Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

musames! bash.gif gun_rifle.gif aggressive.gif
Manau visi cia esantys prisimena metu senumo ivykius ir sukius - duokit naujo kraujo! Noelle, tau nieko neprimena? ir kuom viskas baiges, turbut nepameni?

Negerai cia tau, nemiela - eik kur miela ir pamokslauk. Manau " pradinukams" (cia zodis salyginis) galetum duoti tikrai nemazai geru patarimu, ir sakau tai labai nuosirdziai, be jokios ironijos. Ir aktyvumas ten didesnes, ir akys noru dega; jei tik tau paciai uzteks kantrybes.

Ir nereikia tiketis, kad bet kokia forumo tema tesis amzinai, kad niekas nesikeis ir bus kaip buvo. i ta pacia upe antrakart neibrisi. Jei mums cia gerai - mes cia lankomes, ir nesitikim stebuklu, nes sios temos egzistavimas priklauso nuo musu paciu. O gal mums isvis patinka tik vieniems kitus girt ir katinus fotografuot? Ar tau tai tikrai maiso?
Beje, panasiai galeciau ir ms pasakyti - na jei nepatinka cia - nusibausk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir isvis - eikit zmones fotografuoti, oras puikus 4u.gif

Pilnatis, ne kitaip 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 21 balandžio 2009 - 15:34
QUOTE(Grethenn @ 2009 04 21, 14:28)
Papildyta:
as tai manau, kad cia buvo tiesiog patarimas is salies. gero, ne blogo noint.

smagu, kad yra teisingai supratusių.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 04 21, 16:23)
tylu myškia... tyktaij kul'kos fyt fyt pra ausysss.. viena kul'ka įstyga plaukooss.. kyta kul'ka - pra šalį... 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Delčia dabar tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 21, 16:33)
musames!  bash.gif  gun_rifle.gif  aggressive.gif

nu maladec thumbup.gif sustatei visus į savo vietas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 21, 16:33)

ir isvis - eikit zmones fotografuoti, oras puikus  4u.gif

ir pasipils temoje gėlytės, žolytės, drugeliai ... ar gi ne gėris??? smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 04 21, 16:36-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 04 21, 16:36)
Delčia dabar  tongue.gif

reiskias - nepagydomas atvejis umn.gif

ir pasipils temoje gėlytės, žolytės, drugeliai ... ar gi ne gėris???

gal rasime ir tikraja zibuciu prasme? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 21 balandžio 2009 - 15:44
ei nepabėkit, dar pasimuškit, aš tik užsukau, o jau žiū skirstytis ima

aš va su saule eksperimentuoju biggrin.gif

user posted image

user posted image

Iš paskutinių matytų foto tai nėštukės fota man graži, netipinė tokia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BN @ 2009 04 21, 16:43)
ir pasipils temoje gėlytės, žolytės, drugeliai ... ar gi ne gėris???

nevaryk triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 04 21, 16:43)
ir pasipils temoje gėlytės, žolytės, drugeliai ... ar gi ne gėris???  smile.gif

As bandziau westa nesekmingai pacituoti, eisiu ieskoti zibuciu esmes, nes mano katinai praslydo nepastebeti...
ir isvis, nemoku fotkint, eisiu paverksiu kamputyje....

Hi, as gal vakare pakomentuosiu, dabar asaros gerkle spaudzia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 04 21, 16:54)

unsure.gif
Atsakyti
lyzht lyzht, tfu kartu, valgyt nesinori, o ir prasmes ginco nesimato biggrin.gif
as puikiai zinau kodel cia esu ir ka cia veikiu, ogi leidziu dieneles smagiu pazistamu kompanijoje tongue.gif su fotografavimu tai net nebesusije, gal net i bendramincius labiau si tema traukia, nei i mokomes fotografuot. ir nieko tame blogo. pavydziu pradinukams ju entuziazmo, kurio manyje pvz, nebera smile.gif nes ir fotografavimas tapo eiline rutina, kur paziurejus i raw failu kieki, ima pykinti vien nuo minties apie ju net vertina i jpg, net seimos albumui, nekalbant apie saturation/action ar kazkokiu kitu dalyku ieskojimus. todel dabar zadu po truputi lipti "ant juostos". ne del mIAno, ne del tobulumo, klasikos, jautrumo, jb pustoniu kiekio ar kazkokio kito smalsumo. teisiog, pavargau nuo sedejimo prie kompo ir spalvu (kuriu pojutis pas mane beje labai salyginis ir nejautrus) tampymo siekiant rasti TA viduriuka patinkanti visiems smile.gif mano kompas net nebepaveza mano naujo D90 raw failu ir teko vel prisivogti programu, kad nors kas skaitytu "patobulintus" raw'us, nes senosios programos to nebesugeba biggrin.gif as nuo to pavargau... saziningai sakau (net fotkinu jau jpg, vien tam, kad nereiktu vargti laukiant kompo reakcijos smile.gif)
as noriu fotografuot ne n dubliu vien tam, kad tiketis pataikyti fokusa i akis, o savo malonumui. maloniai stumti dienas su fotiku rankose, o jei kada pavyks ka gero pagaut ar su skaitmena ar su juosta - dzin, parodyt draugams siame skyrelyje biggrin.gif
Atsakyti
kad šios drakės nenueitų veltui , gal kas pagvildens su manim mintis apie tobulėjimą... o kas tai yra? va kažkada temoj buvom žalios, sužinojom fotografijos pradmenis, darėm tematinius ND, turim blogą, turėjom ne vieną fotografo pristatymą... ir va pasirodo nebetobulėjam.. o kas tai yra tobulėt? pereit prie juostos? g.gif .. kiekvienas, daugiau mažiau įvaldėm savo fotoaparatus..ir fotografuojamm ir kartais gaunasi mūsų akimis geri kadrai.. kaip ir daugumai žinomų fotografų.. bet į tuos žinomus toli gražu ne visi temoje pretenduoja.. tai kur dar? dabar galvoju gal man irgi paverkt, kad nebetobulėju ir gal kas patars, kuria linkme tobulėt? g.gif nesakau, kad mes čia visi tobuli, bet nelabai suvokiu tokių pareiškimų .. nemažai išmokom, o dabar tiesiog gaudom kadrus, bandom jais dalintis. nenorim, negaudom smile.gif ..

kaži ar daugumai mūsų čia menas? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 balandžio 2009 - 16:12