Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 05 11, 09:26)
Puke - gausi lupt uz sharpa  biggrin.gif  tongue.gif  O del burbulu - tai dar reik bandyt smile.gif

aa, nepamirsai mano burbulu, nors ir prilupai, vis tiek dekui biggrin.gif dar bandysiu doh.gif pastaruoju metu tik ta ir darau, kad fotkinu ir nieko nesigauna ir reik kartot doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 11, 09:29)

jau buvau pasigedus taves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 11, 11:31)
o ne ryt baigiasi? g.gif

kad ryt jau balsavimas baigiasi, užėjau pažiūrėjau, pagalvojau kad gal ką praleidau, nieks nebalsuoja rolleyes.gif turbūt pasyviausias ND

Įdedu Jūsų teismui, pirmi mano blynai ax.gif
1user posted image
2user posted image
3user posted image
4user posted image
5user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 11, 11:47)
aa, nepamirsai mano burbulu, nors ir prilupai, vis tiek dekui biggrin.gif dar bandysiu doh.gif pastaruoju metu tik ta ir darau, kad fotkinu ir nieko nesigauna ir reik kartot doh.gif 

kur as tai girdejau mastau.gif biggrin.gif

Jurina - nzn... man gal antra labiausiai patinka... g.gif bet velgi tas tureklas nelabai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 gegužės 2009 - 10:52
QUOTE(Sadi @ 2009 05 11, 10:31)
o ne ryt baigiasi? g.gif

g.gif turiu pasiulyma del ND blush2.gif daryti ND menesi, nes nespejam, bent jau as doh.gif blush2.gif

QUOTE(A.M @ 2009 05 11, 10:42)
beje noreciau ir as gauti psw

as irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 05 11, 11:56)
g.gif turiu pasiulyma del ND  blush2.gif daryti ND menesi, nes nespejam, bent jau as  doh.gif  blush2.gif
as irgi noriu  blush2.gif

As ir gi pritariu..nes taip ir lieku nesudalyvavus po to blush2.gif (o dalyvaut tai norisi, nesvarbu, kad sraiges greiciu blush2.gif )

as dar karta psw ir gi pasiprasysiu.. taip ir negavau smile.gif
Atsakyti
Sea, lengvos keliones !

Wyshnia, jei neklystu tu fotografuoji juosta blush2.gif norejau paklausti ,kur skanuoja juostas i CD? blush2.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 05 11, 11:56)
g.gif turiu pasiulyma del ND  blush2.gif daryti ND menesi, nes nespejam, bent jau as  doh.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 05 11, 10:28)
Dedu buitiaka...
Nu man labai faini tokie buitiakai smile.gif kaifas nuo tokiu pilku tonu..

QUOTE(Jurina @ 2009 05 11, 12:48)
Įdedu Jūsų teismui, pirmi mano blynai  ax.gif
Na su sviesa ir spalvom ir kokybe susitvarkai puikiai, bet irgi reiktu "apsisvarint" biggrin.gif blasko tas tureklas, tas zalias daiktas prie mergaites, tas vamzdis salia jos lauke. labiausiai patinka antra, del apsvietimo smile.gif

Ir kas neturit slaptazodzio nelaukit, kad imsim ir atsiusim, rasykit kokiai seniokei ir prasykit, mes juk neprisimenam kam siuntem ir nezinom kas jau yra gaves nuo kazko kas ne smile.gif
dabar issiusiu kas paprase
Atsakyti
Ačiū už kometarus
ir aš prašau psw blush2.gif
Atsakyti
Del slaptazodziu tai gerai Grethen sako - rasykit i az - tada tikrai gausit smile.gif
Beje, jei nesunku, profilyje patikslinkit gyvenama vieta - kad zinociau ka ispeti del myto.
Atsakyti
Jurina, man trečia ir penkta nuotraukytės patiko rolleyes.gif

O kaip dabar, ar geriau g.gif

user posted image
Atsakyti
Armana, geriau, bet...biggrin.gif
nuėjai lengviausiu keliu - panaudojai tekstūrą, o ne perfotografavai prie autentiškos geros sienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 11, 11:48)
Armana, geriau, bet...biggrin.gif
nuėjai lengviausiu keliu - panaudojai tekstūrą, o ne perfotografavai prie autentiškos geros sienos biggrin.gif

Lengviausiu tongue.gif
Ech, kad sienos neišeina rasti doh.gif Norėjau į rūsį sesę tempti, bet ten apšvietimas tragiškas doh.gif
Atsakyti