Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

As teise spresti pirkau teisiu parduotuvej biggrin.gif
Taigi liekam prie to, kad jus galvokit, kad as nemoku fotografuoti, o as galvosiu, kad jus nemokat. Juk tai taip naturalu, ar ne? Kam cia nuolat mojuoti ta apsimestine tolerancijos korta? smile.gif

Mielai baigiam smile.gif ir baigiant pasakau, kad dauguma jusu saunuoles. Man patinka jusu nuosirdi savikritika ("dedu nuotrauka, bet man paciai nepatinka"), po jos sekanti nuosirdi savigyna, vainikuojama "nuosirdzia ir neapsimestine" tolerancija viena kitai. Taip ir toliau wink.gif

QUOTE(westa @ 2009 04 21, 15:35)
o leiskite paklausti kas jums davė teisę spręsti ar žmogus moka fotografuot ar ne? jei vadovautis tais pačiais tolerancijos principais, tai ne man spręsti ar tai ką jūs darote yra mianas, ir ne jums spręsti, ar tai ką aš darau yra fotografija  smile.gif  . todėl nematau prasmės toliau tęsti šitos kvailos diskusijos. čia niekada nerasim teisybės.. juolab, kad aš abejoju ar noriu ją rasti  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 14:17)
ciki piki, kai opa sako smile.gif

??? tikrai? Matau, kad mane labai gerai pazisti g.gif
Atsakyti
Opa - turiu Slingshot 200, telpa man viskas, bet sunkoka nešioti, jei kuprinė pilna. vieną petį paskausta. Jei nepilna - tai viskas ok. Išėmimas labai patogus. Šiaip džiaugiuosi ja, ir dar norėčiau kokios mažesnės, vienam fotikui su vienu papildomu objektyvu, nes retai imu visą aparatūrą.

Westa, liux šunėkai!
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 14:46)
Taigi liekam prie to, kad jus galvokit, kad as nemoku fotografuoti, o as galvosiu, kad jus nemokat. Juk tai taip naturalu, ar ne? Kam cia nuolat mojuoti ta apsimestine tolerancijos korta? smile.gif

Mielai baigiam smile.gif ir baigiant pasakau, kad dauguma jusu saunuoles. Man patinka  jusu nuosirdi savikritika ("dedu nuotrauka, bet man paciai nepatinka"), po jos sekanti nuosirdi savigyna, vainikuojama "nuosirdzia ir neapsimestine" tolerancija viena kitai. Taip ir toliau wink.gif

del pirmo teiginio drinks_cheers.gif

dėl antro irgi tenka sutikt . todėl dedu nuotraukas , kurios man patinka smile.gif o kas daro kitaip, tai jų bėda.. bet kuriuo atveju kritiką nuotraukos gauna. lygiai taip pat kaip ir nekritiką. kodėl? žiūrėti į pirmą jūsų teiginį smile.gif

apskritai visiškai suprantu ms pyktį.. gi jūsų fotografavimo stilius ir mokėjimas fotografuoti visiškai kitoks.. ir visai suprantu, kad jus erzina, kai matote pasharpintas, actionų pilnas nuotraukas. bet ką daryt? ne visi gi žemėje tobuli ne visi viską matome vienodai..

jau n kartų diskutavome šia tema.. nebeįdomu smile.gif geriau įdėkite kas kokią pacrossintą nuotrauką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 21 balandžio 2009 - 14:07
QUOTE(westa @ 2009 04 21, 15:51)
ir visai suprantu, kad jus erzina, kai matote pasharpintas, actionų pilnas nuotraukas. bet ką daryt?

ka daryt? nustot neigti aplinka - tai reiskia: Buti atviroms mus supanciuju subtiliems prilietimams - tada nereikes PS sarpo didelemis dozemis. Buti atviroms - gamtos spalvoms - nereikes ju ryskinti su PS. Buti atviroms tikrai sviesai - nereikes kadru kraipyt. Buti atviroms sau - nereikes klastoti Fokuso Tasko.
Atsakyti
Laba,
nors buvau sau prisižadėjusi į šią temą nosies nebekišti, bet... per ilgą tikriausiai turiu.
Norėjau štai ką brūkštelti.

Labai gera užsukti į pradžiamokslių temą, nes ten gyvenimas verda. Kiek ten norinčių išmokti, jau pramokusių, ir oi daug pramokusių.

O šioje temoje, pažengusiųjų.... Nauji veidai temos neišgelbės, jei patys nenorėsit kažko naujo išbandyt, nesusikursit kokių įdomesnių užduočių, tikslų ar dar kažko. Būnat šioje temoje tikriausiai dėl sentimentų. Sentimentų pačiai temai, ir žmonių, su kuriais nuo pat pradžių mokinotės.
Bet nuoširdžiai, ko išmokot visi kartu čia paskutiniu metu? Judinkitės žmonės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 21 balandžio 2009 - 14:33
Ko išmokau? Ne tema moko. Ši tema man tarsi kritikas, pasitikrinimas, naujos idėjos (taip pat ir PS, nes tai skaitmeninės fotografijos dalis). Aš lankausi abejose temose, šioje sunkiau, nes čia visi labiau susibendravę. Na, bet nustebino mane _ms_ požiūris. Kiekvienam manau patinka tai, ką darai Tu pats, bet manyti, kad tai, ką darai yra vienas kelias... Man patinka Jūsų darbai, bet kritika turėtų būti konstruktyvi, nesišaipant pvz., iš fotografavimo obkjekto (kad ir gulbių ar rožės žiedlapių). Na, vienu žodžiu, likau nustebinta ir dabar nežinau kaip tai pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 04 21, 16:32)
Laba,
nors buvau sau prisižadėjusi  į šią temą nosies nebekišti, bet... per ilgą tikriausiai turiu.

Labai gera užsukti į pradžiamokslių temą, nes ten gyvenimas verda. Kiek ten norinčių išmokti, jau pramokusių, ir oi daug pramokusių.

Nagi nagi.. "jauciame" pareiga cia uzsukti, ar jauciame "pareiga" cia uzsukti? Mmm?
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 04 21, 15:32)
Laba,
nors buvau sau prisižadėjusi  į šią temą nosies nebekišti, bet... per ilgą tikriausiai turiu.

O šioje temoje, pažengusiųjų.... Nauji veidai temos neišgelbės, jei patys nenorėsit kažko naujo išbandyt, nesusikursit kokių įdomesnių užduočių, tikslų ar dar kažko. Būnat šioje temoje tikriausiai dėl sentimentų. Sentimentų pačiai temai, ir žmonių, su kuriais nuo pat pradžių mokinotės.
Bet nuoširdžiai, ko išmokot visi kartu čia paskutiniu metu? Judinkitės žmonės!

sutinku, kad tema nebe tokia kokia buvo.. bet kiekvienas renkasi dėl ko šioje temoje būti.. nemanau, kad buvimo priežastys joje turi reikšmės.. aš vis dar tikiu, kad bus renesansas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 04 21, 13:41)
Nagi nagi..  "jauciame" pareiga cia uzsukti, ar jauciame "pareiga" cia uzsukti? Mmm?

provokacijoms nepasiduodu.
parašiau ką manau. o daugiau pridurti neturiu ką.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 04 21, 16:40)
bet kritika turėtų būti konstruktyvi, nesišaipant pvz., iš fotografavimo obkjekto (kad ir gulbių ar rožės žiedlapių).

Jei man cia taikei, tai parodyk, kur as saipiausi is fotografavimo objekto. As galiu tik pastebeti, kad kartais zmones fotografuodami gulbe, ar rozes ziedlapi is tiesu net nezino fotgorafavimo objekto. Keista? Bet taip yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 21 balandžio 2009 - 14:45
skype visagalis. jau 14 skaitančių smile.gif
Atsakyti