Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 15:23)
ka daryt? nustot neigti aplinka - tai reiskia: Buti atviroms mus supanciuju subtiliems prilietimams  - tada nereikes PS sarpo didelemis dozemis. Buti atviroms - gamtos spalvoms - nereikes ju ryskinti su PS. Buti atviroms tikrai sviesai - nereikes kadru kraipyt. Buti atviroms sau - nereikes klastoti Fokuso Tasko.

bet ar tai nėra bandymas primest savo? t.y bandymas pasakyt, kad mes nesame atviros tokiems dalykams? betgi kiekvienas šiuos dalykus suvokiame skirtingai kaip ir reiškiame juos skirtingai. tai, kad mes kažko nematome taip kaip jūs yra natūralu.. ne visi darbai man priimtini taipogi. bet aš nedrįstu darbo autoriaus kaltinti neatvirumu ar nemokėjimu išreikšt meno, jei mūsų suoprotis apie tai skiriasi..kiekvienas turi teisę matyt taip kaip nori jis o ne kiti

kažkada temoje gyvavo namų darbai, kurie puikiai atskleisdavo tą skirtingą požiūrį.. darbų buvo įvairių.. bet nebuvo jokio pykčio ir jokių kaltinimų ,,nemokėjimu fotografuoti" sakot tai buvo perdėm didelė tolerancija ir seiliojimaisi? aš nemanau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 balandžio 2009 - 14:50
QUOTE(westa @ 2009 04 21, 16:46)
bet ar tai nėra bandymas primest savo? t.y bandymas pasakyt, kad mes nesame atviros tokiems dalykams? betgi kiekvienas šiuos dalykus suvokiame skirtingai kaip ir reiškiame juos skirtingai. tai, kad mes kažko nematome taip kaip jūs yra natūralu.. ne visi darbai man priimtini taipogi. bet aš nedrįstu darbo autoriaus kaltinti neatvirumu ar nemokėjimu išreikšt meno, jei mūsų suoprotis apie tai skiriasi..kiekvienas turi teisę matyt taip kaip nori jis o ne kiti

Menas yra vienas. Jo poveikis yra taip pat vienas. Apie tai visai atskira diskusija. O dabar viskas.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 15:52)
Menas yra vienas. Jo poveikis yra taip pat vienas. Apie tai visai atskira diskusija. O dabar viskas.

taip, poveikis, arba sukelta emocija.. ir visiškai nesvarbu ar ji sukelta pašarpintos nuotraukos ar išplaukusio juostelinio kadro.. amen smile.gif
Atsakyti
Menas yra forma ir turinys. Menas yra vienas, taip. Bet turi 45 milijardus atspalvių. Niekas neturi privilegijos nuspręsti objektyviai menas tai ar ne. Nes suvokimas asmeniškas. Nes kitaip, dabar turėčiau imti kopijuoti (technine ir išraiškos) prasme jūsų darbus, nes jie yra teisingas menas?
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 04 21, 15:32)
Būnat šioje temoje tikriausiai dėl sentimentų. Sentimentų pačiai temai, ir žmonių, su kuriais nuo pat pradžių mokinotės.
Bet nuoširdžiai, ko išmokot visi kartu čia paskutiniu metu? Judinkitės žmonės!

pati nuolatos skaitai temą ir dėl tų pačių priežasčių smile.gif o kažkokios pažangos tavo darbuose ir nematau.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 04 21, 14:08)
pati nuolatos skaitai temą ir dėl tų pačių priežasčių smile.gif o kažkokios pažangos tavo darbuose ir nematau.

skaityti temą ne tas pats kas joje dalyvauti. Tai ir pažangos mano darbuose nereikia ieškoti smile.gif
Atsakyti
reiktu firminio sansaros judesiuko lotuliukas.gif
Atsakyti
tylu myškia... tyktaij kul'kos fyt fyt pra ausysss.. viena kul'ka įstyga plaukooss.. kyta kul'ka - pra šalį... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 21 balandžio 2009 - 15:27
QUOTE(Noelle @ 2009 04 21, 16:15)
skaityti temą ne tas pats kas joje dalyvauti. Tai ir pažangos mano darbuose nereikia ieškoti  smile.gif

o kas tau suteikė teisę jos ieškot mūsų darbuose?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 04 21, 16:24)

irgi teisių parduotuvėje pirko gi.. smile.gif

ai baigiam, nebeįdomu... smile.gif siūlau toliau tobulėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 16:52)

Labai uzsimaniau tuomet paklausti ko _ms_ cia lankosi, jei jau sitos moteriskes taip erzina? juk nuo "nieko nesuprantanciu" zmoniu galima atsiriboti ir bus lengviau, plius "nesamones" neters tobulo estetinio suvokimo. ar jus einate per pasauli kaip kristus, skleidziate tiesas ir meginate ismokinti visus daryti visa tai kaip reikia? Ar vis tik tokiais samprotavimais gyliai sirdije tikites irodyti savo tiesas? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2009 04 21, 17:24)
as tai manau, kad cia buvo tiesiog patarimas is salies. gero, ne blogo noint.
Atsakyti
Mda, laba diena. Nenuobodžiai gyvenat biggrin.gif
Atsakyti