauti - tol ir bendrausime, ar tobuledami, ar zibutes fotografuodami
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 12:17)
uzdekit ant manes digi strukturini/fakturini filtra, pakreipkit kadravima, paryskinkit akis, kilograma sarpo ir spalvu saturatinimo...
tiesa, vos nepamirsau.. su gradientu sonus patamsinkit ir tada bus tobula.. ciki piki, kai opa sako
tiesa, vos nepamirsau.. su gradientu sonus patamsinkit ir tada bus tobula.. ciki piki, kai opa sako
:lotuliukas
Jei jei, silta gera pas mus - cieli 24 silumos, visa diena parke buvom, tai tokia diskusija praleidau... Smagu, kad nemirsim...
Dedu kritikai
Ar dariau cia miana - nu ne, bet nesarpinau specialiai nieko, kadravimo nekreipiau, spalvu nesaturavau. Ziurejau, kaip pas mus miegamajam sviesa krinta nuo lango. Vaika isodinau tam, kad nebutu visai sausas kadras... Nesakysiu, kad man nepatinka - si nuotrauka man visai nieko.... Net sugalvojau dar ta tema paeksperimentuoti, kai laiko bus. Tai va jusu visu mintis ir pastebejimus uzsirasysiu
Tiesa, Opa, pas mane KATA slingas. raiges patarimo klausiau ir nesigailiu