QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 15:23)
ka daryt? nustot neigti aplinka - tai reiskia: Buti atviroms mus supanciuju subtiliems prilietimams - tada nereikes PS sarpo didelemis dozemis. Buti atviroms - gamtos spalvoms - nereikes ju ryskinti su PS. Buti atviroms tikrai sviesai - nereikes kadru kraipyt. Buti atviroms sau - nereikes klastoti Fokuso Tasko.
bet ar tai nėra bandymas primest savo? t.y bandymas pasakyt, kad mes nesame atviros tokiems dalykams? betgi kiekvienas šiuos dalykus suvokiame skirtingai kaip ir reiškiame juos skirtingai. tai, kad mes kažko nematome taip kaip jūs yra natūralu.. ne visi darbai man priimtini taipogi. bet aš nedrįstu darbo autoriaus kaltinti neatvirumu ar nemokėjimu išreikšt meno, jei mūsų suoprotis apie tai skiriasi..kiekvienas turi teisę matyt taip kaip nori jis o ne kiti
kažkada temoje gyvavo namų darbai, kurie puikiai atskleisdavo tą skirtingą požiūrį.. darbų buvo įvairių.. bet nebuvo jokio pykčio ir jokių kaltinimų ,,nemokėjimu fotografuoti" sakot tai buvo perdėm didelė tolerancija ir seiliojimaisi? aš nemanau...